yoovanka
20.07.12, 13:42
Mam propozycję dla ZMOTORYZOWANYCH WROCŁAWIANEK – zróbmy proszę listę uczciwych i polecanych miejsc z branży szeroko pojętego „serwisu samochodowego”, czyli przeglądy okresowe, klimatyzacja, wulkanizator itp. Miejsc gdzie dziewczyna może pojechać sama, będzie potraktowana grzecznie i poważnie, i nie zostanie oszukana ani merytorycznie ani finansowo.
Nie obrażajcie się proszę uczciwi Panowie z branży ale póki co mam same złe doświadczenia:
Najpierw serwis klimatyzacji PAW-TOM Tachografy, Buforowa 2, Wrocławiu – ODRADZAM
Gdy pojechałam to Panowie zaczęli wizytę od zabawiania się odsyłaniem mnie „drzwi obok” bo oni nie wiedzą co to jest klimatyzacja
Teraz serwis klimatyzacji Gidziński Mirosław, Szwedzka 8, Wrocław – ODRADZAM
Pan owszem grzecznie zdiagnozował konieczność wymiany chłodnicy do klimatyzacji i zobowiązał się, że sprawdzi w hurtowniach ile kosztuje taka chłodnica i że oddzwoni. Pan nie zadzwonił i nie odbiera ode mnie telefonów. Udało mi się skontaktować z Panem sms-em, którym poinformował mnie, że chłodnica nie jest dostępna, i że sprawdzał w dwóch hurtowniach. Ja sama sprawdziłam poprzez zaprzyjaźniony sklep motoryzacyjny (o którym wcześniej poinformowałam Pana, że jakby był jakiś problem z kupnem chłodnicy to spróbuję jeszcze przez ten sklep - może to się Panu nie spodobało), że chłodnice są dostępne od ręki i że kosztują ok 350 zł (wiem z jakich firm, i że nie chińskie). Pan z serwisu powiedział, że jeżeli sama kupię chłodnicę to ją wymieni + napełnienie klimatyzacji za 200 zł.
I na tym sprawa się skończyła...
Tak więc podsumowując – stwórzmy wspólnie listę firm dotyczących naszych aut, gdzie możemy pojechać i po prostu załatwić sprawę.
Zaczynam od:
Autopon Serwis Ogumienia
Legnicka 70a, Wrocław
RemiCar – części samochodowe
Gliniana 87, Wrocław