Dodaj do ulubionych

ADAM HOFMAN-PiS-WLASCIWY CZLOWIEK!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:52
ADAM HOFAMN Z PRAWA ISPRAWIEDLIWOSCI, WLASCIWY CZLOWIEK NA WLASCIWYM MIEJSCU
TAK POWINNO BYC WLASNIE W PARLAMENCIE EUROPEJSKIM, POWINNI BYC TO LUDZIE
ENERGICZNI MERYTORYCZNIE PRZYGOTOWANI, PARTIA PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC JAK WIDAC
NA PRZYKALDZIE RAPORU W SPRAWIE RYWINA, NIE SCHODZI ZE SCIEZKI KTORA PODAZA A
JEST TO SCIEZKA KTORA POPIERA DUZA CZESC SPOLECZENSTWA, I TA SCIEZKA PODAZA
ADAM HOFMAN, GLOSUJMY NA LUDZI MLODYCH NIE UWIKLANYCH W ZADNE UKLADY, INNE
PARTIE Z DOLNEGO SLASKA NIE MAJA TAKICH KANDYDATOW I WY DOBRZE O TYM WIECIE
WOJTEK Z JELENIEJ G.
Obserwuj wątek
    • Gość: fafik z opolskiego Re: ADAM HOFMAN-PiS-WLASCIWY CZLOWIEK!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.05.04, 14:26
      Bardzo dobry młody przygotowany merytorycznie,posiadający charyzmę polityczną
      jakiej brakuje niektórym kandydatom. panie hofman ma pan mojej rodzinki i mój
      głos tak trzymać pozdrawiam . ŚLĄZAK Z OPOLSKIEGO
      • Gość: wrocławianin Strona Adama Hofmana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 14:42
        Dziś widziałem stronę Adama Hofmana jest dobra....
        • Gość: breslauer Re: Strona Adama Hofmana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 17:52
          Stronka jest naprawde bardzo dobrze zrobiona www.adamhofman.pl
          • Gość: Rewa Re: Strona Adama Hofmana, merytorycznie do d. IP: *.anonymizationservice.com 30.05.04, 18:27
            Dobra, głupi jestem dałem się skusić i obejrzałem.
            Inromacje o UE, zwalony na kupę tysiąc linków - tu można dzieci uczyć jak się
            NIE robi strony.
            Manifest, partyjny, czysto-partyjny.
            Fotki prywatne z dziewczyną i pieskiem - naczy kariera, kariera i jeszcze raz
            kariera i partia.
            Fotki służbowe - młodzieniec przymilnie uśmiechający się w towarzystwie posła
            Ziobro, posła Kaczyńskiego, posła Kamińskiego - to niby kogo ty chcesz chłopie
            reprezentować?
            Ale najbardzie wk...ia coś innego: prawo i sprawiedliwość wpisał sobie koleś w
            logo partyjne, a ani kopyrajtu ani autora na stronce nie uświadczysz.

Zdrowie psychiczne najważniejsze, więc c.d. dyskusji w realu przy piwku. siju
            • Gość: WG Re: Strona Adama Hofmana, merytorycznie do d. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 19:00
              Wg. mnie strona jest zrobiona naprawde porzadnie.Czepiasz sie szczegolow.Ale
              pewnie jestes z SLD, a wy krytykowanie wszystkich i wszystkiego macie we krwi
              • Gość: ewelina Dobry kandydat ! IP: *.dial.pl 01.06.04, 12:44
                Od pewnego czasu jesteśmy świadkami różnych kampanii wyborczych, ale po pewnym
                czasie możemy stwierdzić, że kampania Adama Hofmana jest prowadzona należycie
                nie zaśmieca miasta , a kandydat jest osobą właściwą na odpowiednim miejscu .
          • Gość: Ryszard na temat Adama Hofmana IP: *.dial.pl 01.06.04, 12:51
            Po wielu przemyśleniach stwierdzam, że to jedyny dobry kandydat
            i oddaję na niego swój głos życzę powodzenie trzymam kciuki
        • Gość: Marek Adam Hofman prowadzi w sondarzach IP: *.dial.pl 01.06.04, 13:16
          Adam Hofman prowadzi w sondażach i jak widać profesjonalnie prowadzona kampania
          przenosi efekty.
        • Gość: Marcin głosuje na niego IP: *.dial.pl 01.06.04, 13:21
          Właściwie miałem innego kandydata, ale po rozmowie na spotkaniu z wyborcami,
          które prowadził pan Adam Hofman stwierdziłem, że jest lepszym kandydatem i
          właśnie na Adama Hofmana będzie głosować cała moja rodzina.
      • Gość: marchewa Normalna strona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 20:29
        Coś strasznie głośno o tym Hofmanie, widziałem w TV relacje z otwarcia tej strony a później tyle na forum to się skusiłem wejść, stronka jak stronka, jest co ma być i nie wiem o co tylt krzyku
        • Gość: wrocek Re: Normalna strona IP: *.dial.pl 01.06.04, 13:10
          strona lepsza od SLD a perzynajmniej u Adama Hofmana nie będzie
          tak jak u SLD złote góry a później gówno.
          Adam jest konkretny a jego strona jest ok.
    • Gość: Rewa Propagandowy bełkot, ... IP: *.anonymizationservice.com 30.05.04, 16:49
      list pisany kapsami (czyli analfabeta albo krzykacz komputerowy), zero
      konkretów, jakieś brednie o aferze Rywina. Na 100% nic nam ten facio i jego
      pieski w Brukseli nie załatwią. Panu H już dziękujemy.
      • Gość: Wojtek Jelenia G Re: Propagandowy bełkot, ...REWA JESTES ZEREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 20:59
        Rewa co do kapsow, to do podkreslenia czegos waznego, a to co mowilem bylo
        wazne, mozna ich uzyc. Po drurgie, czepiasz sie rozmiaru czcionki, a nie
        poruszasz spraw merytorycznych, widocznie nie masz nic do powiedzenia lub nie
        rozumiesz co czytasz (ok. 70% spoleczenstwa nie rozumie tego co czyta), i
        rowniez nie rozumiesz nawiazania do Sprawy Rywina, to ja Ci to wytlumacze.
        Otoz partie i urupowania, sa takie i maja takie programy i plany oraz takie
        prowadza dzialania,jakie stworza i przygotuja ludzie ktorzy do nich naleza, a
        wizja tych ludzi ,ze wzgledu na to ze sa w jednej organizacji, sa wspolne
        (poniewaz maja taki sam lub podobny punkt widzenia).
        Jesli nie rozumiesz tego co jest napisane wyzej,(zadanie kilkukrotnie zlozone)
        to Ci juz niestety prosciej tego nie wytlumacze. A jesli chodzi o "pieski" to
        ja Ci powiem ze JESTES ZEREM REWA. Czesc
        • Gość: Obywatel Re: Propagandowy bełkot, ...REWA JESTES ZEREM IP: *.acn.pl 30.05.04, 21:17
          Strona fajna, ale głosować będę na człowieka a nie na stronę to chyba na
          Ireneusza Dąbrowskiego www.dabrowski.pl - strona słaba, ale kandydat mocny
          • Gość: mieszkaniec Re: Propagandowy bełkot, ...REWA JESTES ZEREM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 21:33
            watpie czy ten kandydat jest wart naszego poparcia.Widzialem jego plakaty jak
            zasmiecaja miasto, wiec na 100% na niego nie zaglosuje!!!
            • Gość: czax Plakaty Hofmana IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 10:30
              Akurat tak się składa, że plakaty i ulotki Adama Hofmana najmniej zaśmiecają
              miasto, gdyż są wieszane i rozdawane w przeznaczonych do tego miejscach w
              odróżnieniu od plakatów i ulotek np. Chrusza ( kolejny spad LPR-u tym razem z
              Zachodniopomorskiego ), które są wszędzie- nawet za wycieraczkami samochodów co
              MNIE STRASZNIE DENERWUJE !
              • Gość: wrocek42 Kandydat Adam Hofman IP: *.dial.pl 01.06.04, 12:37
                Myślę że to dobry kandydat do Parlamentu Europejskiego przynajmniej ma olej w
                głowie co brakuje innym kandydatom. Uczestniczyłem w spotkaniu z wyborcami i
                zauważyłem, że dużo ludzi popiera pana Hofmana .
                A on wie co robi i tak trzymać panie Hofman .
            • Gość: kolo Re: Propagandowy bełkot, ...REWA JESTES ZEREM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 08:15
              A mnie Adam przekonal i 13 czerwca na pewno na niego zaglosuje
              • Gość: mundzia mój głos na Adama Hofmana IP: *.dial.pl 01.06.04, 12:40
                A ja będę na Adama Hofmana głosować, bo wiem, że mnie i innych nie zawiedzie a
                nasze głosy nie pójdą na marne a efekty będzie widać .
          • Gość: Głos z nieba Re: Propagandowy bełkot, ...REWA JESTES ZEREM IP: *.dial.pl 01.06.04, 12:49
            Adam Hofman według mnie jest właściwym człowiekiem na właściwym miejscu, ma
            dobry program i warto na niego oddań swój głos 13 czerwca a wiem, że warto.
            POWODZENIA spanie Hofman
    • Gość: grzesiek hofman to ALKOHOLIK i prowadzi po pijaku samochod IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:49
      hofman to ALKOHOLIK i prowadzi po pijaku samochod
    • Gość: Wojtek Re: ADAM HOFMAN-PiS-WLASCIWY CZLOWIEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:13
      BO TAK
    • Gość: wrocławianin ADAM HOFMAN to dobry wybór IP: *.dial.pl 01.06.04, 13:08
      Trzeba powiedzieć, że Adam Hofman reprezentujący Prawo i Sprawiedliwość daje
      przykład innym pseudo kandydatom jak powinien wyglądać parlamentarzysta
      europejski.
      A właśnie tak jak Adam Hofman
      Adam jest energiczny,prawdomówny i efektywny, widać, bo prowadzi w sondażach a
      jego działania przynoszą efekty ludzie mu ufają, bo wiedzą, że ich nie
      zawiedzie.
      poza tym jego program jest rozsądny i do zrealizowania.
      Można też pochwalić jego kampanię jest czysta, nie obrzuca innych błotem a jego
      ulotki ludzie zabierają do domu a to o czymś świadczy.
      Ja od początku wiedziałem że wygra i tak będzie
      • Gość: pitek Re: do użytkownika spod adresu IP: *.dial.pl IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 13:20
        to żałosne, że użytkownik (może użytkownicy, ale nie sądzę) spod adresu IP:
        *.dial.pl robi taką klakę Hofmanowi.....

paluszki Ciebie nie bolą od klepania, czy Adam Ci za to płaci??????
        • Gość: Marcin do Pitka IP: *.dial.pl 01.06.04, 13:25
          Niestety jest nas wiele a z zazdrości cię głowa boli że tyle ludzi popiera
          Hofmana
    • Gość: sławek Dąbrowski - Hofman ???? IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 14:13
      swoją drogą to nie ma tu nad czym dyskutować i wybierać wybór pod względem
      kompetencji i doświadczenia wskazuje że najlepszy z tej całej batalii
      politycznej pisu jest Dąbrowski

P.S. hmm.... jak adam sam sobie może płacić???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka