Dodaj do ulubionych

Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar...

19.05.13, 10:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lofer Re: Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otw IP: 193.158.58.* 19.05.13, 11:43
      co mowi arab do araba w samochodzie?

wysadz mnie pod ambasada!
      • Gość: otwarty przygania kociol garnkowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 11:52
        Pewien polak upił się z Niemką. Poszli razem do niej do domu. Na miejscu Niemka rozbiera się, wręcza Polakowi sznurek i mówi:
        -Zwiąż mnie mocno i rób ze mną to co chcesz. Pokaż, co Polacy umieją najlepiej!
        Polak wiąże ją mocno, bierze telewizor i ucie
        • blogfiles Re: przygania kociol garnkowi 19.05.13, 12:33
          Rok 2018, Niemcy. Policja zatrzymuje faceta, sprawdzają dokumenty, gliniarz jeden do drugiego: - Popatrz Ahmed, jakie dziwne nazwisko: Müller.
    • radeberger Re: Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otw 19.05.13, 11:43
      www.poznajkoran.pl/koran/niewierni/
      • katonzwybiorczej Muslim control area! 19.05.13, 11:58
        Brawo bracia, muzułmanie!
        TYLKO RAMIĘ W RAMIĘ Z WIELKIM ISLAMEM MOŻEMY ZATRZYMAĆ ZGNILIZNĘ LEWACTWA!
        Muslim control area in London - NO GAY, NO ALCOHOL, NO WHORES! You can check it!

Proponuję oddać islamistom w 100 letnie użytkowanie Stadion Miejski we Wrocławiu.
        Na środku Stadionu, pochyleni nad mapami Europy dojdziemy do porozumienia, co ich, a co nasze!
        Ubieramy się w białe, długie prześcieradła z wielkim czarnym krzyżem i do...rozmów!
        • piesiec81 Re: Muslim control area! 19.05.13, 15:31
          "No Alcohol"
          Z tym fragmentem się nie zgadzam. Allaha pewnie nie obchodzi, czy jego wyznawcy piją alkohol, czy nie, a nawet jeżeli obchodzi, to udaje, że tego nie widzi ;) Tyle tylko, że pod władzą szariatu obchodzi to milicję religijną i za takie piwko można do pierdla trafić, a jak się trafi na wyznawcę-fundamentalistę, to pewnie i zaciukać może... Pomijając wszystko, to gdyby w Polsce byli sami przymusowi abstynenci, to nasz budżet by szlag trafił przez brak wpływów z akcyzy, spadłby PKB i nici ze snu o "zielonej wyspie"

"No whores"
          Co kto robi ze swoim życiem, to jego sprawa i nic nie mam do tych kobiet

Do tego pewnie zakaz trzymania w domu psów (bo nieczyste), modlitwa 5 razy dziennie, na ulicy nic ciekawego, bo wszystkie ładne dziewczyny pozasłaniane szmatami (w skrajnych wypadkach "od stóp do głów" w nikabie), a choćby uśmiechnięcie się do takiej czy przepuszczenie w kolejce też lepiej sobie darować, bo to narazić ją może na honorowy oklep albo honorowe polanie kwasem przez członka rodziny. Słuchanie "zachodniej" muzyki też nie jest mile widziane...

"No gays"

Niech tam sobie żyją spokojnie i nikomu nie wadzą, a co do pozbycia się "homoterrorystów" z parad i innych lewaków rękami "braci muzułmanów", to jestem przeciwko. Bo to jest jak zwalczanie cholery dżumą, czy jak to szło...

Ci wrocławscy muzułmanie z domu modlitw przy Kasprowicza mogliby rozważyć trochę mniejszą ilość gorliwych modlitw, a więcej porozmyślać o pracy w tym kraju i zadbać o zarobki swoje i godny byt swoich rodzin. Słyszałem, że w Wielkiej Brytanii, we Francji, w Niemczech, w Szwecji, w Holandii i kilku innych krajach potrzebują wykształconych ludzi do pracy i nieźle im płacą. A na dzieci dają spore zasiłki.
    • Gość: otwarty wroclawskie buraki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 11:51
      prosze sie nie przejmowac plebsem, ktory zamieszkuje to miasto i gardzi wszystkimi innym niz kibice WKS.

Jestescie we Wroclawiu bardzo mile widziani podobnie jak wyznwacy innych religii.
      Mam nadzieje,ze przyjdzie taki dziem, ze za jakikolwiek komentarz rasistowski bedzie czapa.
      • paul123 Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 12:03
        otwarty napisał(a):
        "Jestescie we Wroclawiu bardzo mile widziani podobnie jak wyznwacy innych religii."
        A walnij sie w łeb. Moze i w kulturze zachodu jest taka idea "wszyscy ludzie rowni, wielokulturowosc" itp ale w islamie nie ma na to miejsca. tam jest: "wszyscy ludzie rowni, wszyscy ludzi sa muzulmanami" Nawet gosciu nie wiesz, z czym masz do czynienia.

"Mam nadzieje,ze przyjdzie taki dziem, ze za jakikolwiek komentarz rasistowski bedzie czapa."
        Mam nadzieje ze przyjdzie taki dzien, gdy poznasz na wlasnej skorze co to islam wraz z grozba obciecia glowy za swoja wiare lub jej kompletnego braku.
        • Gość: otwarty Re: wroclawskie buraki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 12:28
          przejechalem buraku 35 krajow w tym Bliski Wschod, Daleki Wschod. Wiele krajow islamskich np. Iran czy Emiraty Arabskie. Nigdzie nie spotkalem sie z zadnymi formami niecheci do mnie jako osoby nie praktykujacej zadnej religii. Czesto ktos mnie probowal nawrocic ale zawsze w bardzo spokojnej i milej atmosferze. Rozmowa przy kawie o Allahu. Dla mnie to zaden problem... podobne rozmowy przeprowadzalem w Chinach na temat Konfucjonuizmu czy w Indiach polnocnych na temat "chwili obecnej" i Buddzie.
          Nie wiem ile masz lat, czy potrafisz wladac jakimkolwiek innym jezykiem niz burako-polskim ale wyjedz sobie gdzies kiedys. Na Maroko (Agadir) masz promocje za 500 zl w 2 strony. Zobacz na wlasne oczy jak sie tam zyje. Jest mega luz, bardzo pokojowi i skromni ludzie. Troche naciagaczy (nie gorszych od gorali z Zakopca) ale generalnie bardzo bezpiecznie.

Straszny burak z ciebie... sloma ci z but wylazi. Szkoda,ze tak duzo frajerow i wiesniakow pomieszkuje to miasto.
          • radeberger Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 13:01
            Zabawne - mieszkałem rok w akademiku pełnym Arabów. Pierwsza i jedyna impreza integracyjna z nimi skończyła się bijatyką, łażeniem arabskich studentów wokół akademika wykrzykując jakieś hasła i następnego dnia rozmowami pokojowymi, zakończonymi z ich strony stwierdzeniem, że jeśli się to powtórzy to "krew popłynie ulicami".

Pokój dzieliłem z jednym Arabem - fakt - między nami był spokój (ja - student medycyny, on student stomatologii). Niemniej jednak miał kiedyś jakiegoś gościa.. I po tej wizycie nastąpiło 5 wizyt niemieckiej Policji ubranej po cywilnemu, wypytującej mnie o szczegóły tej wizyty. To z moich doświadczeń.

Opowieści innych studentów z akademika nie będę przytaczać.
            • Gość: otwarty polskie robotniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 22:11
              a ja mialem watpliwa przyjemnosc mnieszkac z Polakami w Holandii podczas sezonowej pracy na pieczarach. Sex za kase, ciagle chlanie i inne tego typu praktyki... czy to znaczy,ze kazda Polska to dziwka? Kazdy Polak to alkoholik?

Wszedzie znajda sie idioci bez wzgledu na plec/pochodzenie/kolor skory/religie/orientacje etc...
              • paul123 Re: polskie robotniki 19.05.13, 22:45
                otwarty napisał(a):
                "kazda Polska to dziwka? Kazdy Polak to alkoholik? Wszedzie znajda sie idioci bez wzgledu na plec/pochodzenie/kolor skory/religie/orientacje etc..."

Ci od zamachu w Bostonie to ponoc dobre chlopaki byly. Kuzwa, Otwarty, w jakim swiecie Ty zyjesz, ze takie brednie gadasz?
              • radeberger Re: polskie robotniki 19.05.13, 23:04
                Gość portalu: otwarty napisał(a):

> Wszedzie znajda sie idioci bez wzgledu na plec/pochodzenie/kolor skory/religie/
                > orientacje etc...

Żaden Niemiec/Polak/Wietnamczyk nie przytawiał po pijaku noża Japończykowi do szyji.
                No i wisienka na torcie: jeden z zamachowców na WTC przewinął się przez tamtejsze akademiki. "To dobry chłopak był i mało pił" - chodził na dyskoteki, imprezy na plaży, do meczetu niespecjalnie uczęszczał. Jego wujek ma do dziś tam jest - prowadzi bodajże salon fryzjerski.
                • Gość: ziom WTC 9/11 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.13, 22:54
                  > No i wisienka na torcie: jeden z zamachowców na WTC

przestan opowiadac bajki... 9/11 to byla robota USA!!!
                  Kto rozwalil WTC 7 (siedem)? sam sie zawalil?
                • Gość: ziom wtc - robota USA IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.13, 22:55
                  > No i wisienka na torcie: jeden z zamachowców na WTC

przestan opowiadac bajki... 9/11 to byla robota USA!!!
                  Kto rozwalil WTC 7 (siedem)? sam sie zawalil?
          • paul123 Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 13:01
            otwarty napisał(a):
            "przejechalem buraku 35 krajow w tym Bliski Wschod, Daleki Wschod (...) Na Maroko (Agadir) masz promocje za 500 zl w 2 strony"
            Wow... pozwiedzales sobie kurorty nadmorskie i wypoczynkowe... musisz byc taki odwazny. LOL.
            Wiekszego glaba niz ty to nie widzialem. Reczywiscie, gowno wiesz o islamie.

"Czesto ktos mnie probowal nawrocic ale zawsze w bardzo spokojnej i milej atmosferze."
            No tu juz sie posikalem ze smiechu... tam jest spokojnie bo i dlaczego mialoby byc nerwowo skoro tam jest islam? To Ty sobie popodrozuj troche po Europie i zobacz co sie dzieje:
            demotywatory.pl/4122838/Islam
            demotywatory.pl/4127132/ISLAM--spokojna-i-pokojowa-religia
            demotywatory.pl/4131334/Islam
            Maroko, mowisz?:
            demotywatory.pl/4121780/Spojrz-co-sie-stanie-gdy
            Wiesz co, jak zes taki swiatowy, to czas opuscic czasem te kurorty 5gwiazdkowe gdzie za Twoje dolary sprzedajacy tam muzulmanie przy kawce chetnie wysluchaja twoich opowiesci o islamie i chrzescijanstwie jak o wspolnej braci.

"Szkoda,ze tak duzo frajerow i wiesniakow pomieszkuje to miasto."
            Burak to ciebie robil. I wlasnie bardzo dobrze ze tylu "frajerow" jest w tym miescie. Mam nadzieje ze dzieki temu nie bedzie dzialo sie tu to co w Europie.

"Nigdzie nie spotkalem sie z zadnymi formami niecheci do mnie jako osoby nie praktykujacej zadnej religii."
            www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PBVwvhLaOKo
            "Nie wiem ile masz lat, czy potrafisz wladac jakimkolwiek innym jezykiem niz burako-polskim ale wyjedz sobie gdzies kiedys."
            Mysle, ze jako fotograf ktory dodatkowo i hobbystycznie zajmuje sie fotografia to bylem i bede jeszcze nie raz "gdzies". Natomiast ze wzgledu na fakt czym zajmowali sie moi rodzicie, smiem nawet twierdzic ze w wieku 5lat widzialem wiecej niz ty bedac w tym samym.

Najlepsze zostawiam na koniec:
            "Straszny burak z ciebie... czy potrafisz wladac jakimkolwiek innym jezykiem niz burako-polskim"
            Popatrz na to co napisales i przeczytaj ze zrozumieniem. Na mysl przychodzi powiedzenie: "Przyganial kociol garnkowi". Nie kluje cie cos w stopy? Pewnie sloma z Maroko, ktore pasa sie tamtejsze kozy, wychodzi Ci przez skarpety ...LOL...
            • Gość: otwarty Re: wroclawskie buraki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 22:09
              nie stac mnie na 5 gwiazdkowe hotele... wole namiot i couchsurfing... coz frajer bedzie zawsze frajerem.
            • Gość: zenek Re: wroclawskie buraki... IP: *.raciborz.vectranet.pl 20.05.13, 00:31
              Nie wiem jaką masz wizję Europy idioto, zapewniam cię,że jeśli wyjedziesz dalej niż 5 km poza swoja wieś i uda ci się dostac za granicę to zapewniam,ze szybciej cię obrobi Polak albo Rusek a kosę wbije ci tubylec w nerkę niz zaznasz nieprzyjemności ze strony "arabów". No i dalej posiłkuj się encyklopedią wiedzy dla idiotów czyli demotywatory.pl
              • paul123 Re: wroclawskie buraki... 20.05.13, 16:57
                zenek napisał(a):
                " Polak albo Rusek a kosę wbije ci tubylec w nerkę niz zaznasz nie przyjemności ze strony "arabów"."

Buhahaha.... nastepny ku*wa turysta w skarpetach i sandalach co nad kurorty arabskie jezdzi i taka sobie wyrobil opinie.

"zapewniam cię,że jeśli wyjedziesz dalej niż 5 km poza swoja wieś"
                Widziales debilu co napisalem na temat swoich wyjazdow w innym poscie? Jak nie, to na ki wal sie wtracasz w temat?

"No i dalej posiłkuj się encyklopedią wiedzy dla idiotów czyli demotywatory.pl"
                5letnie dziecko wie ze demotywatory sa zbiorem filmow z roznych zrodel i ja nie mam czasu przegladac tego wszedzie. zaprezentowany filmy sa z YT a te pochodza prosto od ludzi ktorzy tam ZYJA. No ale jak ktos ma takie wyobrazenie o swiecie co Ty, to jedyne co moze napisac w takim komentarzu to "fotomontasz" (pisowania specjalnie z bledem). Nie ma to jak nosic rozowe okulary na nosie i podziwiac przez nie swiat. Ciekawe czy pozostale osoby ktore wrzucaja w tym watku rozne linki, tez sa wszystkie "fake" ?
                • Gość: ziom gimbusy rasisci IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.13, 22:58
                  demotywatory a sprawa polska... gimbusie je{p}any. Bezmózgie frajerstwo robi wiochę na mieście. Wypad do Białegostoku. Tam się odnajdziecie gimbusi rasisci. Wyp... z Wrocławia ale juz!
                  • paul123 Re: gimbusy rasisci 21.05.13, 00:04
                    ziom napisał(a):
                    "demotywatory a sprawa polska... gimbusie je{p}any."

Jak ja jestem ze wsi to Ty jestes z osady w Afryce. Wiekszosc demotow tyczy sie spraw ktorych gimbaza nawet nie zna i nie pamieta albo w ogole nie byla jeszcze w planach w tamtych czasach ktorych demot sie tyczy.
                    Tak samo jak gimbaza nie wie jeszcze co to rasizm i o czym w ogole jest ten temat. Niestety, jestes jedna z takich osob. Dam Ci dobra rade. To Ty wyp... z Wroclawia, ale prosto do Arabow i nie do kurortow a tam gdzie sa przesladowani ludzie ze wzgledu sa swoja wiare i tolerancje. Powiem Ci tak... uciekajac stamtad przeplyniesz wplaw Morze Srodziemne jesli tylko uda Ci sie uciec. I dopiero wtedy sie dowiesz co to rasizm, dzieciaku jebany z kolorowymi okularami na nosie.
          • tomek854 Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 14:32
            Ja też byłem w krajach arabskich jako turysta, i też było mi bardzo miło. W końcu dbają o tych, z ktorych żyją.

Natomiast teraz mieszkam już ósmy rok w kraju ze znaczną mniejszością muzułmańską i widzę, jak to wyglada na co dzień.

Jak dla mnie: Muzułmanie proszę bardzo, ale jak żyją u nas, to muszą w pierwszej kolejności przestrzegać naszego prawa i zasad.
          • Gość: leslaw28 Re: wroclawskie buraki... IP: *.hsd1.va.comcast.net 19.05.13, 15:22
            maly czlowieczku, dlaczego przez kraje arabskie czy inne islamskie nie probowales przejechac z krzyzem zawieszonym w widocznym miejscu?
            • Gość: otwarty Re: wroclawskie buraki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.13, 22:13
              > maly czlowieczku, dlaczego przez kraje arabskie czy inne islamskie nie probowal
              > es przejechac z krzyzem zawieszonym w widocznym miejscu?

bo nie uwazam sie za katola?
              • urko70 Re: wroclawskie buraki... 20.05.13, 08:46
                Gość portalu: otwarty napisał(a):

> > maly czlowieczku, dlaczego przez kraje arabskie czy inne islamskie nie pr
                > obowal
                > > es przejechac z krzyzem zawieszonym w widocznym miejscu?
                >
                > bo nie uwazam sie za katola?

Dość wąsko odebrałeś to pytanie.
                Ja to zrozumiałem jako wskazanie, że jeśli jesteś "inny" to masz u nich problem,
                problem daleko większy niż jakikolwiek "inny" w krajach np. europejskich.

Generalnie chodzi o zachowania typu zgwałcona Australijka skazana na więzienie i to w majestacie prawa.
                "gwałt może być uznany za seks pozamałżeński. Tak też potraktował sprawę sąd w Dubaju."
          • lifetripper Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 15:23
            Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem.

Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty. Komponent religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów. Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów, aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych". Kiedy poprawne politycznie i multikulturalne społeczeństwa zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne", po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa: (Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)).

Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność:

USA
            • hummer A jak jest z chrześcijanami na Sycyli? 20.05.13, 00:01
              Też miłują pokój?
            • urko70 Re: wroclawskie buraki... 20.05.13, 08:52
              lifetripper napisał:

> Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem.
              > [...]

Piękna, spokojna, poparta danymi wypowiedź. BRAWO!!
              Dobrze by było aby każdy zwolennik multikulti zapoznał się z nią.
          • Gość: leslaw28 Re: wroclawskie buraki... IP: *.hsd1.va.comcast.net 19.05.13, 15:24
            "pomieszkuje to miasto" wykwintny jezyk swiatowca z prowincji
          • paul123 Otwarty - gdzie jestes? 19.05.13, 17:35
            otwarty napisał(a):
            "przejechalem buraku 35 krajow"

No i co teraz łosiu? Przeczytales sobie powyzsze odpowiedzi na twoj prostacki post?
            Jak widac, nie tylko ja mam do powiedzenia cos w tym temacie. Dla uzupelnienia mojej wypowiedzi: "dodatkowo i hobbystycznie zajmuje sie fotografia" zapomnialem dodac kluczowe slowa - "fotografia PODROZNICZA i reportazowa". To tak w kwestii uzupelnienia. No ale mniejsza z tym. Do rzeczy: Jestem ciekaw na jakiej podstawie to, ze miales pare wycieczek czyni cie osoba pozwalajaca sie wywyzszac nad innymi lub czujaca sie w jakis sposob wyjatkowa? Radze zauwazyc ze to juz nie te komunistyczne czasy. Przecietna rodzina Kowalskich jedzie na wczasy nie nad Baltyk ale do Tunezji lub do Sharm El Sheikh a latanie stalo sie bardziej popularnym i dostepnym srodkiem transportu dla WSZYSKICH niz kiedykolwiek wczesniej - wystarczy sie przejsc na lotniko.
            Nie znam Cie i nie mialem zamiaru oceniac, ale swoja prostacka wypowiedzia w moich oczach i innych komentujacych, jestes typowym Polaczkiem-turysta w hawajskiej koszuli, krotkich spodenkach, sandalach i skarpetach i z aparatem przewieszonym przez ramie a nie zadnym podroznikiem. Tyle mozna wywnioskowac po powyzszej wypowiedzi.
            • Gość: ziom Re: Otwarty - gdzie jestes? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.13, 23:02
              > mojej wypowiedzi: "dodatkowo i hobbystycznie zajmuje sie fotografia" zapomniale
              > m dodac kluczowe slowa - "fotografia PODROZNICZA i reportazowa".

Od stadionu do stadionu?
              • paul123 Re: Otwarty - gdzie jestes? 21.05.13, 00:06
                reportaz sportowy mnie nie interesuje... takze przykro mi ale nie trafiles z pytaniem.
          • Gość: Kierow... Re: wroclawskie buraki... IP: *.siedlce.domtel.com.pl 20.05.13, 06:40
            Ale kit sadzisz !!! ( może kiedyś zjechałeś, ale jak było 39 województw ) Islamizacja Europy ( mówi to coś Panu )
        • hummer Ofiaro reformy Buzka 19.05.13, 23:55

paul123 napisał:

> otwarty napisał(a):
          > "Jestescie we Wroclawiu bardzo mile widziani podobnie jak wyznwacy innych relig
          > ii."
          > A walnij sie w łeb. Moze i w kulturze zachodu jest taka idea "wszyscy ludzie ro
          > wni, wielokulturowosc" itp ale w islamie nie ma na to miejsca. tam jest: "wszys
          > cy ludzie rowni, wszyscy ludzi sa muzulmanami" Nawet gosciu nie wiesz, z czym m
          > asz do czynienia.
          >
          > "Mam nadzieje,ze przyjdzie taki dziem, ze za jakikolwiek komentarz rasistowski
          > bedzie czapa."
          > Mam nadzieje ze przyjdzie taki dzien, gdy poznasz na wlasnej skorze co to islam
          > wraz z grozba obciecia glowy za swoja wiare lub jej kompletnego braku.

Jedyną grupą w Polsce, która nigdy nie zdradziła RP i zawsze stała po stronie RP są Muzułmanie.

Mam na myśli Tatarów Litewskich. Zamiast fajsbukować zajrzyj do wujka gugla i sobie poczytaj.
      • Gość: alek Re: wroclawskie buraki... IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 12:07
        Dawanie czapy ci się marzy ty faszysto.
      • blogfiles Re: wroclawskie buraki... 19.05.13, 12:32
        Już nie tylko nazizmu i faszyzmu nie odróżniacie, ale i rasizmu od nietolerancji.
    • paul123 Wrocław i Polska - nie dla islamistow 19.05.13, 12:06
      Zdawalo mi sie ze Wyborcza jest bardziej zydowska a islam to jej wrog nr1. A tu prosze, takie promowanie i co gorsza, nawet w innym temacie:
      www.youtube.com/watch?v=LYL0VdXRJH4
      Polecam wszystkie filmy Maxa, zwlaszcza te dotyczace islamu.

A tu takie ciekawostki:
      img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201304/1366896098_un8fjk_600.jpg
      img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201305/1367796990_nwetii_600.jpg
      img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201305/1368447214_h3jzy6_600.jpg
      :)
      • blogfiles Re: Wrocław i Polska - nie dla islamistow 19.05.13, 13:24
        www.barenakedislam.com/2012/09/21/bni-response-to-the-viral-email-re-islam-and-japan/
        I tyle warte te twoje "ciekawostki".
    • Gość: Smalcu Re: Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otw IP: *.internetia.net.pl 19.05.13, 12:12
      Popieram, niech wracają do siebie. Tutaj nigdy nie będzie prawa koranicznego
      • katonzwybiorczej Islam to przyszłość! 19.05.13, 12:21
        Na pewien okres może być i u nas prawo koraniczne.
        Co w tym złego?
        Wytępimy lewactwo!
        Islam to potęga, Islam to przyszłość!
        Warto z nimi prowadzić rozmowy! Pokojowe!
        Feministki, geje z dużymi torbami prowadzą swoją krucjatę, już są pewni, że homomałżeństwa dla każdego to kwestia czasu, a tu nagle wchodzi z całym impetem... Wielki Islam!

Bu hahahaha!
        • paul123 Re: Islam to przyszłość! 19.05.13, 12:27
          Z takim nastawieniem jakby mial islam to tez bym im przyklaskiwal. Niestety, prawda jest taka ze z tymi feministkami i gejami, razem w jednym worze lądujesz Ty i jestes dla islamu tą samą ciotą co oni. Tam sie nie paluja.
          • katonzwybiorczej Re: Islam to przyszłość! 19.05.13, 12:40
            I dlatego warto określić wspólnego wroga i walczyć ramię w ramię!
            A potem...zobaczymy.
            Lewactwo nie wierzy w nic! No może wierzy, że Grodzka to kobieta!
            My, Katolicy i Muzułmanie jesteśmy rycerzami pokoju i wiary, mamy wspólny mianownik.
            Ale na wszelki wypadek oprócz długiego, białego płaszcza z czarnym krzyżem warto nosić długi, ostry miecz!
            • Gość: u stink Re: Islam to przyszłość! IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.13, 13:29
              kto by chciał do was pójść? kozo... mam na was wyebane, nie szanujecie kobiet i wasza religia ssie. wracajcie do lasu pasterze kóz. To co się dzieje za waszym przyzwoleniem w waszych krajach muzułmańskich jest CHORE.. zapraszają na wspólne czytanie koranu... śmiać się czy płakać?
            • paul123 Re: Islam to przyszłość! 19.05.13, 13:35
              katonzwybiorczej napisał:
              "A potem...zobaczymy"

Historia lubi sie powtarzac. Kiedys sprowadzono Krzyzakow by walczyli z poganami. A co potem bylo? Wszyscy wiemy. Dzis chcesz sprowadzic islamistow do walki z lewactwem. Wiec potem bedzie to samo. Jedno sie tylko nie powtorzy. Drugiego takiego Jagiełłę jak mielismy wtedy to miec juz nie bedziemy.
              • Gość: Y Jagiełło był nie nasz a i ich wesoły ktosiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 15:47
                • Gość: alek Re: Jagiełło był nie nasz a i ich wesoły ktosiu IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 00:10
                  Sam jestes ich
                  • Gość: Y Re: Jagiełło był nie nasz a i ich wesoły ktosiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 14:27
                    Ja nie, ale Jagiełło był ich czyli litwinów proszę Alka.
    • Gość: As A będa pokazy wysadzania się? IP: 78.10.93.* 19.05.13, 13:33
      n/t.
      • Gość: a gotowanie z szybkowarem ? n/t IP: *.internetia.net.pl 19.05.13, 13:51
    • cozadebile A następnie do wspólnego wieszania gejów, ateistów 19.05.13, 15:07
      Mordercy zapraszają do wspólnego czytania koranu i następnie do
      wspólnego wieszania homoseksualistów, ateistów, apostatów, i
      wszystkich innych. Islam jest gorszy od faszyzmu i komunizmu. A
      lewackie tępaki, politycznie poprawni i ci tolerancyjni nie widzę
      problemów z nimi, tylko z tymi którym ich nienawiść i
      nietolerancyjność się nie podoba. To jest CHORE. Islam nie jest tylko
      religią, jest ideologią, system prawnym i ustrojem państwowym. Jeżeli
      w większości krajów Islamskich kara śmierci wymierzana jest apostatom
      i homoseksualistom, dla mnie przepraszam bardzo jest to
      barbarzyństwo. Bo jak inaczej można nazwać publiczną egzekucją poprzez
      ścięcie głowy mieczem. Niestety za lat parę Europa pogrąży się w
      Islamskim średniowieczu. Będzie czad. Oczywiście użyteczni idioci
      dostanę czapę na samym końcu, jak wcześniej sami sobie w łeb
      niepalną, gdy dotrze do nich że byli idiotami.
    • mcrayven Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 19.05.13, 16:37
      Dziennikarze gazety powinni sie wstydzic tego co zrobili. Podczas gdy muzlumanie morduja, przesladuja i terroryzuja ludzi na calym swiecie (20 000 atakow terrorystycznych juz bylo od world trade center - www.thereligionofpeace.com) to jednoczesnie promuja islamska wiare. Szkoda ze dziennikarze bazuja na poprawnie politycznych pogladach zamiast wziasc do reki koran, nauczyc sie historii czy popatrzec co sie dzieje na swiecie zeby zauwazyc jak pelna przemocy ideologia jest islam.
      • paul123 Re: Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otw 19.05.13, 16:51
        mcrayven napisał:
        "Dziennikarze gazety powinni sie wstydzic tego co zrobili"

W innym swoim poscie przedstawilem taki oto link:
        www.youtube.com/watch?v=LYL0VdXRJH4
        Mariusz w 1:11 celnie okresla to co zrobila GW i jest to moim zdaniem kwintesencja w ogole poziomu polskiego dziennikarstwa, nie tylko Wyborczej.
        Dla podkreslenia:
        "Dziennikarz Gazety Wyborczej robi tam za STOJAK dla swojego mikrofonu"
        Tyle w temacie.
    • romikus Bracia Muzułmanie!!! 19.05.13, 17:20
      Bracia Muzułmanie
      Allah jest naszym Bogiem, Koran naszą konstytucją, dżihad naszą drogą
    • romikus Islamskie organizacje walczące o pokój. 19.05.13, 17:24
      -Hezbollah

-Hamas

-Islamski Dżihad

-Bractwo Muzułmańskie

-Brygady Męczenników Al-Aksa

-Dżimah Islamija
    • Gość: Ja Muzulmanie zawsze sa mili na poczatku IP: 194.50.118.* 19.05.13, 17:45
      Muzulmanskie gangi gwalca w Anglii biale dzieci

www.joemonster.org/link/pokaz/42273/Muzulmanie_gwalca_w_okolicy_biale_dziewczyny._Anglia_w_szoku.
      • ukos Na gwałty jest metoda 19.05.13, 23:51
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> www.joemonster.org/link/pokaz/42273/Muzulmanie_gwalca_w_okolicy_biale_dziewczyny._Anglia_w_szoku.

Za każdy gwałt złapać 10 razy więcej fanatyków niż było gwałcicieli, powiesić nago za rozciągnięte nogi i bejsbolem obrobić narzędzia gwałtu aż do zaniku. Odpowiednie straże obywatelskie tym się zajmą, jeżeli władze nadal nie będą sobie radzić. Ta hołota rozumie tylko język przymusu.
    • Gość: Zenek Gwalca Chrzescijanke , wzywaja Allaha i nagrywaja IP: 194.50.118.* 19.05.13, 17:50
      Przeczytajcie sobie to:
      Ta kultura do nas powoli naplywa, damy ze soba to samo robic?

www.fakt.pl/Egipt-Brutalny-gwalt-na-chrzescijance-Gwalca-chrzescijanke-wzywaja-Allaha-i-jeszcze-to-nagrywaja-,artykuly,207597,1.html
      • Gość: gosc Re: Gwalca Chrzescijanke , wzywaja Allaha i nagry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 20:12
        a wat zaplaca i zuss i maja zezwolenia z sanepidu, ksiazeczki zdrowia zezwolenia ze strarzy porzarnej, z gminy na zajmowanie gryntu czu odprowadfzaja podatki na zaliczki od zatrudnionych i czy nie lamia kodeksu pracy??

Na to wszystko odpowie magistrat wrocka
      • Gość: tubylec Re: Gwalca Chrzescijanke , wzywaja Allaha i nagry IP: *.raciborz.vectranet.pl 20.05.13, 00:33
        kooorwa, człowieku, ile takich nagrań jets w4rzuconych przez "białą, katolicką rasę" do internetu
        • Gość: As Re: Gwalca Chrzescijanke , wzywaja Allaha i nagry IP: 78.10.93.* 20.05.13, 13:23
          Odpowiem ci ile-zero.
    • Gość: DW Pieprzona wyborcza! IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 20:28
      Promujcie dalej islam, to brzydkie feministki będą zapie...ć w burkach! Dzisiaj żydowska gazetka pieprzy bzdury o jednej godzinie religii w szkole. Za kilkadziesiąt lat będziecie mieli obowiązkową religię w szkole i to 8 godzin islamu.
    • saves Kawę pije codzień. po daktylach mam rozwolnienie. 19.05.13, 21:20
      A islam niech pozostanie tam, gdzie jego miejsce. Na południe od Bosforu.
    • lese_majeste tylko po co tam są puste ściany i trzeba umyć nogi 19.05.13, 23:34
      .
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:32
      2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:33
      4:34 Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki!
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:33
      8:17 To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił; aby doświadczyć wiernych doświadczeniem pięknym, pochodzącym od Niego. Zaprawdę, Bóg jest słyszącym, wszechwiedzącym!
      9:5 A kiedy miną święte miesiące, wtedy zabijajcie bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki! Ale jeśli oni się nawrócą i będą odprawiać modlitwę, i dawać jałmużnę, to dajcie im wolną drogę. Zaprawdę, Bóg jest przebaczający, litościwy!
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:34
      8:67 Nie jest odpowiednie dla Proroka, aby brał jeńców, dopóki on nie dokona całkowitego podboju ziemi. Wy pragniecie tego, co przypadkowe na tym świecie, a Bóg chce życia ostatecznego. Bóg jest potężny, mądry!
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:34
      47:4 Kiedy więc spotkacie tych, którzy nie wierzą, to uderzcie ich mieczem po szyi; a kiedy ich całkiem rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta. A potem albo ich ułaskawicie, albo żądajcie okupu, aż wojna złoży swoje ciężary. Tak jest! Lecz jeśliby zechciał Bóg, to Sam zemściłby się na nich, lecz On chciał doświadczyć jednych przez drugich. A co do tych, którzy zostaną zabici na drodze Boga, to On nie uczyni ich uczynków daremnymi.
    • fruchtzwerg Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 07:36
      4:56 Zaprawdę, tych, którzy nie uwierzyli w Nasze znaki, będziemy palić w ogniu. I za każdym razem, kiedy się ich skóra spali, zamienimy im skóry na inne, aby zakosztowali kary. Zaprawdę, Bóg jest potężny, mądry!
    • umberos Niech wypie**** laja ! 20.05.13, 08:02
      Nasze kultury zbyt bardzo się różnią by żyć obok siebie. Potem zacznie się jatka jak na zachodzie , gdzie wpuścili brudasów ! Tam nie mówi się o tym głośno ale żałują tego każdego dnia !
      • Gość: senia Re: Niech wypie**** laja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 08:42
        Moja kultura z twoją różni się jeszcze bardziej, a też muszę żyć obok ciebie....
        • umberos Re: Niech wypie**** laja ! 20.05.13, 08:49
          A poza tym głupią standardową ripostą masz coś konstruktywnego do powiedzenia ?
          Na prawdę zgadzasz się żyć w śród muzułmanów ?

Gość portalu: senia napisał(a):

> Moja kultura z twoją różni się jeszcze bardziej, a też muszę żyć obok ciebie..
          > ..
          • paul123 Re: Niech wypie**** laja ! 20.05.13, 17:22
            umberos napisał:
            "Na prawdę zgadzasz się żyć w śród muzułmanów ?"

Moze i ona/on sie zgadza, moze i "tolerancyjnie i poprawni politycznie" euorpejczycy tez sie zgadzaja. Niestety albo i na szczescie, takiego zdania nie maja islamisci i im sie nie marzy wspolne zycie z niewiernym, katolem i zydem. Takze dlugo obok muzulmanow nie pozyje, chyba ze zmieni wiare, a ateistow i gejow to w ogole nie beda pytac o przyjecie wiary tylko od razu pod kose.
        • urko70 Re: Niech wypie**** laja ! 20.05.13, 09:26
          Gość portalu: senia napisał(a):

> Moja kultura z twoją różni się jeszcze bardziej, a też muszę żyć obok ciebie..
          > ..

Różnice są zawsze, chodzi o to aby unikać bliskości tych największych.
          Obyś nigdy nie musiała się o tym przekonać jak ta Australijka co to została
          zgwałcona, a potem wymiar sprawiedliwości wsadził ją do więzienia.

BTW w mojej kulturze, pisze się do adwersarza "Twoją". :)
          • Gość: ziom Re: Niech wypie**** laja ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.13, 23:00
            jak sie nie ma szacunku, to sie pisze z malej litery... szacunku dla rasisty kibola raczej sie nie ma z natury.
    • wrobrewrobrewrobre Wrocławscy muzułmanie zapraszają na Dzień Otwar... 20.05.13, 08:28
      Będą musiały upłynać całe lata aby słowo muzułmanin przestało się kojarzyć ze słowem terrorysta, morderca, zamachowiec ale i to pod warunkiem, że muzułamanie zaprzestaną swojej bandyckiej działalności na całym świecie.
      • hummer Całkiem jak amerykanin :) 21.05.13, 00:54
        wrobrewrobrewrobre napisał(a):

> Będą musiały upłynać całe lata aby słowo muzułmanin przestało się kojarzyć ze s
        > łowem terrorysta, morderca, zamachowiec ale i to pod warunkiem, że muzułamanie
        > zaprzestaną swojej bandyckiej działalności na całym świecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka