mm282 02.08.04, 17:05 Most Grunwalcki na niebiesko ?? Chyba że to tylko podkład a wzasadzie czemu nie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: 213.199.196.* 02.08.04, 17:52 mm282 napisał: > Most Grunwalcki na niebiesko ?? Chyba że to tylko podkład a wzasadzie > czemu nie podkład jest różowy :) a tak poza tym to chyba nie ma byc szary tak jak dotychczas? Ciekawe jaki miał kolor tuz po zbudowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:59 Zdaje sie ze wlasnie ten niebieski to jest oryginalny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Jaki most? IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.08.04, 18:02 Pewnie mowa o moście grunwaldzkim ? Patrze na niego codziennie i mnie tam jeden pikus, może być w kolorze "khaki" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Jaki most? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:35 Zobaczycie będzie super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? 03.08.04, 14:39 hydral.com.pl/neo/foto/6/006823.jpg hydral.com.pl/neo/foto/7/7750.jpg Troche inny ten kolor ale faktycznie był niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
arrrgh Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? 03.08.04, 13:48 Grun- walcki :P zawsze myslałam ze -waldzki, no ale chyba sie myliłam :P A moze by tak na zielono?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 14:58 Mkną po szynach niebieskie tramwaje.... Most Sikorskiego wymalowany na niebiesko, kolejny jak widać też. Ktoś kiedyś pisał, że linie tramwajowe likwidują. To zostaną chociaż niebieskie mosty. A może to obawa rządzących miastem, żeby nie powtórzyła się historia z mostem warszawskim. Ktoś kogoś zrobił na szaro i ten kolor dlatego został wycofany. Ciekawe jaki będzie kolor Milenijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:09 Kolor millenijnego będzie wrocławski, czyli złoty-piaskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 15:49 Dziękuję za informację. Pięknie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro2015 Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:24 Ten niebieski jest tak ochydny ze omalo sie nie pozygalem jak dzisiaj tam jechalem!!! jezu - przecierz dokladnie to jest ta malutka roznica!!! Wczesniej byl widocznie rzeczywiscie niebieskawy (jak widac an zdjeciach tu linkowanych), ale byl to taki metalowy ciemny!!! No i to fajnie pasuje do jasnego piaskowca... a teraz robia prymitywny i ochydny majtkowy sprany pastelowy gowniany kolor... Bylem pewny ze nie mozna spieprzyc tego zabytku, a tu jednak urzednicy cos wymyslili.... zygac sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Most Grunwalcki na niebiesko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:44 Po co komu wiedzieć jakiego koloru bieliznę nosisz wro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 10:29 A co w tym złego? Pastelowa bielizna nie jest zła. Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Please, nie rzygaj na grunwaldzkim... 06.08.04, 12:31 ...znowu sie korek zrobi. Zacisnij zęby i zjedź do urzedu wojewodzkiego, ok?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Please, nie rzygaj na grunwaldzkim... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 12:43 Po wejściu Łotwy do UE może jechać do Rygi bez wizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp też się przyzwyczaiłem do ciemnego stalowego! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.04, 12:47 Też się przyzwyczaiłem do starych barw. Przyznam, że jak byłem w Pradze czeskiej i w niektórych miastach niemieckich to szokowało mnie zastosowanie takich landynkowych kolorów do budynków barokowych i rensansowych. Może też teraz taki trend w malowaniu obiektów inżynieryjnych!?! De gustibus ... Tylko dlaczego nam przychodzi w tym żyć. Może polubimy? Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 To jest oryginalny kolor tego mostu 07.08.04, 13:31 Dopiero dzisiaj pojechałem zobaczyć sobie jak to wygląda. To jest przecież kolor identyczny z tym, jaki przedstawiony jest na przedwojennych kolorowych pocztówkach z Breslau. Ten remont przywraca zatem oryginalny wygląd tego mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: To jest oryginalny kolor tego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:02 A ja jak wróciłem z Londynu (ktory wcale nie jest kolorowym miastem) to bylem w szoku ze Wrocław to takie szare przygnębiające miejsce. Dziwny to kraj ta Polska, w którym ludzie tak chętnie przyzwyczają się do złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: To jest oryginalny kolor tego mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:49 Kolor bardzo ładny i nie wiem o co ludziom chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś