clairejoanna 08.02.03, 10:55 Że Klub Plażowych Uczennic jest oficjalnie otwarty. Dzisiejszy temat dyskusji: Ta blondyka z trzeciej ławki okropnie mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 11:22 a mnie irytuje ta blondynka z 3"b". czemu cie irytuje blondynka z 3 ławki? a tak przy okazji (znowu mi powiesz, że nie jestem centrum wszechświatata :- ) ) zanim sie ufarbowałam byłam blondynka. i siedze w 3 ławce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 11:50 Prawdę mówiąc miałam takie wrażenie, że jesteś ufarbowaną blondynką ;-). Wiesz, Ricke, to ta blondynka, mnie nawet już przestała denerwować, tylko mnie śmieszy, a w porywach mi jej szkoda. Stoji z tymi długimi blond włosów, które sobie nawija na palec, te niebieskie oczenta, upaśćkane jakąś szminką (fenomen, dla mnie nie zrozumiały, tak, jak ten z farbowaniem włosów) i mówi tak: "Wiecie, ja muszę mieć bardzo wysoką średnio, dlatego się tak dużo uczę, no bo przecież chce zostać adwokatem, i, żeby się dostać na te studia muszę mieć na prawdę dobrą średnię, Ale oczywiście dbam też o ciało, gram w piłkę ręczną i mam fantastycznego chłopaka z trzeciej klasy, dzięki któremu poznałam dużo ludzi z Katta. Przecież trzeba się dopasowywać do odpowiednego środowiska". Teraz tak: Nie wiem, czy się mówi piłka ręczna po polsku. Po drugie Katta to Katedralskole, albo Osloa Schoalensis, czyli moja szkoła. Nota benne ten fantastyczny chłopak sobie już znalazł kolejną dziewczynę... A najbardziej ciekawy jest fakt, że Ricke po tylko sześciu tygodnia w nowej szkole, już miała chłopaka... No, obgadałam Ricke, ide teraz coś zjeść i coś poczytać, Pozdrowienia, Mała Joanna PS: Będę za jakąś godzinnkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:12 aha chce zostac prawniczką czyli kochanką? (gdby nie bariera wieku poelciłabym Ci słownik kochanków). Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:18 hehe, ja mam to szczęście, że żadna blondynka z trzeciej ławki mnie denerwować nie może, bo oprócz mnie, w mojej klasie dziewczyn już nie ma, ale ten fakt mnie tylko cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:21 o to jakis eaton school? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:25 może nie od razu, ale prywatny przybytek, nie państwowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:27 aha chcesz moze byc adwokatem ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:29 nie bardzo, bardziej mnie ciągnie do kopania rowów dla TP S.A. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:31 hewhehe czy Ci ignatz (swiec Panie nad jego duszą) polecil kur piosenke urocza pt "telekomunikacja" wlasnie? ps. ignatza ucaluj gadugadem pry okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:37 nie, owej piosenki nie dostalam, ale się upomnę...a co w niej było takiego?? Pan I. dziękuje za ucałowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:40 a nic. to piosenka o telekomunikacji, wiec tak mi sie skojarzyla :) i nie jest to hymn pochwalny bynajmniej, co to to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:45 he he, a ja KOCHAM TEPSE!!!! czy to zabrzmiało prawdziwie? bo ostatnio uczę się kłamać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:49 przydalby Ci sie pokrowiec na nos. mrozy ida Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:53 he he, do Pinokiowego jeszcze nikt mojego noska nie przyrównał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:54 tzn ze nie masz deklarowanej wprawy w klamaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:57 bo ja dopiero tej wprawy nabieram....na przyszłość nabieram... Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 14:20 Zazdroszcze Ci, u mnie jest 75% dziewczat w mojej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś