Dodaj do ulubionych

Rozważam usunięcie swojego konta (TAK? / NIE?)

24.01.13, 19:45
Rozważam usunięcie swojego konta na gazeta.pl
Już mi się chyba tutaj zaczyna nudzić.

Obserwuj wątek
    • Gość: stały forumowicz Re: Rozważam usunięcie swojego konta (TAK? / NIE? IP: *.opera-mini.net 24.01.13, 23:23
      Usuń w cholerę to dziadostwo, ja trolluję bez żadnego konta. Zawsze to kilka kliknięć mniej, a przy tym nie przysyłają mi reklam pampersów czy innego badziewia.
      • wielka_smuta Re: Rozważam usunięcie swojego konta (TAK? / NIE? 29.01.13, 12:08
        Wiem wiem ale ja mam kilka różnych kont :) Bez konta też wpisuję ale czasami się przydaje aby założyć wątek :)

Swoją drogę to komu chciało się kliknąć (1 osoba) 100 razy abym usunął konto :)
        • Gość: Jan bez ziemi Stanisław, to ty? IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.13, 19:22
          www.gazetawroclawska.pl/artykul/767703,we-wroclawiu-zyje-sie-coraz-gorzej-list-otwarty-do,id,t.html
          • Gość: wrocławianin TAK, we Wrocławiu żyje się coraz gorzej. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.02.13, 19:58
            Wrocław się zmienia. Tyle że zmiany te pogarszają warunki życia w mieście jego mieszkańców.
            Najgorszą zmianą jest marnowanie publicznego grosza na fanaberie rządzących.
          • wielka_smuta Re: Stanisław, to ty? 22.02.13, 22:17
            Widziałem to wcześniej i aż mi się gęba zaśmiała :) ale to nie ja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka