Gość: Ed Re: Oceana zaśpiewała na Rynku hymn Euro 2012 [PO IP: *.acn.waw.pl 05.05.12, 23:02 Nosz kurde, przecież za to płaci podatnik a nie UEFA. UEFA tylko zarabia na Euro nie płacąc za to ani grosza. Nawet z podatków ich zwolnili. Ciekawe czy jakbym ja chciał zrobić cyrk to Skarb Państwa postawiłby mi namiot i opłacił artystów a ja bym sobie tylko sprzedawał bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
golass te maskotki 05.05.12, 23:53 ratunku... dwa wiejskie przyglupy... jak mozna bylo... pioseneczka ok, wtopi sie w tegoroczne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
afeu Oceana zaśpiewała na Rynku hymn Euro 2012 [POSŁ... 06.05.12, 00:33 ale dramat. kawałek żywcem wyjęty z poły lat 90. typowe dicho klubowe umcumcumc. a laska jeszcze nie umie spiewac i tanczyc jednoczesnie wiec walneła ordynarnego playbacka. zreszta widac jaki entuzjazm wywołała wsrod publiki. dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: battle Re: Oceana zaśpiewała na Rynku hymn Euro 2012 [PO IP: *.e-wro.net.pl 06.05.12, 07:25 Zacznijmy od tego, że Piosenka z playbacku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qasd Re: Oceana zaśpiewała na Rynku hymn Euro 2012 [PO IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.12, 09:15 Myślałem, że "Koko Euro Spoko", a tu jakiś dyskotekowy szmelc! Głos też słabiutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar ciekawa informacja o tym "hicie" IP: *.internetia.net.pl 06.05.12, 10:15 Na polskiej stronie* w Wikipedii jest napisane, że utwór został wybrany na hymn Euro 2012 przez UEFA, a na niemieckiej**, że wybrały go piłkarskie związki Polski i Ukrainy, bo niby tak wielką popularnością cieszy ta pani w Polsce. *Oceana została wybrana przez UEFA wykonawczynią oficjalnej piosenki Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej, odbywających się w 2012 roku Polsce oraz na Ukrainie[1]. Singel promujący wydarzenie nosi tytuł „Endless Summer”[2]. **Aufgrund der großen Popularität, die Oceana insbesondere in Polen genießt, wurde die Sängerin vom polnischen und ukrainischen Fußballverband ausgewählt, um mit Endless Summer den offiziellen Titelsong zur Fußball-Europameisterschaft 2012 zu singen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golass Re: ciekawa informacja o tym "hicie" IP: *.ip113.fastwebnet.it 06.05.12, 10:29 hahaha! przerzucaja sie oceana jak goracym ziemniakiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
enfitta Re: ciekawa informacja o tym "hicie" 07.05.12, 18:30 Ale ja sprzeczności nie widzę. Niemiecka informacja jest dokładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada6 Ojtam, prawdziwym hymnem i tak jest... 06.05.12, 10:23 'koko jarosław spoko'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Oceana zaśpiewała na Rynku hymn Euro 2012 [PO IP: *.compnet.com.pl 06.05.12, 13:55 Nic wam się nie podoba. Narzekacie jak stare baby :/ Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw28 Zalosne,czy to mistrzostwa jamajki? 06.05.12, 15:11 czyzby w Polsce juz nikt nie potrafil spiewac? Odpowiedz Link Zgłoś
norman67 Czy oni z tym hymnem, maskotkami i innymi rzeczami 06.05.12, 20:13 to na poważnie, czy robią sobie z nas jaja? Badziew na badziewiu - żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Czy oni z tym hymnem, maskotkami i innymi rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 23:15 A ile kosztował ten oceaniczny koncert? Czy ktoś to wie? Słyszałem, że pół bańki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIAT Re: Czy oni z tym hymnem, maskotkami i innymi rze IP: *.pool.mediaWays.net 07.05.12, 01:03 Zabraknie wam teraz na wodke. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw28 Re: Czy oni z tym hymnem, maskotkami i innymi rze IP: *.washdc.fios.verizon.net 07.05.12, 04:14 glodnemu,chleb na mysli Odpowiedz Link Zgłoś