Dodaj do ulubionych

Adam Hofman i PE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.04, 19:57
Koles zaczal prowadzic naprawde ostra kampanie.wczoraj jacys ludzie rozdawali
jego ulotki pod kosciolami a dzis widzialem obklejone samochody z jego
podobizna.Co wiecie o tym czlowieku i czy uwazaciew ze warto na niego
zaglosowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: wieczny student Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:03
      Nie warto. Byłem z nim na roku. Pijak i olewator. Ale wie jak robić kampanie w
      końcu kończy marketing polityczny na politologii.
      • Gość: Trener Re: Palancik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 00:33
        Palancik i cwaniaczek jakich mało! Nie znam większej gnidy! Za 5zł właduje ci
        nóż w plecy! Pisze, że jest politologiem, a taki z niego magister jak z Kwaśno.
        Ale nie ma co pisać, bo tylko mu wątek podbijamy...
        • Gość: Politolog Hofman i zazdrość IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:23
          Wstydzę się za kolegów i koleżanki że wypisują takie bzdury
          o Adamie a tak naprawdę nikt go dobrze nie zna i gówno wypisują
          a zazdrość zawsze będzie trzymam kciuki panie Hofman
        • Gość: zenek Re: Palancik IP: *.kalisz.mm.pl 28.05.04, 16:33
          ty idioto schowaj sie i nie powtarzaj tekstow po rodzaicach ktorzy tak do
          ciebie mowia lajzo!!!!! Adam Hofman to dobry kandydat do parlamentu i na pewno
          ma mój głos!!!! Jak jestes taki mądry to sam zdobądz choc polowe z tego co
          zrobil On debilu!!!!
      • Gość: marchem Re: Adam Hofman i PE IP: *.airport.wroclaw.pl 25.05.04, 13:04
        co na studiach sie było raze a jemu sie udało wienc nieco żal a może gość
        oprucz tego charował na swoją pozycje a ty pierdziałeś w stołek i teraz użalasz
        sie nad sobą zacznij sam coś robic a nie krytykuj innych
      • Gość: KAROLINKA Z ZYGZAK Re: Adam Hofman i PE IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.05.04, 22:19
        Widziałem wystąpienie tego Hofmana kandydata jak był w Opolu.Bardzo dobre i
        merytoryczne miał przemówienie,chyba podbił już całą opolszczyznę. byle tak
        dalej panie Hofman
        • Gość: bobik z platformy Re: Adam Hofman i PE ma realne szanse tylko on IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.06.04, 22:45
          on ma szanse ma m ój głos
          • Gość: Wojtek j-g Re: Adam Hofman i PE ma realne szanse tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:37
            Na nic się zdadzą oskarżenia i kłamstwa rzucane na Adama, prwada jest taka,
            iwidzą o tym dobrze i przciwnicy Adama, że to on wygra te wybory i nic na to
            nie poradzicie więc przestańcie się osieszać .
      • Gość: Pascal75 Re: Adam Hofman i PE IP: *.dial.pl 27.05.04, 15:58
        Adam Hofman wie co robi i tak trzymać
        a z zazdrości ludzie piszą głupoty....
      • Gość: wawa HOFMAN MASZ MÓJ GŁOS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 20:13
        Widziałem kampanię tego kolesia naprawde wie jak się to robi, za profesjonalizm 6
      • Gość: student disiejsza debata Adama Hofmana IP: *.dial.pl 02.06.04, 18:19
        Dzisiaj odbyła sie debata wybiorcza na Uniwersytecie Wrocławskim i muszę
        powiedzieć, że jestem mile zaskoczony wypowiedziami pana Adama Hofmana i
        właśnie na niego oddam swój głos .
      • Gość: Woytek jg Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:44
        ADAM RULEZZ!!!
    • Gość: Bono Vox Re: Adam Hofman i PE IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 09:38
      Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> Koles zaczal prowadzic naprawde ostra kampanie.wczoraj jacys ludzie rozdawali
      > jego ulotki pod kosciolami (...)

piszesz, że pod kościołami.... hmm, ciekawe czy Lolo Adaś H. w ogóle do
      kościoła chodzi... wydaje mi się, że nie..... co za tupet...

BV
      • perlep Re: Adam Hofman i PE 25.05.04, 10:13
        chłopak jest trochę niedouczony, w adycji radiowej wypowiadał się na temat
        likwidacji przedszkoli (co on o tym może wiedzieć, chyba tyle, co sam pamięta
        ze swojego przedszkola) i wielokrotnie z uporem powtarzał likwidacja przedszkol
        zamiast przedszkoli. bardzo ciekawa odmiana...
        • Gość: pankracy Re: Adam Hofman i PE IP: *.net.pl 25.05.04, 21:51
          niedouczony to malo powiedziane. Szkoda na niego czasu. Karierowicz jakich pełno wszędzie.
          • Gość: -.- Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:32
            pankracy jestes pirdolonym kretynem nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych
            gowno wiesz
        • Gość: Monika 36 Re: Adam Hofman i PE IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:03
          Czasami dziwi mnie że piszecie informacje o kimś , a jest to prawda
          Adam Hofman wypowiedał się w radiu o przedszkolach i dobrze wie co mówi bo taka
          jest prawda ...
          • Gość: GoniaR Re: Adam Hofman i PE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 08:56
            O co chodzi z tymi przedszkolami? Likwidować? A co ja mam zrobić z dzieckiem
            zamknąć na 8 godz. w klatce, czy zrezygnować z pracy (ale wtedy co będziemy
            jesć i gdzie mieszkać).
      • Gość: -.- Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 17:34
        To jest element kampanii i nie ma znaczenia czy ktos chodzi do kosciola czy nie
        chodzi tak sie prowadzi kampanie wyborcza
    • Gość: mundek Jest dobry ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 12:49
      Kto go zna to wie że jest koleś dobry.
      To polityk a nie napuszony inteligent.
      MA mój głos.
      PS. no i nie jest zrzutem z warszawki jak pozostali koledzy z listy.
      • Gość: ceni Re: Jest dobry ! IP: *.airport.wroclaw.pl 25.05.04, 13:06
        też znam gościa i podzielam twój pogląd należy dać mu szanse
        • Gość: Jacek Re: Jest dobry ! IP: 195.20.110.* 27.05.04, 14:51
          Jak najbardziej!!! Takich ludzi jak On potrzeba jak najwięcej w polskiej
          polityce. Krytykować jest łatwo, zwłaszcza małe, nieznaczące wpadki. Trudniej
          jest wziąść się do roboty i próbować zmienić coś w tym kraju na lepsze! Adam
          Hofman próbuje!!!
    • Gość: marchem Re: Adam Hofman i PE IP: *.airport.wroclaw.pl 25.05.04, 12:55
      uważam ze warto gość jest młody i może dzięki temu spojży na problemy regionu z
      innej pozycji niż starzy słyszałem od jednej z osub która mi dała jego ulotke
      ze to pożądny człowiek i działa na żecz miasta i społeczności wrtocławi już od
      jakiegoś czasu ja dam mu szanse

• Gość: fajny GOŚĆ Re: do marchem i ceni IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 13:16
        marchem i ceni!! chlopaki!!! nie róbcie wiochy!!!

zastanawiające jest dla mnie, że obydwaj nawalacie z IP: airport.wroclaw.pl

czyżby "marchem" i "ceni" to jedna i ta sama osoba???? chciałbym się mylić....

marchem, zanim zaczniesz coś pisać, weź lepiej słownik ortograficzny:
        cyt. "uważam ze warto gość jest młody i może dzięki temu spojży na problemy
        regionu z innej pozycji niż starzy słyszałem od jednej z osub która mi dała
        jego...."

"spojży" i "osub" to nie są polskie wyrazy.

DO SZKOŁY MARSZ!!!!
      • Gość: politolog Re: Adam Hofman i PE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.05.04, 21:12
        ty tepaku to lepiej sobie daj szanse i slownik ortograficzny w koncu wez do
        reki!!!
    • Gość: ala To jest wymiatacz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:13
      też z nim studiowałam, ma dobre "uderzenie".I ma mój głos.
    • Gość: politolog Re: Adam Hofman i PE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.05.04, 19:04
      Jestem na roku z tym palantem. Niech Was reka boska broni przed oddaniem glosu
      na tego karierowiczka!! Facet mysli tylko o napchaniu swojego portfela. A do
      politologa, jak sie okreslil, to jeszcze duzo mu brakuje i dluga droga przed
      nim. POZRAWIAM
      • Gość: arnie ball Re: Adam Hofman i PE IP: *.lanet.net.pl 25.05.04, 21:14
        ooooo no pisior z kolegi hoffmana pierwszorzędny. co do politologa... hmm cóż
        znam wielu mocniejszych np łosiu hehehehehe. ale bez jaj ludziska. to zwykły
        złamas jakich pełno w Polsce. decyzja należy do was. osoboście wolałbym w
        parlamencie zobaczyć stado jeleni (dobry politolog wie o co chodzi). Pozdrawiam.
        • Gość: Dorota Re: Adam Hofman i PE IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:12
          Jestem politologiem od wielu lat i nie rozumiem
          dlaczego z zazdrości wypisujecie takie komentarze
          widocznie nie różnicie się niczym od żuli pod sklepem
          wydawało by się że przyszli politolodzy mają olej w głowie
          ale niestety się myliłam…
          A to że ktoś jest dobry w tym co robi to gratulacje
          A ADAM HOFMAN WIE CO ROBI
        • Gość: -.- Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:22
          mysle ze jestes idiotą i to jakich malo sam kur.. jestes zlamas a stado jeleni
          to ty chodujesz w domu.Jest naprawde swietnym kandydatem i oddanie na niego
          glosu nie jest marnotrastwem
          • Gość: marek42 mój głos na Adama Hofmana IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:34
            Od wielu lat interesuje się polityką śledzę ją i co
            HOFMAN JEST WIARYGODNY I GŁOSUJĘ NA NIEGO
      • Gość: doolku Re: Adam Hofman i PE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 17:37
        No koleś, słabo u Ciebie z logiką. Jeśli jesteś na roku z Adamem, więc do
        tytułu politologa nie masz prawa, zatem dlaczego się tak sam nazywasz?? Po
        prostu rura Ci mięknie, że komuś się udało zaistnieć w świecie polityki (Adam
        jest asystentem prezydenta Wrocławia), a Ty chyba zastniałeś tylko na tym forum
        (i jest to mocno naciągana opinia:P).

Każdy, kto zna Adama osobiście, wie, że to bardzo solidna firma. Dlatego
        krytyka na tej stronie jest niemerytoryczna i zupełnie niepoważna. Każdego
        można bezpodstawnie nazwać pijakiem i karierowiczem, ciężko to udowodnić. No,
        chyba że zobaczy to cała Polska (vide Kwaśniewski w Charkowie, nie zapominajmy,
        że to także najmłodszy minister w latach 80-tych:D).

Pozdrawiam kolegów z politologii, moich wspaniałych sąsiadów na wydziale

student stosunków międzynarodowch (pijak i olewator;D)

Krytykować może każdy głupec. I wielu z nich to robi.
        (Winston Churchill - karierowicz, który naszym kosztem nabijał swój portfel:P).
      • Gość: Pawel Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:31
        wszyscy "pseudo politolodzy" wypowiadajacy sie na tym forum powinni zdrowo
        pomyslec nim zaczna wypisywac glupoty i oszczerstwa
    • Gość: Mundzio Re: Tego pana osbiście nie znam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 20:32
      Chciałbym jednak wiedzieć jakie szlachetne ugrupowanie reprezentuje.
      • Gość: zefir Re: Tego pana osbiście nie znam IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.05.04, 21:08
        Kaczynskim dupe podciera!!! :)
        • Gość: Mieczysław o Panu Hofmanie IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:19
          Politolodzy Pierdolą bo zazdrość ich gryzie a dobrze niech ich piekło pochłonie
          A Adam Hofman i tak najlepszy....
      • Gość: GŁOS Z NIEBA Re: Tego pana osbiście nie znam IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:39
        A szkoda bo warto z nim porozmawiać
    • Gość: arnie ball Re: Adam Hofman i PE IP: *.lanet.net.pl 25.05.04, 21:18
      to jeszcze raz ja. serio uważam, że łosie w Parlamencie Europejskim
      pożyteczniejsze będą od kolegi Adasia. Bo jak powszechnie wiadomo to zwykły
      PiSior. Rust in PiS adaś hehehe. Pozdrawiam wszystkich "politologów"
      • Gość: yarek Re: Adam Hofman i PE IP: *.blurp.org 25.05.04, 21:44
        Kawa* cwaniaczka nic wiecej pozatym nie jest z wroclawia tylko z kalisza bufon
        • Gość: karolajn Re: Adam Hofman i PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 22:50
          Oj, czytam, czytam i nie moge uwierzyć w to co wypisują tu różni dziwni ludzie. Osobiście nie znam tego pana (Hofmana). Ale uważam że przez wiele osób, które tu prezentują swoje "poglądy" przemawia zwyczjna ZAZDROŚĆ że komuś się udało a mu nie. Krótko żal mi osób, które potrafią wypisywać takie rzeczy na znajomego ze studiów. Chłopaki sięgneliście dna.
          • Gość: politolog Re: Adam Hofman i PE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 03:36
            kur...... na dnie to jest twoj chloptas adas a ty razem z nim!!!!!
          • Gość: mumin Re: Adam Hofman i PE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.05.04, 03:38
            pewnie sam to se adas napisales???? bo wlasnie taki jestes............
            • Gość: karolajn Re: Adam Hofman i PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 17:27
              nie będe już z wami dyskutować bo widzę że jesteście chłopcy jednak poniżej dna, zresztą to nie moja sprawa nawet nie znam tego Hofmana. Ale znajomych z roku to chyba nie ma zbyt ciekawych, dalej jestem zdania że zrzera was zwykła zazdrość że to nie wy koledzy "politolodzy" startujecie do Parlamentu Europejskiego. Ale zrobie wam na złość i zagłosuje na tego pana. Masz mój głos panie Hofman
              • Gość: patryk Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:49
                Szlak trafia towarzystwo że Adamowi się udało. Miej ich w d.... Adaś walcz
                dalej!
                • Gość: marcin Re: Adam Hofman i PE IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 19:21
                  znam Adama i mój głos ma na bank, ale co do politologów wypowiadających sie na tym forum to panowie Zenada sami nie jesteście a podpisywanie się politolog to czysta hipokryzja. Pisać na klawiaturze to każdy potrafi a krytyka bez możliwości obrony jest łatwa do przeprowadzenia. Proponuje wam walke z podniesioną przyłbicą i polemike z Adamem na jakimś jego spotkaniu, ciekawe czy wtedy powiecie o nim olewator itd a może gdy wy siedzieliście piląc piwo on pracował na swoją pozycje w partii a wynik widzimy teraz> powiedzieć takie słowa łatwo to dzięki cwaniactwu do tego doszedł, ale gorzej na to zapracować. Więc matoły do pracy nad sobą a nie do narzekania bo jak macie takie podejście to bezrobocie was czeka....

• Gość: -.- Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:25
              precz stad ty kurwa matole.Nie mozesz sie powstrzymac i musisz atakowac oddawac
              nie zadany cios prawda??Zwykla zazdrosc ot co>A jesli taki wspanialy jestes to
              sam kandyduj do Parlamentu , a nie wiecznie krytykuj
              • Gość: prawda Dobry kandydat !!!! IP: *.dial.pl 27.05.04, 16:43
                Niestety wielu próbowało, ale nie wyszło, ale Panu Adamowi na pewno się uda
                A wtedy wszyscy zobaczą, że warto było oddać na niego swój głos.
                Ja na pewno na niego będę głosować i wiem że mnie nie zawiedzie.
        • Gość: artur Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:27
          NIE WAZNE SKAD SIE POCHODZI WAZNE KOGO SIE REPREZENTUJE!!!!!!!
        • Gość: babz Re: Adam Hofman i PE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 22:05
          Ciekaw jestem jaki odsetek wrocławian mieszka tu od urodzenia a ile pochodzi z mniejszych miejscowości i zamieszkali tu po studiach i czują się wrocławianami pełną gębą. Jeśli ktoś studiuje, pracuje i mieszka we Wrocławiu od kilku ładnych lat i raczej nie zamierza się wyprowadzać to raczej ciężko powiedzieć aby był z poza Wrocławia. A to że ktoś się urodził w innym miejscu to już nie jego wina
    • Gość: PH Studiowałem z Adamem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 12:04
      Myślę, że po incjach łatwo mnie niektórzy rozpoznają, studiowałem z Adamem i
      wstyd mi i przykro za was koledzy że takie bzdury na Adama wypisujecie.
    • Gość: charli Re: Adam Hofman i PE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 12:16
      Ten młody chłopak czuje "iskierkę". Ma możliwości. Znam go z debat i
      tv.Stawiam na niego.
      PS.Jak zauważyłeś im bardziej jesteś "groźny" tym bardziej atakują.Trzymaj
      garde.Punktuj śmieci.
    • Gość: Pawel Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 16:18
      Adam prywatnie jest naprawde wpożądku człowiekiem , a gdy chodzi o cos do czego
      sie zabierze zawsze robi to do konca i z bardzo dobrym efektem koncowym
      (chpciazby praca nad kamapnia przy woborach prezydenta wroclawia)dlatego uwazam
      ze jest swietnym kandydatem i smialo mozna oddac na niego swoj glos.A
      wypisywanie na Jego temat glupot i zmyslonych bajek jest nie na miejscu i sa to
      raczej tylko glosy zazdrosci
      • Gość: Obywatel Re: Adam Hofman i PE IP: *.acn.pl 30.05.04, 21:29
        Jeżeli pisze że jest politologiem a nie jest to po prostu kłamie a na kłamcę
        nie będę głosował.
        Zostaje Szymański i Dąbrowski
    • Gość: Pawel Re: Adam Hofman i PE IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.04, 17:22
      "Koleś" prowadzi ostrą kampanię bo zna sie na tym,potrafi to robic i udaje mu
      sie znakomicie,wie co robi i na pewno dobrze bedzie reprezentował nas w
      Parlamencie,a poza tym jest świetnym kolegą i przyjacielem.
      • Gość: qq Re: I tak zagłosuję na Konrada Szymańskiego!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 19:44
        Szymański jest najbardziej kompetentnym człowiekiem z listy PiS!!! Adam niech
        najpierw skończy te studia..... a troche mu jeszcze zostało. Nie zapominajmy,
        że jest z Kalisza, także odłużcie na bok "teksty", że będzie Nas (Wrocławiaków)
        godnie reprezentował.

Nie jestem do końca pewny, że tak poprostu dostał to 3 miejsce na liście. We
        Wrocławiu NA PEWNO znaleźliby się ludzie z PiS bardziej GODNI od niego - tak
        myślę!!!

Konrad masz mój głos!!!!
    • Gość: Wawa SZYMANSKI WRACAJ DO WARSZAWKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 21:23
      Warszawka!!!!!!
      • Gość: coach Re: SZYMANSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.04, 22:55
        Hehe, dostał miejsce bo inny kandydat miał wypadek samochodowy i nie mógł
        startować. A trzeciego miejsca nikt nie chciał, bo to tylko strata pieniędzy.
        szymańskiego i tak nie przeskoczy, bo: a) jest pierwszy na liście, b) jest
        najlepszym kandydatem - bezpartyjnym FACHOWCEM!!! Ale widzę, ze Adas
        potraktował kampanie serio - nawet całem Forum Mlodych zmobilizował, zeby
        wpisywali sie "za nim". Nie dziwne, ze tyle nagle wpisów jest przy temacie o
        gosciu, który tak naprawde w polityce dopiero startuje??? Ale o to biega - byle
        tylko mówili - nieważne czy dobrze. A dobrze mówić w tym akurat przypadku jest
        naprawdę ciężko.
        • Gość: Kasia Re: SZYMANSKI IP: 195.205.44.* 28.05.04, 13:58
          Chyba trochę przesadzasz - skoro masz takie informacje na temat listy i
          kandydatów PiSu, to dlaczego twierdzisz, że Adam dopiero w polityce startuje.To
          nie jest takie proste, żeby móc zaistnieć to najpierw trzeba cieżko pracować -
          a Ty chyba nie bardzo wiesz co to oznacza. I chyba z tym fachowcem to tez
          lekkie przegięcie. Poza tym ta mobilizacja, jak piszesz, - jeśli ludzie piszą
          o Adamie to dlatego, że naprawdę jest dobrym kandydatem - z Wrocławia, a
          nie "spadem" z Warszawy, jestem młody trzeba dac mu szansę.Aha - skoro uwarzasz
          że 3 miejsce na liście to strata pieniędzy - to po co lista składa się az z 10
          osób???
          • Gość: pulita Hofman i już IP: *.dial.pl 28.05.04, 16:10
            a ja tam na niego na pewno będę głosować
          • Gość: coach Re: SZYMANSKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 01:52
            skoro uwarzasz
            >
            > że 3 miejsce na liście to strata pieniędzy - to po co lista składa się az z
            10
            > osób???

Otóż po to, żeby każdy kandydat od 2 miejsca w dół dał liscie dobry wynik, tak
            by mogła ona zdobyć jak najwięcej mandatów. Ale sytuacja jest taka, że we
            Wrocku bedzie 1 i to dla szymanskiego. No chyba ze PiS zdobedzie dzieki
            raportowi Ziobro 30 to jest szansa na 2 mandaty i wtedy hofman ma szanse
            wykosic 2, choc tez bedzie ciezko, bo całe Opole zagłosuje "na swego"
        • Gość: Marcin Re: SZYMANSKI IP: *.kalisz.mm.pl 28.05.04, 14:29
          Po pierwsze Szymanski nie jest jak to określiłeś"pełną gembą"Wrocławiakiem
          tylko Warszawiakiem,a po drugie jesteś troche nie na bierząco jeśli
          twierdzisz,że Adam dopiero startuje w polityce.
    • Gość: student Re: Adam Hofman i PE IP: *.us.wroc.pl / *.us.wroc.pl 28.05.04, 08:18
      W PE potrzeba nam ludzi mlodych, aktywnych i bezkompromisowych , ktorzy beda
      walczyc za nasze sprawy. I taki wlasnie jest Adam. Trzymam kciuki
      • Gość: czax Re: Adam Hofman i PE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 14:38
        Tylko Adam jest kandydatem, który coś sobą reprezentuje ( no może oprócz
        Protasiewicza i Lidii ) z okręgu dolnośląsko-opolskiego. Nie chcecie chyba by
        nasz region w PE reprezentował np. nieudacznik Rysio Czarnecki.
        • Gość: munio HOFMAN PIERWSZY W SONDAŻACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 17:31
          Jednak chyba jest dobrym kandydatem skoro w sondażach startując z trzeciego
          miejsca jest na pierwszym,
          • Gość: marchewa HOFMAN WYGRY W SONDAŻACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 17:35
            Dziś w gazecie wrocławskiej pojawiły się sondaże Hofman jest na pierwszym
            miejscu z PiS BYLE TAK DALEJ. MŁODZI DO PARLAMENTU!!!!!!
            • Gość: czax Re: HOFMAN WYGRYWA W SONDAŻACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 18:46
              Adam Hofman wygrał sondaż w Wrocławskiej wśród kandydatów Pis-u i WYGRA też 13
              czerwca.
              • Gość: Pawel Re: HOFMAN WYGRYWA W SONDAŻACH IP: *.kalisz.mm.pl 28.05.04, 19:18
                I teraz mam nadzieje że zamkna jadaczki Ci wszyscy którzy z zazdrości pisali
                glupoty i kłamstwa!!!!!!!!!!!!!!Adam WYGRA!!!!!!
                • Gość: mini PO+UW+PIS=:))) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 28.05.04, 21:51
                  Ja widzialbym w PE liderke UW Violette Kutlubasis i Jacka Protasiewicza z PO,
                  mlody Hofman w tym gronie bylby rowniez ok.
              • Gość: Munio Re: HOFMAN WYGRYWA W SONDAŻACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 09:39
                Młodzi, nieskompromitowani, mający otwarty umysł, takich nam potrzeba w PE,
                • Gość: WOJTEK-JELENIAG. Re: HOFMAN WYGRYWA W SONDAŻACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 21:17
                  CHYBA NIE WIELE OSOB ZDAJE SOBIE SPRAWE JAK BARDZO TRZEBA SIE POSWIECIC ZEBY
                  COKOLWIEK OSAIAGNAC W POLITYCE, JESLI UWAZACIE ZE SAMO STUDIOWANIE POITOLOGII
                  (MOWIE TU DO "POLITOLOGOW" Z ROKU ADAMA) DAJE WAM PRAWO DO CHAMSKICH KOMENTARZY
                  I DEPRECJONOWANIA INNYCH LUDZI TO SIE GRUBO MYLICIE, JESLI UWAZACIE ZE JEST
                  CZLOWIEKEIM NIE ODPOWIEDNIM TO TZREBA TO UZASADNIC LUB POWINNISCIE SAMI
                  STRATOWAC I UDOWODNIC SWOJE TEZY A JESLI NIE TO ZAMILCZCIE, BO INACZEJ
                  JESTESCIE WYZNAWCAMI TEZY: "UTOPIE CIE CHOCBY W LYZCE WODY-ZNAJDE CZAS, MIEJSCE
                  I POWODY" A TO RACZEJ NIE PASUJE DO ABSOLWENTOW KIERUNKU HUMANISTYCZNEGO
                  POZDRAWIAM WOJTEK Z JELENIEJ G.
    • Gość: marchewka ADAM NA CZELE SONDAŻY PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 22:32
      Byle tak dalej :)
      • Gość: rebus42 Hofman prowadzi IP: *.dial.pl 31.05.04, 14:06
        Adam Hofman prowadzi i tak dlaej trzymam kciuki .....
    • Gość: Karolajn Głosuję na HOFMANA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.04, 22:34
      Facet ma jaja lubie takich :))
      • Gość: PH STRONA INTERNETOWA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 17:56
        Dziś odbyła się konferencja prasowa na której, Adam Hofman oficjalnie zaprezentował swoją strone internetową, wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam www.adamhofman.pl
    • Gość: Paweł Z. A może na spacer IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.05.04, 22:59
      Chodzenie na wybory to nudna rozrywka. Lepiej iść na spacer. Albo do kina.
      Osobiście mam w pewnym miejscu, kto mnie będzie golił, więc po co tracić czas w
      niedzielę.
      • Gość: Maj Re: A może na spacer IP: *.acn.pl 31.05.04, 00:08
        Ja zagłosuje na Ireneusza Dąbrowskiego www.dabrowski.pl
        • Gość: mak Re:śmieci IP: *.airport.wroclaw.pl 31.05.04, 13:56
          pan Dąbrowski również pojawił sie ostatnio na plakatach ciekawi mnie jednak
          dlaczego plakaty tego pana wiszą na słupach gdzie nie wolno plakatować czyżby
          plakatował na nielegalnych miejscach, zatem śmiecił. Jak dla mnie pan dąbrowski
          oszczędza na kampani co świadczy o jego podejściu do kampani a co zatym idzie
          do mnie jako wyborcy a ja nie lubię gdy ktoś mi śmieci pod oknem
          • Gość: Trener ReGówno nie sondaż! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 20:27
            Każdy średnio zorientowany wie, że dziennikarzyna piszący i układający sondaż
            to koleżka Hofmana. A sam Adaś jest bez szans z Szymańskim! To za duży okręg!
            • Gość: -.- Re: ReGówno nie sondaż! IP: *.kalisz.mm.pl 31.05.04, 21:38
              Trener jestes albo bardzo glupi albo piszesz tylko dla samego pisania albo
              wszystko na raz.Zastanow sie a potem wypisuj idiotyzmy
        • Gość: ok Re: A może na spacer IP: *.client.dsl.net 01.06.04, 05:27
          q
    • Gość: MISIA HOFMAN NIE JEST POLITOLOGIEM IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:59
      NAWET NIE STUDIUJE POLITOLOGII TYLKO MARKETING POLITYCZNY , NIE ZNA JĘZYKÓW
      • lodowkat Re: HOFMAN NIE JEST POLITOLOGIEM 01.06.04, 10:34
        Kobietko, proszę jak nie znasz się na rzeczy to się nie wypowiadaj. Żeby zostac
        Politologiem na 3 roku trzeba wybrać specjalizacje. Są trzy do
        wyboru .Administracja. Stosunki miedzynarodowe iMarketing. Milcz kobieto jak o
        głos nie pytają.
        • Gość: doktor piotr Re: HOFMAN is the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 13:59
          można wiele o nim mówić ale z tej listy jest jednak najskuteczniejszy, zresztą
          sondaże pokazują.
          Szacunek.
          • Gość: Trener Re: puk puk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 14:50
            hehe, zagrywka z podpisywaniem się za doktora Piotra jest niezłą. Tyle tylko,
            że on - jako rozumny człowiek ma świadomość kpiny, jaką jest ten sondaż i
            głośno to mówi. Poza tym wie, jakie szanse ma Hofman z Szymańskim. To tak jakby
            przyrównać Real Madryt (Szymański) z A-klasową Kaliszewią Kaliszewo (Hofman)
            • Gość: pan i wladca Re: puk puk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:10
              skoro krytykuje sondaż to jest ignorantem. Robil go niezależny ośrodek badawczy
              PGB.
              Poza tym wiem że chlopaki mk są posrani.heh, solić frajerów.
              • Gość: pis-tolet jg DĄBROWSKI ZALEPIAŁ PLAKATY ADAMA HOFMANA IP: 83.27.58.* 03.06.04, 18:29
                DĄBROWSKI ZALEPIAŁ PLAKATY ADAMA HOFMANA w Jeleniej Górze, jesli bedzie walczyć
                w ten sposób to raczej nie wróże mu żadnych sukcesów, bo nikt nie lubi bez
                honoru.
                • Gość: -.- Re: DĄBROWSKI ZALEPIAŁ PLAKATY ADAMA HOFMANA IP: *.kalisz.mm.pl 03.06.04, 21:49
                  DĄBROWSKI JEST PEDAŁEM I NIE MA SZANS Z PANEM HOFMANEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: TAKI JEDEN jg Re: DĄBROWSKI ZALEPIAŁ PLAKATY ADAMA HOFMANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 00:07
                    OTÓŻ TO;-)
                    • Gość: Monk Re: DĄBROWSKI ZALEPIAŁ PLAKATY ADAMA HOFMANA IP: 216.230.149.* 04.06.04, 00:48
                      A co bolcowal cie? Zenada co tu wypisujecie i to ma byc merytoryczna dyskusja?
                      Prostaki
                      • Gość: kazik GŁOSUJĘ NA ADAMA HOFMANA LIDER PIS IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.06.04, 23:55
                        TO masz lider Hofman ma głosy nasze
          • Gość: michał Re: HOFMAN is the best IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 21:40
            hofman nie ma wykształcenia i nie zna języków, szymański jest spadochroniarzem,
            ja bede głosował na dabrowskiego przynajmniej ma wykształcenie skończył 2
            wyższe uczelnie.
            • Gość: superman Re: HOFMAN is the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:14
              Kolego, Dąbrowski może skończyć nawet 10 uczelni i tak zawsze będzie
              burakiem.Lepiej będzie dla niego aby sam zrezygnowal bo czeka go tylko
              polityczna gorycz.We wroclawiu też jest jeden doktor którego ciągle prześladuje
              polityczna gorycz, z tym że ten nie jest burakiem tylko nieudacznikiem.Swoją
              drogą pozdrawiam piotrze.
              • Gość: M Re: HOFMAN is the best IP: 216.199.194.* 03.06.04, 15:35
                Sam jestes totalnym burakiem
    • Gość: leśnydziadekjg Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:57
      TRZEBA MIERZYĆ SIŁY NA ZAMIARY-WYGRA ADAM HOFMAN - MÓWIE CI STARY;-)
      • Gość: Max Re: Adam Hofman i PE IP: 216.230.149.* 04.06.04, 00:56
        Znam Ireneusza Dabrowskiego - fachowiec. To my go potrzebujemy a nie on nas.
        Bez watpienia jest najlepiej przygotowany, ale w demokracji wygrywaja klakierzy
        i pajace bo taki jest lud
      • Gość: czax Adam Hofman IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 18:54
        Hofman WYGRA !!!
        • Gość: Max Re: Adam Hofman IP: 216.230.129.* 05.06.04, 00:20
          Moze i wygra, ale ja dla dobra regionu glosuje na Ireneusza Dabrowskiego. Nasz
          region potrzebuje takich wlasnie ludzi.
      • Gość: Trener Re: Do leśnego idioty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.04, 02:04
        Gość portalu: leśnydziadekjg napisał(a):

> TRZEBA MIERZYĆ SIŁY NA ZAMIARY-WYGRA ADAM HOFMAN - MÓWIE CI STARY;-)

A ja ci mówię leśnydziadkujg: "Wypierd...j do lasu"! Bo gówno w takim razie
        wiesz.
    • Gość: qqq To Żyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:23
      • Gość: ciocia Adama Re: To Żyd!!! IP: *.visp.energis.pl 06.06.04, 18:39
        ty antysemito! nie możesz zaakceptować Adama za to, że jest żydem? Jest
        profesjonalistą i świetnym politykiem, to ważniejsze od pochodzenia!
        • Gość: olin-specjalist Hofman jest dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 13:12
          obserwuję tą nudną kampanię.Greatulacje Panie Hofman, masz jedną z lepszych
          kampanii w tym regionie.Zresztą to forum jest najlepszym przykładem, no i
          Twoją przewaga jest to iż twoji konkurencji to spady z warszawy.
        • Gość: zx Re: To Żyd!!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.11.14, 08:08
          smród, srulek
          • Gość: KNP Re: To Żyd!!! IP: *.play-internet.pl 10.11.14, 11:49
            Adaś Hofman lubi latać samolotem, a jego wspaniała żonkamuwielbia alkohol w samolocie.
      • Gość: jgjgjgjgjgjgjjgjg Re: To Żyd!!! Tak Arab, co za idiota ten qqq :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:31
        Tak Arab, co za idiota ten qqq :-)
    • Gość: Wojtek jg Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:54
      TAK JEST
    • Gość: Wo jg Re: Adam Hofman i PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:31
      Prawda jest taka ze to ADAM HOFMAN WYGRA!!!
    • Gość: pitek Re: Adam Hofman NIE WYGRA!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 08:28
      Do wszystkich politycznych klakierów A.H. i laików!!!!

Jesteście chyba nieświadomi tego co piszecie, z arytmetyki wyborczej jasno
      wynika, że A.H. nie dostanie się do PE. Decyduje o tym kilka czynników:

- pozycja PiS w Polsce i okręgu (PiS może liczyć na jeden mandat w tym okręgu),
      - odległe miejsce na liście, które (przez przypadek) A.H. zajmuje,
      - ZEROWE poparcie dla A.H. poza Wrocławiem (gdyby startował z Kalisza, to może
      dostałby głosy kilku kiboli n-ligowego klubu z Kalisza i może jeszcze kilka
      dorzuciłyby jego byłe "koleżanki")..

- poza tym, A.H. jest KŁAMCĄ (nie jest politologiem), nie skończył nawet
      studiów.

Dlatego też klakierzy A.H., dajcie sobie spokój i nie róbcie tutaj takiej
      ściemy.

PS. Pytanie do sztabu A.H. - czy w swojej bogatej kolekcji, A.H. nie miał
      jakiegoś lepszego zdjęcia, które zostało umieszczone na bilbordach? Na tym
      zdjęciu wygląda, jakby przystępował do I Komunii Św. :-)))) Porażka
      marketingowa!!!
      • Gość: zaczarowany olowek Re: OBRZEZANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 17:29
        to zdjecie mu zrobili przy obrzezaniu.
    • Gość: wrocławianin Adam Hofman i jego kampania IP: *.dial.pl 08.06.04, 14:47
      Muszę przyznać, że pan Adam Hofman, którego poczynania śledzę prowadzi kampanie
      od samego początku na właściwym poziomie godnym parlamentarzysty europejskiego.
      I tak jak mówiłem będę na pana głosować, bo mam do pana zaufanie tak naprawdę
      to śledzę poczynania różnych kandydatów i niestety do pana się nie umywają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka