Gość: lolo-antysyjonista IP: *.rozanka.wroc.pl 15.06.04, 21:18 Około 16:00 skoczyła z dachu na Różance jakaś młoda dziewczyna. Bardzo smutno mi z tego powodu. System wykańcza ludzi :( czy macie jakieś informację kto i może dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Natychmiast wezwać redaktora Ziembę 15.06.04, 22:44 Natychmiast wezwać redaktora Ziembę Może jeszcze zdąży zrobić zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: ŚMIERĆ NA RÓŻANCE IP: 213.199.196.* 15.06.04, 22:59 Gość portalu: lolo-antysyjonista napisał(a): > Około 16:00 skoczyła z dachu na Różance jakaś młoda dziewczyna. Bardzo smutno > mi z tego powodu. System wykańcza ludzi :( > > czy macie jakieś informację kto i może dlaczego? to w ramach protestu przeciw okupacji Palestyny czy Iraku? Choc patrząc na wpis wmiejscu gość wnioskuje, że to pierwsze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(( Re: ŚMIERĆ NA RÓŻANCE IP: *.rozanka.wroc.pl 16.06.04, 14:56 mieszkam blok obok :( nie wiem kto to byl :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: ŚMIERĆ NA RÓŻANCE IP: *.kom / *.man.kn.pl 16.06.04, 16:07 kobieta lat 30 :( z powodu braku miejsc w szpitalu psychiatrycznym została wypisana w trakcie trwania kuracji... Odpowiedz Link Zgłoś