Dodaj do ulubionych

CASTING w Radiu RAM - 2 lipca

IP: *.prw.pl 30.06.04, 11:29
Gwiazda czy fałsz? - II edycja
Zapraszamy słuchaczy do rozśpiewanej, kabaretowej zabawy trwającej dwa
wakacyjne miesiące.
W piątek 2 lipca /budynek RADIA, Karkonoska 10, od godz. 17-ej/ organizujemy
casting na kandydatów do tytułu największej gwiazdy lub najweselszego fałszu
wakacji we Wrocławiu. Każdy zaśpiewa jedną wybraną przez siebie piosenkę,
potem codziennie będziemy prezentować na antenie fragmenty tego wykonania.
Słuchacze głosują wysyłając smsy z dopiskiem "gwiazda" lub "fałsz". Wygrywają
ci, którzy zgromadzą największą liczbę głosów, ale także i głosujący. Stawką
są wyjazdy dwuosobowe na wakacje w atrakcyjnych miejscach Europy oraz wiele
innych nagród i upominków. Lato we Wrocławiu upłynie nam śpiewająco. Każdego
dnia nowa propozycja, nowy wykonawca - od poniedziałku do piątku. Dużo
śmiechu i wzruszeń - propozycja dla tych, którzy pracują i odpoczywają w
mieście. Z RAMówki znikają poranne wywiady z ważnymi gośćmi oraz wszystkie
konkursy z wyjątkiem cieszącej się ogromnym powodzeniem skojarzeniowej
łamigłówki "w RAMach absurdu". Na antenie więcej muzyki i rozrywki, a 27
sierpnia finał 'Gwiazdy czy fałszu?' i impreza dla słuchaczy w jednym z
wrocławskich klubów. Tam też zaśpiewają znane z anteny talenty różnego
formatu oraz gwiazda niespodzianka. Ubiegłoroczny finał przeszedł do historii
wrocławskich imprez, czyli daliśmy czadu...
Życząc dużo miłości i radości oddalam się fałszując błogie: "Śpiewać każdy
może...", ale tylko paręnaście sekund.., więc nie kręcić gałką :)
Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: nuno Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 05:22
      Rok temu kumpel pojechał na 2 tyg. do Hiszpanii. A śpiewak z niego jak ze
      mnie... he he he..
      • mika Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca 01.07.04, 11:14
        cyrulik sewilski?
        • Gość: grek_zorba Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 00:03
          a można będzie tańczyć?
    • Gość: lennon Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca IP: *.prw.pl 02.07.04, 15:30
      ja dam wam czadu :0
      • Gość: Małpa Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.04, 17:02
        To radio RAM jeszcze istnieje? Miało przecież słuchalność w granicach błędu
        statystycznego.
        • Gość: ziutek Istnieje IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.07.04, 20:25
          Istnieje małpo na złość tobie i ma się dobrze. Możesz sprawdzić 89,8 FM, potem
          wrócisz żeby cie ogłupiało michnikowe Blue_FM (poziom rynsztoka) albo inna
          warsiawka czy krakówek. Powodzenia.
        • Gość: maryskaaa badania z warszawki :))) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 23:01
          Mówisz o słuchalności badanej przez zacne SMG KRC???? pocieszne.. - słuchając
          radia1 i radia2 doskonale wiesz, co masz zrobić, kiedy zadzwoni do ciebie
          ankieter, nie? Reklama uczy-bawi-otumania. To się nazywa bezstronność i
          rzetelność i wiarygodność... Ja też wiem, co robić, błędzie statystyczny :)
          • Gość: Małpa Re: badania z warszawki :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.04, 10:40
            Jeżeli RAM istnieje na złość,to tylko na złość podatnikom.ćzy prawdą jest,że
            oprócz prezesa ,byłej żony prezesa,syna prezesa jeszcze więcej osób z rodziny
            prezesa pracuje w radiu podległym prezesowi?
            • Gość: ziutek Małpo piszesz nieprawdę ! IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.07.04, 12:59
              To nie prawda Małpo. Powiedz wprost. Nie lubisz RAM-u i nikt ci tego nie
              zabrania. Twoja wola twój wybór. Jednak co innego "nie lubieć" a co innego
              wypsywać bzdury wyssane z palca. Moze chodzi o to, że jak się gówienkiem sypnie
              to zawsze trochę tego zostanie? Próżny trud. To nasze lokalne radio, które
              niedostaje ani grosza z publicznych pieniędzy. Więc jeżeli rozdzierasz o to
              szaty, to jesteś w błędzie. Możesz to łatwo sprawdzić. Jeśli uważasz, że są to
              twoje marnowane pieniądze nikt przed tobą nie ukryje nawet złotówki. Poprostu
              napisz lub idź do Radia i zażądaj rozliczenia. Prawo umożliwia ci uczynienie
              tego za pośrednictwem odpowiednich organów Państwa. Skorzystaj radzę ci.To, że
              ukrywasz się pod nickiem nie oznacza, że możesz pisać nieprawdę. Jestem tylko
              słuchaczem radia RAM i wcale tego nie żałuję, jednak muszę reagować na takie
              posty jak twój.
              • Gość: Małpa Re: Małpo piszesz nieprawdę ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.04, 16:52
                Radio ram nie utrzymuje się tylko i wyłącznie z państwowych pieniędzy?O ile się
                nie mylę radio RAM to poroniony pomysł państwowego Radia Wrocław,które istnieje
                również tylko dzięki dotacjom z budżetu.Jeszcze do niedawna jednym z prezesów
                Radia Wrocław był weterynarz{nie mam nic do weterynarzy},a drugiego viceprezesa
                aresztowano.Możliwe jest to tylko w spółkach skarbu państwa.
                • Gość: ziutek Małpo czy do ciebie cokolwiek dociera? IP: 194.204.171.* 03.07.04, 20:25
                  Radio RAM nie utrzymuje się tylko i wyłącznie z dotacji. Radio jest na własnym
                  rozrachunku i nie dostaje NIC z kasy państwowej. Pomyliły ci się radia. Nie
                  rozumiem co ma wspólnego "weterynarz" i dlaczego właśnie on ma być złym
                  prezesem? (Tak naprawdę radio RAM nie ma prezesa). Nikogo z radia RAM nie
                  aresztowano i przestań pleść głupstwa. Nie słuchasz - twoja sprawa. Napisałem
                  ci jak możesz sprawdzić wydawanie twoich pieniędzy. Dyskusja z tobą zaczyna
                  przypominać magiel.
                • Gość: goryl Małpie figle IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 21:53
                  Ale Wam sie pieprzy widzę... :) Małpa niby gdzieś coś słyszała - ale nie do
                  końca prawdę, ziutek - wie więcej, lecz też nie wszystko. RAM oczywiście jest
                  częścią PRW SA, - ma własny budżet, zespół i antenę - jest drugą stacją
                  lokalnego radia publicznego. Choć czy "druga" teraz to dobre słowo - to już
                  inna kwestia :)Prezesów się nie wybiera, w spółkach skarbu państwa tymbardziej,
                  wpływ na górę tylko w czasach głosowania... - to powinnaś wiedzieć. To że są
                  stacją publiczną ma swoje wady i zalety rzecz jasna. Nie jest to też wina
                  ludzi, którzy w RAMie pracują i nikomu nie liżą tyłków, Małpo zacna. Wystarczy
                  posłuchać. Gdyby byli komercyjni - też inna sprawa... Nie słyszysz, że na
                  wrocławskim rynku wyróżniają się in plus? Na tle stacji z najlepiej dobraną
                  celin dion?.. A "poronionym pomysłem" - może sie okazać moja odpowiedź na
                  małpiaste zaczepki :) pozdrawiam
                • emyak Re: Małpo piszesz nieprawdę ! 03.07.04, 22:00
                  Małpe albo wylali z kąpielą z RAMu albo nie chcieli zatrudnić na prezesa :) he
                  he. Żeby tak przypieprzać akurat ramowcom.. trzeba być niezłym pawianem.
    • ewencja Re: CASTING w Radiu RAM - 2 lipca 04.07.04, 16:34
      A ja myślę, że małpa to pracownik radia prw:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka