wielki_czarownik Do Evergreen 03.10.13, 15:37 evergreen111 napisał: > Czy naprawdę nikt z rodziny tych bezmózgich faszystów nie został podczas wojny > zamordowany przez tych samych, których ideologię teraz ślepo kopiują? Jak oni p > otrafią to ze sobą pogodzić? To powiedz mi, ilu Polaków zamordowali podczas wojny faszyści? Przypominam Ci, że faszyści i naziści to zupełnie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesława Bąk Re: Do Evergreen IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.13, 16:15 Niepokoi mnie to, że NOP zamierza rzucać jajkami. Wychowała mnie babcia, która jako dziecko była wywieziona na Syberię, gdzie cudem ocalała od śmierci głodowej, a gdzie umarli z głodu jej najbliżsi. To ona powiedziała mi, że kto wyrzuca jedzenie, lub się nim bawi, będzie kiedyś żebrał o suchą skórkę od chleba. Pod rozwagę. Zwłaszcza że w Polsce jest sporo niedojadających dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: Do Evergreen 03.10.13, 16:17 kto jest przy władzy? NOP? kto się powinien zająć problemem niedojadających dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesława Bąk Re: Do Evergreen IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.13, 15:45 pawelly napisał: > kto jest przy władzy? NOP? kto się powinien zająć problemem niedojadających dzi > eci? Ale ja nie o tym, kochanie, pisałam. Ja Ci mówię, że jak będziesz profanował jedzenie, to kiedyś będziesz żebrał o kromkę suchego, spleśniałego chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelly Re: Do Evergreen 05.10.13, 16:38 kochanie to możesz mówić do swojego partnera. mnie to obrzydza z twojej klawiatury. ale ja piszę o tym, to władza ma zapewnić niedożywionym ludziom pomoc, ja od państwa niczego nie oczekuję, i o nic nikogo prosił nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś