flugufrelsarinn 02.07.13, 11:28 Po 2 wypitych piwach zawsze hajlują.Taka z nich patriotyczna,prawdziwie polska i biała swołocz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrobrewrobrewrobre W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole Śl... 02.07.13, 11:29 Mam nadzieję że władze Wrocławia nie dadzą tej hołocie pozwolenia na demonstrację w centrum miasta. Jak się pojawią to spisać , zatrzymać i poddać egzaminowi z XX wiecznej historii Polski, Ale może to za duże wymagania bo prawdopodobnie to kibolstwo nawet z zakresu podstawówki języka polskiego by nie zdało. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow #W obronie neonazistow. Solidarni 2010 i kibole # 02.07.13, 11:43 Ciagnie swoj do swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: 158.52.254.* 02.07.13, 11:44 Widać, że nauki pobierane u niejakiego Baumana nie poszły w las. Komuszy zamordyzm się marzy? Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 12:59 Warto poczytać Baumana, to byś się dowiedział co nieco o jego poglądach. A komuszy zamordyzm, czy faszystowski zamordyzm to jedna cholera. Palanty krzyczące "precz z komuną", a marzący o zamordystycznym państwie na modłę prawicową, nie widzą że są właściwie tylko krok od tej komuny. Inne dekoracje, ale kwintesencja ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 13:09 A juz w ogole najzabawniejsi sa czerwoni krzyczacy "precz z komuna" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Po czynach ich poznacie 02.07.13, 13:47 Zgodnie z oficjalnym biuletynem IPN nr 65 z 2006 roku p. Bauman dowodził grupą zwalczającą polskich patriotów i dostał za to Krzyż Walecznych. Poglądy on sobie głosić może, jakie chce. Słowa są tanie. Jego czyny mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Po czynach ich poznacie - no właśnie IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.13, 13:58 Zgodnie z tym co piszesz, naczelnym niedoinformowanym głupkiem, który na tym parszywm zdrajcy chciał robić przyklaski i "wykłady" uniwersyteckie to kto jest?? Tak, tak poznajemy go po czynach. Właśnie się ulotnił zamiast być na miejscu gdy miasto partactwo w obsłudze śmeici zalewa.A to w koncu...jego śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 14:29 No, no, jesteś niesprawiedliwy. Dlaczego oceniasz nopowców po działaniu, zamiast po tym co pisać? Wobec profesora Baumanna zachowujesz taki zdrowy rozsądek i wstrzemięźliwość, a wobec innych nie masz już ochoty? Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnat Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.13, 11:32 Zgadza się ta swołocz ma jeszcze dwie charakterystyczne cechy: 1) Młodziezowy atawizm, czyli budowanie swojej pozycji "siły" wyłącznie w anonimowym, większym spędzie. Nie ma praktycznie sytuacji by słaby, zbłąkany, zakompleksiony NOP-owiec hajlował, głosił swoje poglądy czy zagrazał innym w pojedynkę czy nawet w duecie. 2) Kompletne pomieszanie pojęć,zmysłów i ideologii. NOP-owiec czy kibol WKS (tozsame) praktycznie nie widzi róznicy między darciem ryja na Tuska, spijaniu pochwał od Kaczora, bredniach o miłości do ojczyzny przy jednoczesnym czczeniu urodzin Hessa, Hitlera i hajlowaniu. Schizofrenia paranoidalno-dziecieca Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole Śl... 02.07.13, 12:09 Zolnierze wykleci, Pilecki, oficerowie pomordowani w Katyniu, ofiary Sybiru, obroncy Westerplatte... Dluga jest lista ofiar, w tym wielkich Patriotow, ktorzy gdyby tylko mogli na chwile zmartwychwstac, to poprosiliby zapewne dzisiejszych "patriotow" w szalikach i piana na pyskach, aby przestali sobie Nimi mordy wycierac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hlghliug pokolenie dzieci gazety IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.13, 12:16 fakty sa takie jak podaje gazeta,reszta to klamstwa. najlepszego,zyjcie tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: pokolenie dzieci gazety 02.07.13, 12:26 Starszy jestem od wyborczej i wierz mi, ze potrafie ja krytyczniej czytac niz ty. Za to tobie latwo wmowic jak masz myslec i dajesz temu znac. Najlepszym dowodem jest bezkrytyczne podejscie do faktu, jak bardzo ponizone i zeszmacone zostalo slowo "patriota" przez ludzi, ktorzy z jednej strony wynosza Pileckiego na piedestal, a z drugiej neguja to, co sie dzialo w takim np. Auschwitz. Paranoja - Pilecki tam byl i widzial na wlasne oczy to pieklo, a jego dzialalnosc konspiracyjna jest na to najlepszym dowodem. No, ale od samodzielnego myslenia i kojarzenia faktow latwiejsze jest wycieranie sobie pyskow haslami, im glosniejszymi i bardziej ordynarnymi, tym lepiej. Ale taki Pilecki, gdyby mogl na wlasne oczy obejrzec dzalalnosc dzisiejszych "patriotow", dalby niejednemu po tym pysku i kazalby sie od siebie odpietrolic. I tyle w temacie. Teraz dopisz cos o zydokomunie i szechteriadzie, wisi mi to martwym kalafiorem. Chlopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 12:15 Solidarni 2010, to ci którzy święcie wierzą że w Smoleńsku doszło do zamachu. Cóż, każdy inteligentny niczego nie wykluczy, ale jeżeli nic nie wskazuje na zamach a ktoś w to święcie wierzy to znaczy że jest nienormalny. Będą iść ramię w ramię z kobietami z Radia Maryja, tylko od tych mitomanów są w stanie otrzymać poparcie. Jeżeli ksiądz codziennie w radiu przemawia szkalując Żydów to nie dziwota że starsze panie poźniej nabywają tych mało kulturalnych że tak powiem opinii. To grupa podszywająca się pod kibiców Śląska, ludzie dla których mniej niż merytoryka ważne są emocje i stan w którym agresją i siłą grupy można narzucać innym swoje poglądy. Ludzi nie popierających ich nazywają lewakami, mitomańskie twierdzenia, to ludzi myślących nazywają w ten sposób, tych którzy nie dadzą się nabierać na ten skrajnie prawicowy chłam. Rozgorączkowany stan umysłu, z pewnością wiele mówi fakt że bardziej nienawidzą komunizmu niż faszyzmu, o ile w ogóle ten drugi im przeszkadza. Antykomunizm to dla nich droga aby powoli wpływać i manipulować zdaniem innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 12:16 acha, pewnie mi przylepią jeszcze łatkę komunisty, a to nie świadczy o ich jasności umysłowej w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 12:28 No bo jestes komunista, nie wiesz o tym? Do tego potomkiem zydowskich siepaczy z UB. Ja na ten przyklad jestem dzieckiem wyborczej. Tez nie wiedzialem, ale mnie oswiecono ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mant Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 12:33 Jeszcze jednej osoby brakuje mi na tym zlocie miłośników szajbniętych tez. Janusza Korwina Mikke, który uchodzi za autorytet dla tej części grupy fanów która była na proteście. Wczoraj ten polityk twierdził że to nie Hitler odpowiada za mordowanie milionów ludzi, Solidarni mieliby jeszcze jednego mitomana, który to w czasie Euro 2012 stwierdził że to on wynalazł wślizg w piłce nożnej , potem go stosował, a gdy zakazano to walczył o jego uznanie. To jego słowa, oni wszędzie widzą czerwonych, nawet w tych którzy mają przeciwne zdanie. Co za żenująca grupa, to już choroba społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 13:08 Co by o tym debilu nie mowic, to w jednym ma racje: to cale towarzystwo jest od stop do glo czerwone, tylko samo tego nie jest w stanie dostrzec. I z takimi sie nie lepiej nie macac, bo to zarazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 12:56 Śmietanka intelektualna lumpów wrocławskich to jest potężne wsparcie moralne dla łysych panów z NOP-u. Naprawdę doborowe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 13:07 Dawid, prawa reka niejakiego pana Holochera, prowadzi prawdziwych Polakow ku swietlanej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitch Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.13, 13:35 Mówisz o tym Dawidzie, który bardzo chciał mnie ścigać za wpisy na forum przed wyborami 2010 a potem mu rurka zmiękła i zbastował? :) Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 14:40 Ja tam nikomu twardosci rurki nie sprawdzam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniadze W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole Śl... 02.07.13, 13:41 Tatusiowie z SB i dziadziusiowie z UB nie nauczyli was , że to nie lumpy, faszyści i kibole tylko zaplute karły reakcji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.13, 13:55 wiesniadze napisał: > Tatusiowie z SB i dziadziusiowie z UB nie nauczyli was , że to nie lumpy, faszy > ści i kibole tylko zaplute karły reakcji ? Nauczyli, owszem. Dziadkowie z Wehrmachtu nauczyli także, że tacy jak ty to Untermenschen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.vpn.ipredator.se 02.07.13, 15:09 Mnie cżłowiek , który siedział 14 lat w łagrach w ZSRR nauczył ,ze było duzo dobrych Rosjan, którzy pomagali mu dotrzec do Polski, jak wyszedł z łagru . Nauczyłem sie, ze jestescie neo-faszystowskim bydłem skrycie popierającym rozwiązania i ideologie aDolfa H. , rasistowskim, ksenofobicznym , pod przykrywką antykomunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stercząca falanga NOP, ONR - głęboko zakonspirowani kryptogeje? IP: *.e-wro.net.pl 02.07.13, 14:17 Miałem kolegę który dobrze znał (od środka, można powiedzieć że dogłębnie) środowiska neo-nazi-nacjonalistyczne i pamiętam że kiedyś opowiadał że grupy te składają się w ponad 50% z młodzieniaszków o orientacji homoseksualnej. Podobno najwięcej ukrytych gejów jest wśród przywódców tych bojówek. Generalnie czym wyższa pozycja w hierarchii danej bojówki tym "procent geja" większy. Zetknąłem się z opiniami (w tym byłych nopowców i oenerowców) jakoby ich przywódcy o to 100% geje! Głęboko zakamuflowane ciotki! Czy to prawda? Czy faktycznie w tych chuligańsko-pseudopatriotycznych gangach mamy aż taki odsetek osób o odmiennej orientacji erotycznej? Widziałem kiedyś zdjęcia na których groźni, agresywni, wulgarni i prostaccy na co dzień bojówkarze z budzących wśród społeczeństwa odruch wymiotny i strach ruchów pro-faszystowskich, owinięci w szaliki sportowych klubów (i nic więcej!) stali w dwuszeregu ze wzniesionymi rękami w hitlerowskim pozdrowieniu (i takoż penisami Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: NOP, ONR - głęboko zakonspirowani kryptogeje? 02.07.13, 14:32 Ruch gay skinhead raczej nie stanowi w Polsce znaczącej siły. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo1033 W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole Śl... 02.07.13, 14:24 Przyjmijcie raz na zawsze do waszych ogolonych głów że we Wrocławiu nie chcemy skrajnej prawicy. Kojarzy się ona wszystkim z ograniczeniem umysłowym w postaci szukania w każdej osobie żyda i w ten sposób szukania odpowiedzi na swoje niepowodzenia w życiu oraz złą sytuację w kraju( względnie zła, bo żądzą nieudacznicy). Nikt wam nie zabroni bycia nazistami, ale wyjeździe gdzieś pod wschodnią granicę, please...nie róbcie tu wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 14:36 To nie jest prawica, a tym bardziej skrajna. Czerwien jest zawsze czerwona, chocby sie i na lyso ogolila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole IP: *.vpn.ipredator.se 02.07.13, 15:13 To jest własnie skrajna prawica. Najnowszym osiągnieciem prawicowych oszołomów jest twiedzenie, ze Hitler był lewakiem hehe a NSDAP i totalitaryzm w Niemczech 1933-1945 to był ,,lewacki socjalizm" i ,,lewacka ideologia" tozsama z innymi socjalizmami. Banda kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
usz_misiatek Re: W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole 02.07.13, 15:36 To twoje zdanie i masz do niego prawo. Nie zmienia to faktu, ze model panstwa, oraz cele gospodarcze i spoleczne NSDAP (wylaczajac wytlukiwanie ludzi ze wzgledu na przynaleznosc narodowa czy wyznaniowa) byly niemalze tozsame z sowieckimi. Nadzor panstwa we wszystkich dziedzinach zycia, nacjonalizacja wielkiego przemyslu, obowiazek pracy, kolektywizm i wspolzawodnictwo (HJ jest najlepszym przykladem), realizowanie odgornych planow zatwierdzonych przez partie (jak chocby: kazda kobieta powinna dac Führerowi 5 dzieci)... Zasadniczo roznica polegala tylko na grupie docelowej, ktora jedynie sluszna partia chciala "uszczesliwic": jedni - narod, drudzy - klase robotnicza. I chocbys zwyzywal cale rzesze bliznich, ktorzy maja inne zdanie niz ty, od bandy kretynow, to nie zmienisz kilku faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz W obronie NOP-owców. Solidarni 2010 i kibole Śl... 02.07.13, 15:26 Czym prędzej wykopać z Wrocławia tę "narodową" hołotę. Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Achtung! Achtung! Meine Damen und Herren! 02.07.13, 17:46 Coś czuje, że to będzie pospolite ruszenie! Młodzi, starzy, kibice i mohery...wszyscy przeciwko komunistom! Taki lokalny Volkssturm! Apeluje do Wrocławian o umocneinie południowej części miasta! Komuniści zaatakują miasto od strony południowej, a nie od Wschodu! Powtarzam: atak komunistów na Wrocław będzie przeprowadzony od strony południowej! Jahrhundrethalle zostanie nietknięta! Achtung! Achtung! Kommunisten und bolscheviken attacken Breslau aus Sud! Breslau wahren Huben, Oltaschin, Opperau! ALLE TRUPPEN SUDEN!!! ALLE TRUPPEN SUDEN!! Odpowiedz Link Zgłoś