Gość: gruda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 15:14 Dlaczego tylko wladza sie pasie ? Czy zwykly obywatel nie moze miec lepiej? Jak slysze o tym ile to vice prezydent sie nachapal z tego i tamtego to mi sie chce do toalety! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:43 A co z suchymi bułkami? Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! 13.03.02, 15:44 > Jak slysze o tym ile to vice prezydent sie nachapal z tego i tamtego to mi sie > chce do toalety! Ja już byłem w toalecie i nie pomogło :(. Jak będziesz viceprezydentem z partii, któa "uwolniła enegię milionów" i czyści kieszenie tysięcy w samorządzie naszego miasta to szofer też Ci będzie wyprowadzał psa na spacer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gruda Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! 14.03.02, 11:07 ...a Kocieba bedzie gral nam do kotleta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 11:12 a volvo pana prezydenta widzieliscie? mozna by je sprzedac i za te kaske pomoc komus czy co . staszek moglby zaczac jezdzic tramwajami jak my ... zwykli ludzie a nie szesciu kierowcow osiem samochodow i ciagle wozi sie za nasza kase to paryz to cannes to ... a ludzie nie maja co jesc. wstyd panie prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:22 gruda napisał(a): > ...a Kocieba bedzie gral nam do kotleta... ....a Jakubczak puszczał czeską muzyczkę oraz szanty... Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! 14.03.02, 11:54 Gość portalu: fly napisał(a): > gruda napisał(a): > > > ...a Kocieba bedzie gral nam do kotleta... > > ....a Jakubczak puszczał czeską muzyczkę oraz szanty... ...szankry chyba :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: WIECEJ KIELBASY DLA SZAREJ MASY!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 12:02 nexus20 napisał(a): > Gość portalu: fly napisał(a): > > > gruda napisał(a): > > > > > ...a Kocieba bedzie gral nam do kotleta... > > > > ....a Jakubczak puszczał czeską muzyczkę oraz szanty... > > ...szankry chyba :) ..no i bedzie prowadził księgowość oczywiście... > > > Odpowiedz Link Zgłoś