pan_adoll 23.02.12, 14:44 Panie Czarnecki, wstyd miastu Pan przyniosłeś! Czwarte miejsce? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnaladamu Dopiero czwarty... 23.02.12, 15:31 ...i Sky Tower nie lśni już tak, jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Leszek Czarnecki dopiero 4 w rankingu najbogats... 23.02.12, 15:57 Sky Tower go zrujnował Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamysz85 Leszek Czarnecki 23.02.12, 16:17 Nie ważne czy 4 czy 3, ważne że w głowie mu się nie poprzewracało od bogactwa. Miałam przyjemność uczestniczyć w jednym z wykładów Pana Leszka - super facet. Z klasą i zabawny. DO tego te jego działania na rzecz młodych przedsiębiorców - inni powinni brać z niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: Leszek Czarnecki IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.12, 17:40 Świeta prawda. Tylko myślący trzeźwo byli TW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Czarnecki dopiero 4. ? IP: *.wroclaw.mm.pl 24.02.12, 09:12 to może się zrzucimy na niego, by zajął pierwsze miejsce? - inaczej może popaść w depresję! ... albo żona go porzuci?! Odpowiedz Link Zgłoś
cilke Leszek Czarnecki dopiero 4. w rankingu najbogat... 24.02.12, 10:35 Gdy kupil dom na ulicy Modlinskiej i go wyremontowal, zastanawialem sie PO CO to robil? Przeciez mogl kupic lepszy dom, w lepszej dzielnicy. Okazalo sie potem, ze spedzil tam dziecinstwo i wykupil go z sentymentu. --------- Bobasy.co.uk - portal dla kobiet w ciazy i mlodych matek w UK Odpowiedz Link Zgłoś
innym_razem Leszek Czarnecki dopiero 4. w rankingu najbogat... 04.10.14, 23:18 pan Czarnecki dalej na szczytach, ale nie rankingi się liczą a to jaki ktoś jest ;) byłam jakiś czas temu na wykładzie pana Czarneckiego i zrobił na mnie ogromne wrażenie swoją wiedzą i zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_jurgen_boock Re: Leszek Czarnecki dopiero 4 w rankingu najboga 05.10.14, 13:58 Który z tej czwórki został złapany w 1982 w terminalu promowym, jak przemycał w odbycie kamienie szlachetne, bo nie mogę sobie przypomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Leszek Czarnecki dopiero 4 w rankingu najboga 05.10.14, 15:36 Przecież Polacy znani są z zaradności.hehe Odpowiedz Link Zgłoś