Dodaj do ulubionych

Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08.02.03, 10:55
Że Klub Plażowych Uczennic jest oficjalnie otwarty. Dzisiejszy temat dyskusji: Ta blondyka z trzeciej ławki okropnie mnie irytuje.
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 11:22
      a mnie irytuje ta blondynka z 3"b".

czemu cie irytuje blondynka z 3 ławki?
      a tak przy okazji (znowu mi powiesz, że nie jestem centrum wszechświatata :-
      ) ) zanim sie ufarbowałam byłam blondynka. i siedze w 3 ławce :-)
      • clairejoanna Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 11:50
        Prawdę mówiąc miałam takie wrażenie, że jesteś ufarbowaną blondynką ;-).

Wiesz, Ricke, to ta blondynka, mnie nawet już przestała denerwować, tylko mnie śmieszy, a w porywach mi jej szkoda.
        Stoji z tymi długimi blond włosów, które sobie nawija na palec, te niebieskie oczenta, upaśćkane jakąś szminką (fenomen, dla mnie nie zrozumiały, tak, jak ten z farbowaniem włosów) i mówi tak:
        "Wiecie, ja muszę mieć bardzo wysoką średnio, dlatego się tak dużo uczę, no bo przecież chce zostać adwokatem, i, żeby się dostać na te studia muszę mieć na prawdę dobrą średnię,
        Ale oczywiście dbam też o ciało, gram w piłkę ręczną i mam fantastycznego chłopaka z trzeciej klasy, dzięki któremu poznałam dużo ludzi z Katta. Przecież trzeba się dopasowywać do odpowiednego środowiska".

Teraz tak:
        Nie wiem, czy się mówi piłka ręczna po polsku.
        Po drugie Katta to Katedralskole, albo Osloa Schoalensis, czyli moja szkoła.
        Nota benne ten fantastyczny chłopak sobie już znalazł kolejną dziewczynę... A najbardziej ciekawy jest fakt, że Ricke po tylko sześciu tygodnia w nowej szkole, już miała chłopaka...

No, obgadałam Ricke, ide teraz coś zjeść i coś poczytać,

Pozdrowienia,

Mała Joanna

PS: Będę za jakąś godzinnkę.
        • Gość: ainela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:12
          aha chce zostac prawniczką czyli kochanką? (gdby nie bariera wieku poelciłabym
          Ci słownik kochanków).
    • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:18
      hehe, ja mam to szczęście, że żadna blondynka z trzeciej ławki mnie denerwować
      nie może, bo oprócz mnie, w mojej klasie dziewczyn już nie ma, ale ten fakt
      mnie tylko cieszy...
      • Gość: ainela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:21
        o to jakis eaton school?
        • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:25
          może nie od razu, ale prywatny przybytek, nie państwowy....
          • Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:27
            aha chcesz moze byc adwokatem ? ;))))
            • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:29
              nie bardzo, bardziej mnie ciągnie do kopania rowów dla TP S.A. ;)
              • Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:31
                hewhehe czy Ci ignatz (swiec Panie nad jego duszą) polecil kur piosenke urocza
                pt "telekomunikacja" wlasnie?
                ps. ignatza ucaluj gadugadem pry okazji :)
                • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:37
                  nie, owej piosenki nie dostalam, ale się upomnę...a co w niej było takiego??
                  Pan I. dziękuje za ucałowania...
                  • Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:40
                    a nic. to piosenka o telekomunikacji, wiec tak mi sie skojarzyla :) i nie jest
                    to hymn pochwalny bynajmniej, co to to nie.
                    • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:45
                      he he, a ja KOCHAM TEPSE!!!!

czy to zabrzmiało prawdziwie? bo ostatnio uczę się kłamać;))
                      • Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:49
                        przydalby Ci sie pokrowiec na nos. mrozy ida
                        • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:53
                          he he, do Pinokiowego jeszcze nikt mojego noska nie przyrównał...
                          • Gość: aniela Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 13:54
                            tzn ze nie masz deklarowanej wprawy w klamaniu ;)
                            • kalgar Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 13:57
                              bo ja dopiero tej wprawy nabieram....na przyszłość nabieram...
      • clairejoanna Re: Ogłaszam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.03, 14:20
        Zazdroszcze Ci, u mnie jest 75% dziewczat w mojej szkole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka