GoĹÄ: marimar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:28 Moze ktos mi powie, jak z Kalabaki mozna dotrzec do Meteorow, nie nadwerezajac nog? Kursuja jakies busy? Dzieki za pomoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: marimar Re: meteory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:08 Czy tam sie przechodzi cala trase piechota? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: meteory 29.06.06, 10:28 ja byłam na wycieczce zorganizowanej to autokar podjechał bardzo blisko klasztorów (tam jest specjany parking). Nic więcej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariola Re: meteory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:42 myślę ze na pieszo to nie ma sensu jest bardzo wysoko i szkoda twoich nóg nie dojdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marimar Re: meteory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:38 zgadzam sie z tym:))) Czy wiesz cos o dojezdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magic Re: meteory IP: 87.99.110.* 30.06.06, 00:13 Heja. Dwa dni temu wróciłem z Grecji. Przy okazji zwiedziłem też Meteory. Z Kalabaki a dokładnie z samego centrum obok fontany o 8.30 jest autobus który za 1.10 euro wywiezie cię na samą górę, z tamtąd niestety jedynie na piechotę, ale powiem ci że wszystko do zrobienia jest w godzinę, mam na mysli przejscie z Great Meteoro-Metamorphosis do Agia Triada (Holy Trinity). Warto się przejśc bo można fajne foty popstrykać. Miłego zwiedzania, pozdro magic Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marimar Re: meteory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:27 Bardzo ci dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś