redakcja_v 19.09.11, 07:58 I dlatego będe na nich głosował, bo GWno nie bedzie mi mówiło ze faszyzm i rasizm są złe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ms Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 19.09.11, 08:06 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec76 Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.159.56.194.static.crowley.pl 19.09.11, 08:15 Ja także będę na nich glosował :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Jeśli faszyzm nie jest zły ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:21 to do gazu z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i 19.09.11, 12:04 Macie takie prawo. Chociaż kogoś kto widzi nadzieję na lepsze jutro w Kaczyńskim nie da się nazwać inaczej niż głupcem. Krytykować rząd PO to jedno, ale wybierać taką hołotę jak PiS, to jest jakieś zaburzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:15 obrzydzanie przez GW to najlepsze referencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca za to POlitycy od afer dostaną odprawy: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 08:26 www.se.pl/wydarzenia/kraj/drzewiecki-grzegorek-palys-i-piesiewicz-dostana-odprawy-skandalistom-ktorzy-nie-startuja-w-wyborach-_205801.html rozumiem, że w tym wypadku GW wykaże pełne zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
kontrarian p. Szymański rozwiał wszelkie moje wątpliwości 19.09.11, 08:31 Mam swoje wątpliwości, pewnie. Nikt nie jest doskonały, i PiS też nie jest doskonały. Ale z dzieciństwa pamiętam że jak Trybuna Ludu na kogoś wylewa pomyje to trzeba tego kogoś popierać. A p. Szymański to tak pisze, że widać że chyba terminował w Trybunie Ludu. Albo u kogoś kto tam pisywał. Wszystkie chwyty te same. Wróg zawsze występował w parach: Hupka i Czaja [ to byli dyżurni niemieccy odwetowcy], Kuroń i Michnik [rewizjoniści, tak, ten sam Michnik, gdyby wtedy zobaczył dzisiejszego siebie to by się rzucił z wieżowca ], Moczulski i Czuma [ inna para wrogów z opozycji ]. A dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: p. Szymański rozwiał wszelkie moje wątpliwośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 10:49 Pzdr dla p. Kowalczyka wychowawcy młodzieży i dyra LO XVII we Wrocku. Jak sie dostanie to dalej będzie dyrektorem czy już nie? Wie ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: p. Szymański rozwiał wszelkie moje wątpliwośc 19.09.11, 12:08 Trybuna Ludu była organem totalitarnego państwa. GW to gazeta wydawana przez prywatną firmę, jedna z bardzo wielu dostępnych na rynku w demokratycznym państwie. Czyli Twój argument jest marny. Również porównywanie przez Ciebie sytuacji Michnika i Kuronia siedzących w kryminale, z wyjątkowo plugawą postacią - Braunem jest śmieszne, tym bardziej, że Braun w sądzie przegrywał z osobami, które pomawiał. Artykuł pani Szymańskiej faktycznie jest nadgorliwy, to bezsprzecznie, ale zastosowane przez Ciebie zestawienia są bulwersujące i intelektualnie wyjątkowo miałkie, bo porównujesz dwie totalnie różne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasty Re: p. Szymański rozwiał wszelkie moje wątpliwośc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.11, 13:44 Ale ty jestes glupi ch... Co to za roznica czy gazeta jest prywatna czy nie. Zawsze byla alternatywa mozna ja bylo czytac albo nie i albo sie bylo za albo przeciw klamstwu w niej zawartemu. Braun jest moze kontrowersyjny ale jest patriotą czego nie mozna powiedziec ani o michniku ani kuroniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: p. Szymański rozwiał wszelkie moje wątpliwośc IP: *.internetia.net.pl 19.09.11, 22:59 skoro przeczytałeś 3 razy to najwyraźniej musisz przeczytac jeszcze ze 30 razy to może wtedy zrozumiesz sens tego co Szymański napisał. Najwyraźniej masz bardzo ogromny problem z czytaniem ze zrozumieniem. Rozumując tak jak ty to powiem że skoro wylewasz pomyje na Szymańskiego to znaczy że jego trzeba popierac. chciałem cos jeszcze napisac odnośnie tego co ty napisałeś i czego nie zrozumiałes ale wiem że nie ma to najmniejszego sensu bo tacy jak ty sa zaslepienie na wszelkie argumenty nie zgodne z zasada że trzeba ludziom wmawiać że jest źle i że wszyscy poza PiSem tylko czychaja żeby im zrobic krzywdę we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE Doskonała analiza tekstu IP: 193.201.167.* 20.09.11, 09:57 gw, tusk vision network robią wszystko co w ich mocy żeby platforma utrzymała władzę. W ciągu 20 lat naszej demokracji nie było tak serwilistycznych mediów jak teraz. Na szczęście są jeszcze niezależne media i internet , które potrafią patrzeć władzy na ręcę. blog.rp.pl/wildstein/2011/08/31/media-zdiabolizowaly-pis/ Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę idz... 19.09.11, 09:22 > faszyzujący Ale po co już we wstępie używać mocnych słów, który niszczą resztki iluzji, że Gazeta mogłaby być w kwestii polityki obiektywna? > "środowiska patriotyczne" Ale dlaczego w cudzysłowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe brody Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.internetia.net.pl 19.09.11, 12:09 Bo faszyzują - głoszą skrajnie narodowe treści i pochwałę rozwiązań siłowych, za wszystkie problemy obwiniają zawsze jakiegoś tam "wroga", którego należy "pokonać", posługują się swastyką, tłumacząc się potem przed sądem podobnie jak ów sławetny wszechpolak, co to pięć piw zamawiał, ale on przynajmniej książki "Jak pokochałem Adolfa Hitlera" nie napisał. Mało? A dlaczego "patriotyczne" w cudzysłowie? Bo mimo wszystko zdecydowana większość (niestety, milcząca) Polaków wyobraża sobie patriotyzm zupełnie inaczej, a braunowską wersję uważa za jego karykaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i 19.09.11, 12:10 Zgadzam się, że faszyzujący o NOP, to nieadekwatne słowo, bo to są faszyści. Pieprzeni, plugawi faszyści. A czemu "środowiska patriotyczne" w cudzysłowie. Bo kołtuństwo, przemoc i rasizm, to gó... a nie patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 09:23 czytając takich śmieci jak ty, żałuję że znieśli karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
waleslaw Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę idz... 19.09.11, 09:49 Teraz ten Braun może nam skoczyć, ale wyobrażcie sobie kim ten gość byłby gdyby urodził się w czasach stalinizmu, tamtejsi specjaliści od paznokci to przy nim mały pikuś. Facet ma nienawiść wypisaną na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bistor Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 10:08 Zapomniał szanowny Pan Redaktur dodać, iż: 1. Braun zjada małe dzieci na śniadanie 2. Braun jest agentem Mosadu, CIA, KGB i BND 3. Braun sika do mleka, jako te krasnoludki mrożkowskie, by się ssiadło 4. Braun jest, wszak to oczywiste, wnuczkiem Ewy Braun 5. Braun zabija nienawistnym wzrokiem wiewórki co rano 6. Jest wiele, wiele innych tajemnic, które Pan Redaktur ma w zanadrzu Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i 19.09.11, 12:11 Nie trzeba tego pisać. Braun jest po prostu wyjątkowo obrzydliwą kreaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
rwaku Niestety, dożyłem... 19.09.11, 10:07 ...podłych czasów. Na Żyda nic powiedzieć nie można. Wszystko co powiesz będzie ANTYSEMITYZMEM! Tfuuu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jabir Re: Niestety, dożyłem... 19.09.11, 10:30 Czy można wam pomóc - szlachetni faszyści ? Myślę , że jeżeli zawiedzie kolejna próba podjęcia mniej więcej normalnego życia płciowego , zostanie tylko schronisko dla samotnych i nieszczęśliwych. Z nikłą szansą na adopcję. Odpowiedz Link Zgłoś
rwaku Re: Niestety, dożyłem... 19.09.11, 14:09 Nie jestem i nie byłem faszystą! Jestem dobrym obserwatorem życia, przeżyłem ponad 60.lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rwaku Re: Niestety, dożyłem... IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 10:13 Jest jeszcze gorzej. Na Stalina i Hitlera nic dobrego nie mozna powiedzieć. Tfuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus kto komu sprzyja? IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.11, 11:06 "... koalicja, której PiS sprzyja ..." a gazeta wyborcza sprzyja tym, którzy nie wiedzą co podpisują i powinni stanąć przed trybunałem stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: kto komu sprzyja? 19.09.11, 11:59 Właśnie. Czyli kibole + Braun + NOP = nieformalna koalicja, do której PiS nie należy, tylko jej sprzyja. Czyli nie dość, że ta koalicja formalnie nie istnieje, to jeszcze PiS jest poza nią. To mi śmierdzi spiskiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i 19.09.11, 12:02 Plugastwa wszelkiej maści brną do siebie, jak opiłki do magnesu. Nie dziwi mnie to, że cała kloaka wlewa się do szamba (którego nie wolno mylić z perfumerią, jak mawiał znany toruński biznesmen) zwanego PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenzawszystkich Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę idz... 19.09.11, 12:03 Ta ,,nieformalna" koalicja nazywa się Polska!!! Mam nadzieję, że na demonstrację 11 listopada panowie redaktorzy też przyjdą zamiast wypisywać głupoty. Koalicja z redaktorami z GW może być trudna, ale! - jeszcze jest czas aby się nawrócić. Trochę poboli , ale potem śpi się spokojnie i w lustro można popatrzeć bez odrazy. Polecam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jedenzawszystkich Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę idz... 19.09.11, 12:06 A i dziękujemy za wiarę w nas ,że ,, idziemy po władzę"- zawsze to miło mieć kibiców , choć to, że są nimi redaktorzy GW jest pewnym zaskoczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Nieformalna koalicja, czyli z kim po władzę i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 12:14 Pewnie katokomuchu że nie są złe. Szkoda, że ty i twoja rodzinka nie trafili na Adolfa H. On by ciebie z miłością przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-blond Mały, głupi Wojtusiu, autorze (?) paszkwilu 19.09.11, 13:46 Snuj swoje wizje na zlecenie w przedszkolu, bo taki mniej więcej poziom twój głupiutki tekścik prezentuje. No, chyba ze jestes dużym Wojtkiem. W takim przypadku można cie juz chyba tytułować majorem, albo nawet pułkownikiem. Takie mendowate teksty-donosy, oparte na epitetach publikowała pewne gazeta-prekursorka Wyborczej. Nazywała się Trybuna Ludu. I takie mendy w mundurach tam właśnie pisały swoje donosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JE GW się boi i pomaga Prawie i Sprawiedliwości IP: 193.201.167.* 20.09.11, 09:47 Kolejny artykuł ,który pokazuje jak się agora boi środowisk patriotycznych. Jeszcze kilka takich "życzliwych" artykułów i PIS dzięki wyborczej ma wygrane wybory ... Odpowiedz Link Zgłoś