pan_adoll 28.11.12, 19:18 Z takim dowodem, jak ta wypowiedź na facebooku i z waszym zacietrzewieniem tylko ośmieszycie się. Prokurator nie będzie wszczynał żadnego śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flugufrelsarinn Sprawa prezesa NOP i Wagenburga trafiła do prok... 28.11.12, 19:46 Prezio NOP jest chory psychicznie,więc nic mu nie mogą zrobić.Poza tym dał dyla z kraju i mieszka u Arabów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wartburg Re: Sprawa prezesa NOP i Wagenburga trafiła do pr IP: *.e-wro.net.pl 28.11.12, 19:52 Na kolacje zjadłem dwa jajka na miękko. Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn Re: Sprawa prezesa NOP i Wagenburga trafiła do pr 28.11.12, 20:07 Gość portalu: Wartburg napisał(a): > Na kolacje zjadłem dwa jajka na miękko. z chlebusiem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. i znów harłukowicz. IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 20:35 takie czasy...era pejsbuka i jego "dowodów";) człowiek wraca z pracy, widzi "artykuł" i już wie, że napisał go harlukowitz, teraz jednak nie wiedzieć czemu posłużył się do podpisania naprędce stworzoną ksywką- jaha(Jacek Harłukowicz)- swoją drogą cóż za niebywała kreatywność w jej tworzeniu- pozazdrościć twórczości, i wie również, że ów "artykuł" będzie kolejnym straszliwie popełnionym gniotem. jakaś panienka z helsinek w zimnej Finlandii na podstawie wpisu z pejsbuka o remontowej ekipie chce pozywać gościa za "publiczne pochwalanie przestępstwa" a tropiący i widzący wszędzie faszyzm, nazizm, nacjonalizm ( dla harlukowitza to oczywiście pojęcia tożsame ) zaraz musi podłapać temat jak to naczelnego tropiciela wyimaginowanego faszyzmu i stworzyć kolejny już paszkwil na stronach aborczego i laudacyjnego dla jaruzela głosu. mam dla was złą wiadomość harlukowitz- sprawę przegracie już w przedbiegach jak z białą siłą, okazuje się, że w sądach pracują jeszcze normalni ludzie, trzeźwo oceniający sytuację, nie ulegający politycznej poprawności. skup się lepiej razem ze swoją ekipką z czerskiej na odpowiedzi na moje pytania-zawsze jeśli nie dajesz rady możesz poprosić o pomoc waszego lesława maleszkę. a i na koniec, znów wszędzie faszyści...nawet polscy w 1939 roku...http://i48.tinypic.com/25yu9hv.jpg gross miał rację. harlukowitz do dzieła- tropienia! ŚMIERĆ KOMUNISTOM i ich zbrodniczym poplecznikom! ( jeśli chcesz możesz złożyć zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa- w końcu rzekomo nawołuję do nienawiści, ale bądź pewien- sprawę wygram broniąc się sam ) baj jaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajuch Re: i znów harłukowicz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:24 Ale z ciebie niezłe buraczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBreslau Re: i znów prawicowy debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:25 Im większy kryzys, tym większa frustracja i wysyp różnych, niedorobionych prawicowych fiutów. Szkoda, że tchórze nigdy nie chcą nawet nazwać swoich pogladów po imieniu. Raz są "narodowcami", raz "konserwatystami", raz "narodowymi socjalistami", ale nigdy nie powią "jesteśmy faszystami". Choć to widać i czuć na odłegłość. Ostatnio jednak "prwdziwi Polacy" zapędzają się w swojej głupocie za daleko - dzięki temu ludzie wolni od mitów "narodu" powoli tracą cierpliwość. Coś wisi w powietrzu i czuję, że faszolki za chwilę znów będą musieli zejść do swoich gett... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: i znów prawicowy debil IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 21:31 dodaj jeszcze : "prawiczkiem", chciałbyś nazwać mnie "fiutem" na żywo? jestem patriotą- narodowcem, byłem, jestem i będę z tego dumny. do końca. to wasza, czerwona amoralna lewizna zgnije we własnym kanale gdzie tylko po Wrocławiu się poruszacie prędzej niż wam się to wydaje. RedBreslau buahah;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBreslau Re: i znów prawicowy debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:36 Prawicowy debilu: zmień lekarza. Bo obecny psychiatra chyba ciebie oszukuje. Zrób sobie też zdjęcie mózgu - może masz tam dużego guza, który mocno cie uciska i nie pozwala normalnie myśleć. A na ulicy spotkamy się już wkrótce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: i znów prawicowy debil IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 21:42 posiadasz jakąś traumę z dzieciństwa związaną ze słowem "debil"? co do tej ulicy....to nawet nie wiesz jak bym tego chciał, ale niestety- to sfera science fiction, wy jesteście tylko w kanałach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: i znów prawicowy debil IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 21:38 i jeszcze jedno: jaki ku..wa kryzys? widzisz gdzieś kryzys? co ma rzekomy kryzys do moich stałych, niezmiennych poglądów? kryzys to wymysł kapitalistów, demoliberalizmu kryzysem można nazwać to, że w Polsce po 89 banda z magdalenki trzyma się dobrze i pije z postkomunistami piastując najważniejsze urzędy w państwie i w prywatnym kapitale, to jest choroba tej Ojczyzny, rak, którego żywot radykalnymi metodami trzeba skończyć raz na zawsze ale ty redbreslau pewnie jesteś jakimś synem, wnukiem nie wiem ku..wa kim ubeka sb-ka czy innego tałatajstwa i w takim "państwie" żyje ci się dobrze, jeśli nie jesteś to wniosków z faktów historycznych wyciągać nie potrafisz w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBreslau Re: i znów prawicowy debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:43 Tak. Jestem Żydem, gejem, kochankiem Anny Grodzkiej, moi dziadkowie wyżynali kapitalistyczną burżuazję, a wujek w Hiszpanii strzelał do Franco i podpalał reakcyjne kościoły pełne zakonnic i faszystów... Lepiej ci palancie? Wszędzie widzisz spiski i wrogów. Przed zaśnięciem przesladują cie wizje lewaków dobierających się do twojej laski... Naprawdę czas zacząć brać mocniejsze lekarstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: i znów prawicowy debil IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 22:13 wrogów widzę tylko w komunistach a że wśród nich spory procent stanowili żydzi to fakt historyczny- niezaprzeczalny żydzi ze swojej chciwości są również odpowiedzialni za tzw. kryzys gospodarczy w czasach współczesnych, sprawdź od chciwości jakich banków rozpoczął się "kryzys" żydów nienawidzę również za ich bestialstwo w Palestanie. nie lubię żydów bo "nie lubię", mam merytoryczne argumenty, które jeśli zechcesz to przedstawię w ilości dużo większej niż te powyżej. nie użyję słowa "żydzi do gazu" ale za swoją politykę powinni ponieść karę. pedałki mnie nie interesują póki siedzą w domach i tam się zapinają. gdy wychodzą na ulice- mam prawo pokazać swoimi poglądami swój sprzeciw wobec dewiacji, odchodzeniu od tradycyjnego modelu rodziny. grodzka a właściwie bęgowski również jest moim przeciwnikiem w sferze światopoglądu- jak świat światem będę się przeciwstawiał ich poglądom chociażby nt. temat aborcji, to jej koleżanka niejaka wanda nowicka ta od partii taniego winiarza spod biłgoraju lobbowała na rzecz koncernów aborcyjno- antykoncepcyjncyh dostając za to pieniądze ( wyrok sądu ) to w końcu jej synalek- jawny komunista mówi o zbrodni katyńskiej: ""ZSRR nie było stać na wyżywienie 20 tysięcy darmozjadów. Wystarczyło już tej bezczelności z czasów sanacji, gdy robotnicy i chłopi ich żywili. Z powodów dyplomatycznych nie można ich też było zmusić do działalności produkcyjnej. Nie można było też liczyć na ich reedukację, co zresztą ten film dobrze pokazuje. Ten fanatyzm''. " kto nie był komunistą nie będzie dobrym człowiekiem" to słowa nowickiej i ty mi ku...wa chcesz powiedzieć , że ja mam jakieś wizje i coś mnie prześladuje? to wasza stała strategia, ale zmartwię cię- poglądów nigdy nie zmienię i z lewactwem walczył będę w każdy możliwy sposób i do tego drugiego lewara niżej: portretów w domu żadnych nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBreslau Re: i znów prawicowy debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 22:20 Zgadza się: kto za młodu nie był lewicowcem (anarchistą, komunistą, socjalistą) ten na starość będzie świnią! Widać, że niektórzy są brunatnymi świniami już w młodości. No cóż. Pozostaje moje lewicowe miłosierdzie i litość nad takimi chorymi przypadkami. Nawet mogę płacić wyższe podatki, żeby można było takich osobników leczyć z nienawiści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: i znów prawicowy debil IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 22:33 wielki anarchista płacący podatki?! bueheh, weź najlepiej idź się pozapinaj z synalkiem od nowickiej- doskonale się uzupełnicie, za jego słowa o katyniu już dawno powinien wisieć a ja, my komunistom żyć nie damy, zbrodniarzom należy się kula w łeb! a co z tym spotkaniem? i zawiodłeś mnie bardzo, miałem nadzieje, że napiszesz " niektórzy są brunatnymi świniami OD URODZENIA " eh szkoda. twoje lewicowe miłosierdzie idzie w parze nad spuszczaniem się nad działalnością terrorystyczną ulrike meinhof czy popieraniem zbrodniczego izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antifa na pohybel faszolom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 22:57 Coś dużo tych lewaków w waszej świętej ojczyźnie... Macie aż tyle kul? Wszystkich nas zabijecie? www.youtube.com/watch?v=5Xpik4bhJeg Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: na pohybel faszolom 29.11.12, 10:55 Jak dorośniecie, to sami się pozabijacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks d. Re: i znów prawicowy debil IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 00:44 To samo tyczy się lewicy. Nigdy nie przyznaje się do komunizmu z prostej przyczyny - żeby nie odpowiadać przed sądem i nie obarczać swojego sumienia zbrodniami komunistycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Pięknie napisane IP: *.217.146.194.generacja.pl 28.11.12, 22:33 Harlukowitz z JudenZeitung już mnie straszył sądem, gdy napisałem kiedyś co sadzę o nim samym i temu czerwonemu Bękartowi GW. Redaktor Ziemkiewicz kiedyś zapytał jak to jest, że Żyd Seweryn Blumsztajn, podobno działacz antykomunistycznej opozycji w latach 80, maszeruje dzisiaj ramię w ramię z lewakami, antifą i całą resztą bydła, pod sztandarami Che, sierpa i młota i międzynarodówki? WTF? Poza tym, polecam: naprawdę polecam www.youtube.com/watch?v=u35odXNQgbQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa hooligans a tu coś dla polskich debili ze stadionów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 23:04 Polskie kibolstwo w dupie było i gó... widziało... A to prawdziwi kibice z Europy: www.youtube.com/watch?v=w7DoGMcVh7I&feature=fvsr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Jedynie prawda jest ciekawa IP: *.217.146.194.generacja.pl 28.11.12, 23:20 niszczsyjonizm.blogspot.com/2011/09/z-rak-zydowskich-i-sowieckich.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: a tu coś dla polskich debili ze stadionów IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 23:20 Bogu dziękować, że w Polsce na stadionach nie istniejecie, zresztą poza nich także- no może jedynie w piosenkach tego no z pidżamy. zresztą te lewackie ekipy w europie też mało znaczą. widzę wysyp antyfa hooligays, jak zawsze- tylko w necie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO PASARAN! Bez granic, bez narodowych klatek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 23:28 A tobie życzę spotkania z niemieckimi przyjacółmi z ANTIFY... Niemieckie faszolki podobnie jak polskie muszą być chronione przez policję, żeby nie spotkała ich kara... www.youtube.com/watch?v=HVYt2YQgwS4&feature=fvsr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł eL. Re: Bez granic, bez narodowych klatek!! IP: *.internetia.net.pl 28.11.12, 23:36 tak, tak wiemy, wiemy. przed hordami antifiarzy chroni nas milicja;))) nie mamy szans z taką załogą: http://i46.tinypic.com/2qimyag.jpg szkoda, że wy istniejecie tylko w net strefie, naprawdę wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: i znów harłukowicz. 29.11.12, 10:03 No proszę, jeden jedyny wpis z konkretami, argumentami i trzeźwą oceną sytuacji, a lewactwo zamiast napisać coś konkretnego to tylko szczeka i urządza osobiste wycieczki. Pogódźcie się, że w tym mieście (na szczęście) nie istniejecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCOS dla kibola Gaszyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 13:14 z dedykacją od lewicowej Europy dla prowincjonalnych nazioli stadionowych, którzy dają się manipulować takim ciuolom jak Gaszyński: www.youtube.com/watch?v=Y5Gradg3te0 Ciekawe czy ten rodzinny sojusz NOP z PiS rozciąga się poza rodzinę Gaszyńskich??? Czekam na odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
oja.rek Sprawa prezesa NOP i Wagenburga trafiła do prok... 28.11.12, 21:21 Dzięki tej sprawie dowiedziałem się, że we Wrocławiu są squaty. Czy zna ktoś lokalizacje innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypatriota Re: Raz sierpem, raz młotem brunatną hołotę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 21:53 Czy już macie na ścianach zdjęcia swoich wodzusi? Który jest bardziej porąbany: Winnicki czy Gmurczyk? To wrodzone czy po jakimś wypadku są tacy ułomni?? Czekam na odpowiedzi od "prawdziwych Polaków"? Odpowiedz Link Zgłoś
3snajper Sprawa prezesa NOP i Wagenburga trafiła do prok... 29.11.12, 01:51 Zamknąć prezesa NOP wraz z resztą jego parti za to co zrobili tym skłotersom ! Prezes zjadł wszystkie rozumy i wydaje mu sie że jest Hitlerem hahaha on i reszta jego nadludzi powinni spędzić życie w psychiatryku bo mają urojenia że są domniemanymi nadludżmi szkoda słów wstyd dla Polski by w naszym kraju istniały faszystowskie partie takie jak NOP . Odpowiedz Link Zgłoś