04.09.11, 16:46
Jest podwórko na którym panuje bezprawie.Rządzą pijaki.Patologia całkowita.Dzieci nie mają gdzie się bawić na podwórku od rana do nocy pijusy urządzają balangi.
Dzisiaj jeden z nich uderzył dziecko w twarz.Policja przyjechała po 2 godzinach zabrali delikwenta na izbę.Ale co z tego jutro wypuszczą.Dzieci boją się tego wszystkiego .Po interwencjach wraca to samo co było albo jeszcze gorzej.
Poradźcie co robić.Strach wychodzić z domu.
Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • kklement Re: Leśnica 04.09.11, 17:02
      Polecam karabinek paintballowy :)

A tak poważniej, to potrzebny Ci jest silny mężczyzna, może z jednym czy dwoma kolegami. Nawet sztajmers z mózgiem zżartym alkoholem po kolejnym skopaniu dupska w końcu zatrybi, że to konkretne podwórko ma złe feng shui :}
      • poranna_smerfetka Re: Leśnica 05.09.11, 19:46
        Też już tak myślałam ale skąd takiego wsiąść?
        To nie takie proste,jeśli na podwórku same sztajmesy mieszkają.A ci którzy nie urzędują z nimi niechcą się wtrącać bo to nie ich sprawa oni swoje dzieci już mają dorosłe i nic im do tego.
        Czyli pozostaje tylko karabinek od ruskich ze Świebodzkiej:)
        Pozdrawiam.
        • radeberger Re: Leśnica 05.09.11, 20:03
          Bierz porady kklementa serio, a daleko zajdziesz...

Pomijając pobicie, to u alkoholików łatwiej niż u zdrowych dochodzi do pękania naczyń krwionośnych.

Pobij pijaka, dostań wyrok za nieumyślne spowodowanie śmierci wzorowego obywatela, który co niedziela śpiewał w chórze kościelnym, a bezdomne koty ukradkiem karmił po nocach.

Poza tym świetny pomysł, świetny..
          • poranna_smerfetka Re: Leśnica 05.09.11, 20:26
            Wiem o tym i dlatego nie biorę pewnych rad zupełnie na poważnie.Ale co z tym zrobić?Jak myślisz?Skoro nawet policja nasza kochana nie ma zamiaru nic zrobić z pijusem który może bezkarnie uderzyć dziecko w twarz,albo z takim co po pijaku rzuca kamieniami po oknach,albo z takim co jeździ po ulicach i nie tylko tak że smród opon czuć?
            No cóż POLSKA państwo PRAWA DLA PRZESTĘPCÓW!!!!
          • kklement Re: Leśnica 05.09.11, 20:32
            Wiesz, rady były pół żartem, ale i pół serio. Gdyby jakiś menel - a w zasadzie ktokolwiek - uderzył moje dziecko - a taka informacja padła w poście smerfetki - to dostałby ciężki wpier...l, niezależnie od stanu swoich naczyń krwionośnych (swoją drogą dziwne teorie snujesz na ten temat, kolego).
            • radeberger Re: Leśnica 05.09.11, 20:47
              kklement napisał:

> (swoją drogą dziwne teorie snujesz na ten temat, kolego).

Sprawdź czynniki ryzyka krwawień podpajęczych, kolego. I bez pobicia alkohol naczyniom nie służy.
              • poranna_smerfetka Re: Leśnica 07.09.11, 20:45
                Panowie mam pomysł a może postawię mu z krzynkę piwa albo jaboli i zapije się?
                Żartowałam ale nie mam juz pomysłu jak walczyć z czymś takim.A nasza polityka też nie daje rady patologi jaka się szerzy w niektórych kręgach (podwórkach)
                Był Trójkąt a teraz jest Leśnica.!!!!
                A policja jak była tak jest bezbronna na takich typów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka