Dodaj do ulubionych

Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach wod...

11.04.12, 13:44
I fajnie, bo cały ten syf, o pardon...rozrywka dla kibiców (których pewnie i tak będzie o wiele mniej niż zakładano) zostanie w jednym miejscu. Tam będzie można nawalić się, wyszcz..., wys***ć, zaliczyć jakąś tanią polkę i doczołgać się do stadionu.
Oby tylko nie wpadli do dziury Solorza!

EURO2012 WE WROCŁAWIU UWAŻAM ZA OTWARTE!

To nasz ogromny sukces!
Obserwuj wątek
    • garym Kąpielisko 11.04.12, 14:07
      A co z samym kąpieliskiem? Czy zlikwidowane zostanie jedno z nielicznych miejsc we Wrocławiu gdzie można popływać? Na wizualizacjach widać samo kąpielisko jako mały dodatek do wakeparku. A z kąpieliska korzysta więcej osób. nie widać też żadnych inwestycji w samo kąpielisko mp. budowa pomostów, placu zabaw itp.
    • Gość: Mig Re: Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 14:10
      Dziura jest już zarezerwowana na gruz po zburzeniu stadionu.
      • katonzwybiorczej ciekawa propozycja dla decydentów! 11.04.12, 14:48

Gość portalu: Mig napisał(a):

> Dziura jest już zarezerwowana na gruz po zburzeniu stadionu.

Tak, ale warto pomyśleć nad innym rozwiązaniem problemu o nazwie "Stadion".
        Skoro jest ogromna dziura obok stadionu, a stadion już pęka, to przecież można założyć takie sprężynki i będziemy mieć "stadion na sprężynkach". Jakie są plusy takiego rozwiązania?

Już wyjaśniam! Przede wszystkim po 3 meczach Euro2012, czyli raptem po 270 minutach kopaniny, będziemy mogli złożyć nasz stadion do tej dziury. I wtedy nikomu nie płacimy żadnej kaski, bo przecież nie widać stadionu, nie ma go!
        Ktoś powie zaraz, ale przecież Sukiennice zadłużyły swoich mieszkańców na 1 000 000 000zł bo musimy mieć duży, ogromny stadion.
        Ale Stadion będzie w dziurze ukryty, nic nie płacimy, a jak będzie mecz Śląska, to wtedy naciskamy przycisk, stadion na sprężynkach wyskakuje i jak będzie dostatecznie dobra murawa, to gramy, a jak nie to tramwaj Plus, potem autobus 126 i jesteśmy na Oporowskiej!
        • turbo_wesz Re: ciekawa propozycja dla decydentów! 11.04.12, 17:02
          ja bym zostawił dziurę, tak aby stadion się do niej osuwał, co zaowocuje pierwszym (chyba?) na świecie krzywym stadionem piłkarskim

www.amandinealessandra.com/research/wordpress/wp-content/uploads/2009/04/62252346_c87b9a99f5.jpg
          jak widać powyżej, w Monachium, mieście któremu tradycji piłkarskich odmówić nie sposób, takie boisko istnieje, więc I my możemy mieć krzywy stadion. na takim boisku dynamizm spłynąłby na mecze dzięki grawitacji
    • Gość: Warciański Albo żeby ugrzęźli w błocie wędrując od stadionu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 14:22
      Przejście od stadionu w stronę glinianek przypomina błotne grzęzawisko usłane plastikowymi śmieciami. Na Warciańskiej łatanie dziur trwa od ubiegłego roku. Niektóre są na etapie zaznaczenia jaksrawą farbą. I ciemno tam, ze oko wykol.
      Żeby podnieść atrakcyjność okolic stadionu, bardziej rozgarniętym kibicom można organizowac płatne wycieczki na uilcę Notecką. W minutę trafią do innego świata i będą mogli zobaczyć jak żyć bez kanalizacji i przy ulicy pełnej wertepów.
    • greges58 Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach wod... 11.04.12, 14:56
      Co to jest WAKE ???
      pytam poważnie...

;)
    • bajuch Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach wod... 11.04.12, 16:01
      "Ktoś powie zaraz, ale przecież Sukiennice zadłużyły swoich mieszkańców na 1 000 000 000zł bo musimy mieć duży, ogromny stadion". I w związku z powyższym "zabrakło" pieniędzy na refundację zajęć na rolkach dla dzieci i młodzieży na obiekcie Spartana. Huuuuuuuurra, zdrowie dzieci najważniejsze!
      • Gość: piotr1 Re: Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach w IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.04.12, 19:36
        o zdrowiu dzieci, pomyślą przed wyborami!! teraz zastanawiają się co i za ile sprzedać na spłatę długów.
    • Gość: Rozsądny Pazerność iście piastowska IP: *.acheron.dus.dg-i.net 11.04.12, 17:08
      45 EURO za miejsce na polu biwakowym??? Pocałujcie wy mnie w żopu.
      Jaką działę biorą od obrotów tego parku dynamiści?
      • Gość: jot Re: Pazerność iście piastowska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 17:29
        Ja zarezerwuje już teraz 23 stanowiska po 45 EUR. Potem odsprzedam po 500 . Rezerwujcie tez bo zaraz zabraknie
    • ma_jan kilka aktualnych fotek stadionu i okolic 11.04.12, 18:28
      profiles.google.com/113582713953199322737/photos/5729834017961022113/5729839158679203346?hl=pl&tab=h
      wczorajsza wizyta napawa optymizmem, ponieważ nie ma szans na skończenie inwestycji w terminie.

A miejsce na namioty jest za friko nad Ślężą
      • katonzwybiorczej podsumujmy... 11.04.12, 19:51
        Jest dość dużo negatywnych wypowiedzi na temat naszej pilczyckiej "perełki", naszego stadionu.
        Przypomina to wszystko realcje w domu Waśniewskich, a tajemnica bardzo łączy emocjonalnie! Stadion nie może być niechcianym dzieckiem!
        Moja propozycja, tzw. "stadionu na sprężynkach", stadionu który można schować do dziury, ma na celu bardziej zacieśnić więź między nami, drodzy WROCŁAWIANIE! Nikt o tej kryjówce nie będzie wiedział, oprócz nas, spłacająych przez następne 30 lat tą perełkę!
        To będzie nasza słodka tajemnica, która jak wiadomo łączy!
    • Gość: x 45 euro za namiot? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.04.12, 21:35
      chyba kogos ostro pogielo... cena z kosmosu!

co sie w tym kraju wyrabia? bylem kilka dni temu w Berlinie i... zdziwilem sie,ze mnie tam na wszystko stac! Jedzenie w knajpach tansze i duzo lepsze, wiecej warzyw i owocow w sklepach (moje kochane baklazany kupilem 2 kilo za 2 euro - w Tesko 1 kg kosztuje 7,99).

Co jest K...?
      • Gość: Myszka Miki Re: 45 euro za namiot? IP: *.e-wro.net.pl 11.04.12, 21:47
        Co jest?

IRLANDIA! Tak jak chcieliście!
    • eurocamp2012 Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach wod... 11.04.12, 23:24
      A ja sobie powoli bez rozgłosu działam. Mam pole pod Wrocławiem 30 ha przy obwodnicy i przyjmuje rezerwacje od Czechów po 50 zł/osobę. Te ceny podczas Euro2012 we Wrocławiu i w innych miastach to przegięcie. Tradycyjna polska gościnność :)
      eurocamp2012.wroclaw.pl
    • greges58 Euro we Wrocławiu pod namiotem i na nartach wod... 12.04.12, 01:18
      Ludzie !!!
      Gdzie Wy żyjecie ???

to jest Exxtra impreza - jedziesz raz na całe życie Euro pooglądać !
      nigdy już przecież biletów nie wylosujesz ;)
      Więc przełkniesz każdą cenę!

Kubeczek cienkiego piwka w Wiedniu na poprzednich mistrzostwach za 4,5 €
      Drogo ?
      nie bardzo...

Pozdrawiam ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka