Gość: KarkoL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:14 Ja kupiłem 16 zakładów za 20 zł i trafiłem sześć jedynek .. mam nadzieję, że znów nikt nie wygrał i nastepnym razem trafię raz a dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wro23 Re: Kolejki pod kolekturami LOTTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 00:20 ja tam uczciwie zgubiłem swój kuponik gdzies około 21:00 gdzies w moim mieszkaniu, ciekawe jak go teraz odkopię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Kolejki pod kolekturami LOTTO IP: *.wroclaw.sa.gov.pl 03.06.04, 08:30 Akurat zbliżają się wybory do Europarlamentu, czy nie dziwi fakt, iż główna wygrana trafiona została włąśnie w Warszawie?? Kampania wyborcza pochłania masę kasy!! Odkąd losowaniem zajmuje się komputer, a każde obstawienie jest rejestrowane, istnieje duże prawdopodobieństwo ustawienia trafień i miejsca kolektury i wysokości wygranej. To daje do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Kolejki pod kolekturami LOTTO IP: *.coxfiber.net 03.06.04, 22:22 Bez paniki, kasa jest w narodzie. Ludzie sami decyduja jak wydawac, rozkosznie. Jak sezon na ogorki, to sezon... Odpowiedz Link Zgłoś