Gość: Kubuś IP: *.zloty-stok.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 11:18 Gruzin potrafi! Skąd on wie co się w naszym kraju ogląda?? Na pewno trafi w 10 i popularnością serialu osiągnie kolejny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czyt Re: "Pierwsza miłość" ATM-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:04 Bar - jest na licencji, i nie byl pomyslem tego rezysera. Swiat Wedlug Kiepskich - jest kopia amerykanskiego Love and Marriage Fala Zbrodni - to jeden z najbardziej prymitywnych i wulgrarnych filmow jakie widzialem teleturnieje - tez sa na licencji a wiec pomyslow wlasnych malo, podobnie jak caly Polsat, ktory ogranicza sie do malpowania innych stacji telewizyjnych, Odpowiedz Link Zgłoś
birbant Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 13:49 Fala też jest na licencji. A ten pastuch jest pier.olonym Tadżykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A fe!! 08.07.04, 14:55 Fe!! Czyżby wielce szanowny Birbant był rasistą? Fe!! Co za wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 18:54 birbant napisała: > A ten pastuch jest pier.olonym Tadżykiem. a starczyloby Ci jaj, zeby poweidziec mu to w oczy? smierdszi mi sieciowym bohaterstwem...a feeeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 18:55 birbant napisała: > A ten pastuch jest pier.olonym Tadżykiem. a starczyloby Ci jaj, zeby poweidziec mu to w oczy? smierdszi mi sieciowym bohaterstwem...a feeeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
birbant Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 22:50 ed_norton napisał: > birbant napisała: > > > A ten pastuch jest pier.olonym Tadżykiem. > > > > a starczyloby Ci jaj, zeby poweidziec mu to w oczy? > > Trudno by było bo sięga mi do jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 23:32 birbant napisała: > Trudno by było bo sięga mi do jaj. > Twoje poczucie dobrego smaku, kultury i wychowania pewnie tez... smutne to... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 23:35 birbant napisała: > Trudno by było bo sięga mi do jaj. > Masz jaja na czubku głowy?? Straszne! Pewnie dlatego ciągle nosisz czapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 18:53 Gość portalu: czyt napisał(a): > Bar - jest na licencji, i nie byl pomyslem tego rezysera. > Swiat Wedlug Kiepskich - jest kopia amerykanskiego Love and Marriage > Fala Zbrodni - to jeden z najbardziej prymitywnych i wulgrarnych filmow jakie > widzialem tu mniej wiecej sie zgadza, co do wulgarnosci Fali, rzecz wzgledna, wiec nie komentuje... > teleturnieje - tez sa na licencji a to kaszalto duuuzy, bo i owszem Zyciowa Szansa byla na licencji szwedzkiej, Ruletka Rosyjska tez licencyjna, ale juz Awantura o Kase to absolutnie autorski produkt ATM-u czy sie to komu poodba czy nie > a wiec pomyslow wlasnych malo, podobnie jak caly Polsat, ktory ogranicza sie do > malpowania innych stacji telewizyjnych, a wskaz ze mi prosze stacje taka fantastyczna, ze az bzzz, taka, ze ciagle nowe podaje? dalej idac Twoim tokiem myslenia, wszystko juz kiedys bylo. wiecej dystansu ludzie, docencie wklad pray ludzi, a nie pierdzielicie tylko ze juz bylo, ze nie takie ze srakie? czy Wy to az tak baaaardzo wszystko powaznie traktujecie? to wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 18:49 Gość portalu: Kubuś napisał(a): > Gruzin potrafi! po pierwsze nie Gruzin tylko Tadżyk a to roznica diametralna!!!!!!!!!! > Skąd on wie co się w naszym kraju ogląda?? bo mieszka tu juz dobrych 10 lat > Na pewno trafi w > 10 i popularnością serialu osiągnie kolejny sukces. tego nie jest w stanie przewidziec nikt, ale biorac pod uwage fakt, ze glownym scenarzysta jest Nowicki, wroze serialowi popularnosc. a po ostatnie: Kubusiu, gdybym nie mial poejcia jako takiego w faktografii i podstawach, tak jak Ty, to wstyd byloby mi paszcza klikac na forum zeby glupot jakich nie wycedzic...ale widze, ze anonimowowsc netu sprawia, ze samokrytyka w narodzie zanika :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: "Pierwsza miłość" ATM-u IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.04, 21:24 Eduś, od jakiegoś czasu wiadomo żeś z tv klecina. Nie gorączkuj się bracie. Jak chcesz broń pastucha tylko nie wmawiaj kurwa, że po tych dziesieciu latach spędzonych w Polsce stał się kumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 08.07.04, 23:35 Gość portalu: Jaś Gupi napisał(a): > Eduś, od jakiegoś czasu wiadomo żeś z tv klecina. to daleko posunieta insynuacja...z tv Klecina niewiele mam wspolnego od dobrych 4 lat > Nie gorączkuj się bracie. daleko mnie do goraczkowania sie, bo tez nie jestem umilowanym fanem mr. O niemniej szacunek mam > Jak > chcesz broń pastucha tylko nie wmawiaj kurwa, że po tych dziesieciu latach > spędzonych w Polsce stał się kumaty. ooo ja gooo, a co to znaczy "BYC KUMATYM"??????? pamietaj ze on czlowiek wyksztalcony jest w jednej z najlepszych filmowych szkol na swiecie...chyba zes niekumaty to tego nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Kolejny serial dla emerytek i kucharek IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.07.04, 08:30 Zaiste chce mi się womitować gdy czytam program telewizyjny. Dziennie nadaje się (mówiąc tylko o programach ogólnie dostępnych z nadajników naziemnych) kilkanaście odcinków różnych seriali. A co jeden to głupszy. Zarazem ze świecą szukać czegoś kształcącego lub ambitnego. Dobre filmy (rzadkość wielka) nadawane są w środku nocy. Jak kogoś nie stać na wideo, ma przechlapane. To samo spektakle telewizyjne (prawie nie ma premier, w kółko powtórki). Szczytem wszystkiego jest np. - od dawna - wieczór niedzielny, kiedy to do 22.00 zupełnie nie ma co oglądać. Wyznam, że w związku z powyższym uzgodniliśmy z koleżanką małżonką, iż przenosimy telewizor w odległy i rzadko uczęszczany zakątek naszej posiadłości, bo szkoda dlań miejsca w salonach. Skoro telewizja nadaje rozrywkę niską, niechaj się nam na salony nie pcha. A tak przy okazji: czy nie przydałaby się obywatelska lub inna inicjatywa ustawodawcza, która zdjęłaby wreszcie z obywateli obowiązek płacenia abonamentu, skoro telewizja nie jest łaskawa produkować i nadawać niczego lepszego? Kwiatkowski R. oświadczył wprawdzie onegdaj, że "tyle misji ile abonamentu", ale też tej misji nie ma nawet 10%, nawet jak na obecny, słabo ściągalny abonament jakby przymało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: Kolejny serial dla emerytek i kucharek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.04, 13:11 I to jest słuszna koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: "Pierwsza miłość" ATM-u 09.07.04, 20:49 Gość portalu: Kubuś napisał(a): > Gruzin potrafi! Skąd on wie co się w naszym kraju ogląda?? Na pewno trafi w > 10 i popularnością serialu osiągnie kolejny sukces. jeden i drugi potrafi ;) tak na marginesie to nie gruzin... obaj stworzą arcydzieło o niewątpliwie wysokiej oglądalności jak Kiepscy czy Samo Życie (ciekawe czyje...? jesli tak wygląda życie pana Nowickiego to ja serdecznie wspolczuje..). Grupa docelowa bedzie wniebowzięta, oglądalność polsatu podskoczy, reklamodawcy sypną kasą i wsio piknie. A ja sobie w tym czasie popatrze jak to robią biedronki na animal planet ;) Odpowiedz Link Zgłoś