Dodaj do ulubionych

prawo jazdy we wroclawiu

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.08.04, 19:16
cześć! Proszę was o radę, ile teraz aktualnie kosztuje kurs prawa jazdy we
wrocławiu, i gdzie najlepiej się zapisać. DZIEKI POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:50
      srednio 1100, 1150zl
      • Gość: pan leon z poczty Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: *.media4.pl 05.08.04, 23:52
        zapytaj czarnego seata DW3378J gdzie kupił :-))))))))))))))))
    • Gość: juli Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 09:05
      Nie wiem ile teraz kosztuje, bo ciut dawno robiłam, ale za to z pewnością mogę
      polecić szkołę jazdy -Dolnośląski Ośrodek Szkolenia Zawodowego, plac manewrowy
      przy ul. Kasprowicza, zajęcia teoretyczne koło Rynku. Zajęcia praktyczne (czyli
      jazdy) miałam z mjr. Rybarczykiem - suuuuper facet, bezstresowo,
      profesjonalnie, dużo praktycznych wskazówek.Robiłam to prawko w trakcie
      ciężkiej sesji na studiach i na jazdy z nim biegłam jak na wymarzony relaks.
      No i co też ważne - zdałam za pierwszym razem, bez łapówek.
    • Gość: Przyszły kierowca Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: *.crowley.pl 06.08.04, 09:38
      Radze zapisac sie gdzies w okolicach ul.Ziembickiej, bo ja chodze na drugim
      koncu Wrocławia i zanim dojedziemy z instruktorem w okolice egzaminacyjne, zeby
      pocwiczyc - zajmuje to pol godziny... Strata czasu - i pieniedzy...
    • Gość: isku Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: 217.30.156.* 06.08.04, 12:44
      juz jakis czas minął od tego kiedy ja robiłam prawko ale polecam szkołę na
      drukarskiej i pana WOjtka zdałam za pierwszym razem!! wszystkie trasy
      egzaminacyjne miałam w małym paluszku. niestety cen obecnych nie znam
    • Gość: marta Re: prawo jazdy we wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 14:06
      polecam szkołę na ulicy Orzechowej, a zwłaszcza instruktora Mirka Sochę. to
      niedaleko WORD-u, więc tereny egzaminacyjne można poznać doskonale, zwłaszcza
      wszystkie haki ;-)szkoła nazywa się "Danuta".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka