Gość: zinagiew Re: Wrocław: Platforma bierze osiem mandatów, PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 09:49 smuta w Krasonjarsku Odpowiedz Link Zgłoś
masofrev Wrocław: Platforma bierze osiem mandatów, PiS -... 10.10.11, 10:05 Co za ulga, że Jaroń nie weszła do Sejmu... I mam nadzieję, że po zmianie Ministra Edukacji Narodowej z MEN-u też ją wywalą na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: Wrocław: Platforma bierze osiem mandatów, PiS 10.10.11, 10:25 Przeliczając metoda d'Hondta i uwzględniając głosy uzyskane przez poszczególnych kandydatów, mandaty w okręgu wrocławskim z PO zdobyli: Bogdan Zdrojewski, Ewa Wolak, Sławomir Piechota, Marek Łapiński, Michał Jaros, Jarosław Charłampowicz, Stanisław Huskowski i Maciej Zieliński. Do Sejmu wejdą też: Dawid Jackiewicz, Kazimierz Michał Ujazdowski, Jacek Świat i Mariusz Orion Jędrysek z PiS oraz Wincenty Elsner z Ruchu Palikota i Ewa Mańkowska z PSL Wchodzi Krasoń, a nie Mańkowska. Maciejowi Zielińskiemu do wejścia zabrakło ... 22 głosów. Zamiast niego wchodzi dotychczasowy poseł Roman Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: Wrocław: Platforma bierze osiem mandatów, PiS 10.10.11, 12:38 A jednak zmiana: zarówno Zieliński, jak i Kaczor na teraz wchodzą, a nie ma Krasonia (o ok. tysiąc głosów) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontrarian od kiedy jest 15 mandaów we wroclawiu ? 10.10.11, 10:58 9 PO + 4 PiS + 1 Palikotek + 1 PSL Się redaktor podciągnie z dodawania ! [ na moje PO zdobywa 8 mandatów, ale co ja tam jestem za ekspert ] Odpowiedz Link Zgłoś
kontrarian Gazeta napisała 15: 10.10.11, 11:00 "Przeliczając metoda d'Hondta i uwzględniając głosy uzyskane przez poszczególnych kandydatów, mandaty w okręgu wrocławskim z PO zdobyli: Bogdan Zdrojewski, Ewa Wolak, Sławomir Piechota, Marek Łapiński, Michał Jaros, Jarosław Charłampowicz, Stanisław Huskowski, Roman Kaczor i Maciej Zieliński. Do Sejmu wejdą też: Dawid Jackiewicz, Kazimierz Michał Ujazdowski, Jacek Świat i Mariusz Orion Jędrysek z PiS oraz Wincenty Elsner z Ruchu Palikota i Ewa Mańkowska z PSL. Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10441466,Zwyciestwo_PO_we_Wroclawiu___bierze_az_9_mandatow.html#ixzz1aMrG81OB" Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Rachunek za lekceważenie wyborców 10.10.11, 11:43 Pamiętam, że SLD wystawiło u nas na prezydenta miasta jakiegoś spadochroniarza, króry nie znał spraw lokalnych. I SLD ośmieszyło się wynikiem. Ja odebrałem takie postępowanie jako lekceważenie wyborców. Przedtem i potem ta partia była niewidoczna, a o zasługach z czasów komuny zapomniał nawet tzw żelazny elektorat. No i stało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicki Re: Rachunek za lekceważenie wyborców IP: *.218.148.167.static.telsat.wroc.pl 10.10.11, 16:47 Znam się na statystyce, więc raz na zawsze: 9 (PO) + 4 (PIS) + 1 (R.PAL.) = 14. Odpowiedz Link Zgłoś