Dodaj do ulubionych

Reprezentanci Polski zaprezentowali stroje na Euro

08.11.11, 16:16
No to przegralismy juz te Euro.....:):):) Ale badziew te stroje!!!!! A ten pasek na piersiach to juz szczyt obciachu!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Reprezentanci Polski zaprezentowali stroje na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 16:38
      Pasek nie jest ważny, mnie się nie podoba zasadnicza rzecz: to ptaszydło, które znajduje się na piersiach to o ile mi wiadomo, nie jest godłem Polski. Chyba, że ostatnio się coś zmieniło.

PZPN pokazało ostatecznie, że ta zbieranina nie jest reprezentacją Polski tylko reprezentacją PZPN. Kibice mają swoje karty przynależności do klubu kibica tejże reprezentacji, a piłkarze mają na piersiach symbol właściciela.

Dziwię się naszym kadrowiczom, że nie oprotestowali takiego wyglądu koszulki i jeszcze zagrają w nich 11 listopada, w tak ważnym dla wszystkich Polaków dniu.

Pozdrawiam
    • Gość: xXx Re: Reprezentanci Polski zaprezentowali stroje na IP: 178.73.48.* 08.11.11, 17:05
      Gdzie jest godło?!
      Pojebało chyba kogoś! Od dawna nie jest to reprezentacja Polski, tylko klubik PZPNu, więc niech przestaną startować jako "Polska" i używać barw narodowych!
    • Gość: Jou Re: Reprezentanci Polski zaprezentowali stroje na IP: *.57.180.34.dyn.user.ono.com 08.11.11, 18:23
      geeeez, ale obłe
      • Gość: ja gdzie orzełek IP: *.internetunion.pl 08.11.11, 18:39
        idioci i debile...projektowali w 18 miesiecy,reprezentacja gdzie prawie polowa nie zna jezyka polskiego,reprezentacja pzpn a nie Polski
        • Gość: Fan Repry Lato pedał, ORŁA sprzedał. IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 19:08
          Oddać ORŁA sku...syny!!!

Pamiętajmy w piątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka