ru4d2 05.11.06, 02:38 nie podejrzewam, zeby ktos z tubylcow uczestniczyl, ale moze ktos z was bedzie jutro obserwowac zmagania czlowieka z kilometrem? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: maraton 05.11.06, 16:19 dwie osoby z pracy biegnom, jeden z nich to zyd! kto by pomyslal! Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: maraton 05.11.06, 18:31 > dwie osoby z pracy biegnom, jeden z nich to zyd! a ty co? w domowych pieleszach zamiast na trasie go dopingowac. jak by zobaczyl, ze machasz mu gartlem, talesem lub chociazby jarmulka to by mu sie milo zrobilo. > kto by pomyslal! w mojej silowni, bylo paru zydowskich kolesi, ktorzy tak po treadmillach biegali, ze ich pejsy za nimi nadazyc nie mogly. byli mocni. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: maraton 05.11.06, 23:40 na weekendy mieszkam w vermoncie....zyd skonczyl pod koniec 22 tysiaca... 4:35 postawie mu wino marki kedem...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: maraton 05.11.06, 23:49 no ale sam widzisz. kto wie, czy jakby zobaczyl goja i to jeszcze polskiego jak mu kibicuje, to ten brazylijczyk przybieglby jako pierwszy. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
bigapple1 Re: maraton 05.11.06, 23:06 a ja bylam, widzialam, i na blogu opisalam! polecam tym, co nigdy nie widzieli: to sto razy lepsze niz parady na halloween. o czym zapomnialam, to ze bardzo bylam dumna z dziarskiego pana w koszulce z polska flaga. moze jesli w przyszlym roku bedzie biegl, mozna by sie lepiej zorganizowac i pokibicowac mu jak bog przykazal? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: maraton 05.11.06, 23:52 > a ja bylam, widzialam, i na blogu opisalam! polecam tym, co nigdy nie widzieli: dla mniej obcykanych w przepastnych zawilosciach tutejszego forum: bigapple.blox.pl/html <rs> Odpowiedz Link Zgłoś