Dodaj do ulubionych

to już dziś, pamiętacie?

08.03.02, 13:11
Godzina 19.00, pl. Solny we Wrocławiu, siedziba Gazety Wyborczej. Zapraszamy, stroje wieczorowe nie
obowiązują. Preferujemy strój luźny i wygodny. Obiecujemy niespodziankę
Pamiętajcie o haśle.
�Hasło? Jakie Hasło?�
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 13:14
      Ja pamietam. I co z tego, jak mnie dzieli od Was Wielka woda.:((
      • Gość: daag Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 13:19
        ale ciastka będą?
        • Gość: Homar Ja pamietam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 13:21
          I na chwile chociaz wpadne. Do zobaczenia!
          :)
          • Gość: Homar Re: Ja pamietam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 13:22
            ... no, chyba, ze ciastek nie bedzie :-)))))
          • Gość: Jajaccek Re: Ja pamietam! IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 13:23
            Napiszcie jak bylo.Prosze.!
            • Gość: daag Re: opiszemy... IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 13:28
              ...jeśli przeżyjemy... hue, hue...
              • Gość: Homar podejrzewasz daag... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 13:30
                ze nas tam zgromadza, zwiaza i spala na stosie
                rozstawionym na placu Solnym?
                • Gość: Jajaccek Re: podejrzewasz daag... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 13:39
                  To napiszcie przed spaleniem.)))kazdy szczegol sie liczy.Ile ludzi:Kobiet
                  mezczyzn ,dzieci.W jakim wieku.Palacych, niepalacych.Stroje-napoje-
                  przekaski.Wszystko!!
                  • Gość: Homar w takim razie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.02, 13:40
                    musze sie zaopatrzyc w liczydlo :)))
                    A interesuja Ci Jajaccku statystyki kolorow butow?
                    Pozdr
                    • Gość: Jajaccek Re: w takim razie IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 13:53
                      Wszystko! To wszystko.Od napisu przy wejsciu. Czystosci wycieraczki.Zaslon w
                      oknach.Zachownia gospodarzy. Temperatura przyjecia (zimne, chlodne, gorace)
                      Usmiechy( polgebkiem, wymuszone , od ucha do ucha).
                      • Gość: piegdoń Re: w takim razie IP: 172.28.252.* 08.03.02, 15:09
                        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Wszystko!
                        Tego ci pewnie nikt nie napisze, bo nie widzą tego - leżę martwym trupem w domu,
                        mam stan niemal nadgorączkowy i poważny obaw czy człowiek w tym stanie może
                        pokazać sie wśród innych.
                        Ale wybieram się i mam nadzieję, że po drodze nie złapią mnie bojówki Sanepidu.
                        Ta ochrypła postać z czewonym nosem - to będę ja (gdyby Ci się trafiła w opisie
                        po imprezie)
                        • Gość: Jajaccek Re: w takim razie IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 08.03.02, 15:43
                          Gość portalu: piegdoń napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                          >
                          > > Wszystko!
                          > Tego ci pewnie nikt nie napisze, bo nie widzą tego - leżę martwym trupem w domu
                          > ,
                          > mam stan niemal nadgorączkowy i poważny obaw czy człowiek w tym stanie może
                          > pokazać sie wśród innych.
                          > Ale wybieram się i mam nadzieję, że po drodze nie złapią mnie bojówki Sanepidu.
                          >
                          > Ta ochrypła postać z czewonym nosem - to będę ja (gdyby Ci się trafiła w opisie
                          >
                          > po imprezie)

To strasznie przykra wiadomosc. Przy calym wspolczuciu. Czy czerwony nos nie
                          jest rezultatem przedwczesnej, niekontrolowanej,nadmiernej konsumpcji dobr
                          zgromadzonych na te imprezke??:) Zdrowia Zycze.I Slodyczy.
                • Gość: acho Re: podejrzewasz daag... IP: *.wroc.gazeta.pl 08.03.02, 14:43
                  Pręgierz to chyba odpowiedniejsze miejsce.. :-))))))
                  No ale skoro nalegacie na Solny...;-)
                  acho

• Gość: daag Re: ja Homarze podejrzewam... IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 14:53
                  ...że nas tam głodem wezmą! ;o)
            • mastat Re: Ja pamietam! 08.03.02, 18:10
              Pozwole sobie przyłaczyć się do prośby Jajaccka, gdyż jestem
              uziemiony w domciu z powodów zdrowotnych:(
              Napiszcie!
        • Gość: ceglar Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 14:40
          ja licze na tort i darmowe browarki ozywscie
          • Gość: hrabiaa Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 14:48
            Tanio nas chcą kupić. Za napój w plastikowym kubku, imitację krakersów mam
            ujawnić swą posturę ?
            • nelka Re: to już dziś, pamiętacie? 08.03.02, 15:26
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Tanio nas chcą kupić. Za napój w plastikowym kubku, imitację krakersów mam
              > ujawnić swą posturę ?

Drogi hrabioo,
              Z daagiem mam zarezerwowaną co prawda pierwszą stójkę, ale liczyłam na to, że
              hrabiaa zaszczyci mnie przynajmniej podaniem ręki, jeśli nie intelektualną
              dyskusją.
              • Gość: daag Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 15:46
                ;o) trenowałem przez ostatnie dwa tygodnie...
    • hubar Re: to już dziś, pamiętacie? 08.03.02, 14:56
      Miłej i udanej zabawy!!!

pozdrowy z Łodzi KFL.xu.pl
    • Gość: tyrysek Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 16:45
      witam ;-))
      wlasnie wrocilam... uch ;-))
      jesli do 18 dojde do siebie, to do 19 dojde pod GW
      kto sie wybiera?
      • Gość: marsha Re: to już dziś, pamiętacie? IP: 192.168.0.* 08.03.02, 17:31

> jesli do 18 dojde do siebie, to do 19 dojde pod GW
        > kto sie wybiera?

o 19:00 jestem umówiona z Werą przy wejściu do Gazety... do zobaczenia na
        imprezie! :))
        • ##wera## Re: to już dziś, pamiętacie? 08.03.02, 17:38
          Gość portalu: marsha napisał(a):

>
          > > jesli do 18 dojde do siebie, to do 19 dojde pod GW
          > > kto sie wybiera?
          >
          > o 19:00 jestem umówiona z Werą przy wejściu do Gazety... do zobaczenia na
          > imprezie! :))

normalnie TELEPATIA ! wlasnie odpaliłam kompa, zeby sprawdzić, czy coś się nie
          zmieniło...

Tyrysku ! czekamy o 19, poczekamy chwilkę na ewentualnych
          spóżnialskich /nieśmiałych, a potem masowy atak na wejście... ;))

pa !

• Gość: jarq Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 17:43
            Ja może nie za wielką wodą, ale i tak za daleko :(( No nic to! Życzę
            szampańskiej zabawy i moje najlepsze życzenia dla forumowiczek! Pozdrawiam!
    • Gość: Gerd Ge Re: to już dziś, pamiętacie? IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 18:07
      Sind tolerante Gäste aus dem Außland auch willkommen?
      • dlugopis Re: to już dziś, pamiętacie? 08.03.02, 18:37
        Ganz sicher.
        Herzliche Grüße aus Berlin
        Schade, aber jemanden muss arbeiten
        • Gość: hrabiaa Re: to już dziś, pamiętacie? IP: 213.77.64.* 08.03.02, 21:25
          Wie arbeiten am Freitag Nachmitag ? Tanzen, trinken und dann schlafen- bis
          naechstes mal.
          Bylem, widzialem i zalapalem sie na prawdziwa impreze, ktora miala miejsce
          tylko dla wybranych. Haslem bylo: ciotka Zuzanna lubi swieza konine. To haslo
          nalezalo podac red. Pigdon. Podalem i znalazlem sie na salonach. Haslo: jakie
          haslo ? to byl blef dla maluczkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka