Gość: Krzyś IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 16:33 Siewczyny! Proponuję spotkanie w Cafe de France np. w piątek o 19.00. Będziecie tylko Wy i ja Krzyś. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Spotkanie forumowiczek 19.03.02, 18:02 a czy kobiece alter-ego Szarego Kota będzie mile widziane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musiala Re: Spotkanie forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 18:42 Droga Redakcjo, Czuje, ze musze naprawde zaprotestowac przeciwko takim wpisom. Moj maz, podobnie jak inni mezczyzni w jego wieku, ma 50 lat. Ile jeszcze lat bedziemy musieli znosic takie rzeczy? Z powazaniem, S. W. Musiala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzepa Re: Spotkanie forumowiczek IP: 211.20.195.* 19.03.02, 21:41 Gość portalu: musiala napisał(a): > Droga Redakcjo, > > Czuje, ze musze naprawde zaprotestowac przeciwko takim wpisom. Moj maz, podobn > ie > jak inni mezczyzni w jego wieku, ma 50 lat. Ile jeszcze lat bedziemy musieli > znosic takie rzeczy? > > Z powazaniem, > > S. W. Musiala No właśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Spotkanie forumowiczek IP: *.chem.uni.wroc.pl 20.03.02, 10:38 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > Siewczyny! Proponuję spotkanie w Cafe de France np. w piątek o 19.00. Będziecie > > tylko Wy i ja Krzyś. Co Wy na to? Czy Wy, obywatelu Krzys, nie chcecie za wiele? Wszystkie Forumowiczki dla jednego? Wprawdzie bowiem 'kazdemu wg potrzeb', ale zarazem 'kazdy wg mozliwosci'... Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: Spotkanie forumowiczek 20.03.02, 12:23 Hmmm...jak Pan Kotek bedzie to ja tyz kcem :) A jak jego kobiece oblicze to tym bardziej... Bo Kot zna mnie a ja znam Kota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Spotkanie forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 16:38 samozycie ty się od kotka odtenteguj. już i tak nie jest taki ładny jak był, bo mleko było za słone Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Spotkanie forumowiczek 20.03.02, 20:15 > samozycie ty się od kotka odtenteguj. już i tak nie jest taki ładny jak był, bo > mleko było za słone grrrr czy zaraz całe Forum musi wiedzieć że podrapałaś mi mordkę??? a ładny i piękny to ja jestem zawsze, a ze szramami nawet bardziej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Spotkanie forumowiczek 20.03.02, 20:13 Samożycie, niestety moja kocia osoba nie może przyporządkować Twego nicka do postaci realnej. czy mogłabyś się ujawnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbasa Re: Spotkanie forumowiczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 17:56 to co? w piatek wieczorem pod Fontanna? przyniose aparat, zrobimy sobie zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś