1410_tenrok
26.11.11, 11:30
jedynie aspekty pozytywne. Z tej racji wielu uważało, że jestem z ratusza lub po prostu pomylonym trollem. Było mi do twarzy z tym. Jednak wczorajszy dzień spowodował, że zaczynam dołączać do ludzi niezadowolonych z tutejszej władzy, z tych czumów, dutkiewiczów i innych nieudaczników!!!!!!
Wracając z północy kraju, postanowiłem wysiąść sobie przy Centrum Marino i skorzystać z KZ, zwłaszcza że tramwajem linii 1 bez kłopotu dotarłbym na drugi koniec trasy, gdzie pomieszkuję. Nie miałem biletu. Postanowiłem go kupic. W Marino są dwa kioski. Biletów nie ma w nich od dawna. W okolicach Marino nie ma żadnej możliwości, aby kupic bilet. Na pętli oprócz ludzi nie ma nic! Jestem legalistą i z definicji nie jeżdżę na gapę. Pozostało więc dać zbuta. Dotarłem do skrzyżowania z Kasprowicza, co daje spacerek rzędu ca. 1,5 km. Na całej trasie nie było ani automatów, ani możliwości kupienia biletu. Spacerkiem dotarłem do Kromera. Podszedłem do automatu. Niestety, moduł pobierający banknoty nie działał. W ten sposób nie pozostało mi nic innego, jak dalej spacerować. Doszedłem aż do Biskupina.
Pozytyw dla mnie - długi miły dla zdrowia spacer, co w sytuacji katastrofy służby zdrowia jest aspektem korzystnym.
Negatyw dla aktualnych władz miasta - NIE ZAMIERZAM ISC WIECEJ NA WYBORY. Nie widzę powodów, aby głosować na aktualną władzą! Jeszcze raz podkreślam panie Dutkiewicz, że zipseryści są kretynami!
wnioski ogólne: nawołuję do stworzenia Alternatywnej Listy Mieszczanskiej, aby pogonić urzędniczym debilom tzw. kota!!!!! Partie polityczne z ich szczekotem bulgotem do tego sie nie nadają z definicji. One reprezentują interesy swoich członków!!!!