sirrobson 27.03.02, 15:08 Czołem Wrocławianie ! Napiszcie co słychać ciekawego. Pozdrawiam SnZabA (skazany na zadupie ale będę apelował) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: 156.24.231.* 27.03.02, 16:09 sirrobson napisał(a): > Czołem Wrocławianie ! > Napiszcie co słychać ciekawego. > Pozdrawiam > SnZabA > (skazany na zadupie ale będę apelował) U nas stara bida, a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 16:42 Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwodnice aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznane. Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie. To wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki. Pozdrawiam serdecznie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Wrocławiu ! Tęsknię 27.03.02, 17:04 Gość portalu: Janek napisał(a): > Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja > wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie > wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwodnice > aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznane. > Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie. To > wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki. > Pozdrawiam serdecznie. :)))) Janek, odrobine wyczucia! Ja tu podpuszczam Sirrobsona zeby zbudowac odpowiednia dramaturgie, a Ty mi tu ladujesz bez pomyslunku co lepsze kaski, i to swiadomie poprzekrecane... Nie wywalaj na wierzch klejnotow przed kulminacja bo cala intryga padnie! :) P.S. Skad wiesz ze Expo przyznane skoro decyzja ma byc pod koniec roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirrobso Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.dtcentrum.pl 27.03.02, 17:44 wedzonka napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja > > wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie > > wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwod > nice > > aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznan > e. > > Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie > . To > > wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki > . > > Pozdrawiam serdecznie. :)))) > > > Janek, odrobine wyczucia! Ja tu podpuszczam Sirrobsona zeby zbudowac odpowiedni > a > dramaturgie, a Ty mi tu ladujesz bez pomyslunku co lepsze kaski, i to swiadomie > > poprzekrecane... > > Nie wywalaj na wierzch klejnotow przed kulminacja bo cala intryga padnie! :) > > > P.S. > Skad wiesz ze Expo przyznane skoro decyzja ma byc pod koniec roku? Spokojnie Chłopaki ! Nie wyemigrowałem tuż po wojnie i tyle to wiem. Myślałem bardziej o jakieś nowej (m-c, dwa), fajnej knajpce czy cóś tak ogólnie a Wy mi tu z polityką Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Wrocławiu ! Tęsknię 28.03.02, 18:43 jest nowa knajpa- kosmiczne Metropolis czy coś takiego- nie płacisz kasą tylko kartą magnetyczną, klatki dla stripizerek ,srebrne ściany itp. Ale piszę o tym tylko ze słyszenia... A tak poza ty to stara bida, nie licząc tych reform Zdroja o których pisali wyżej, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 19:47 Ja nic nie wywalam. Guziki mam zawsze zapięte pod szyją. To Ty uważaj na siebie. Zwłaszcza jak koło fontanny przechodzisz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.txucom.net 28.03.02, 06:12 Nie jest zle.Do Kopenhagi mozna sobie poleciec;tylko po co?W roku 1976 do glowy by mi nie przyszlo,ze tak ot do Kopenhagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 08:38 bardzo tesnie za Wroclawiem,mieszkam w Dani ktora wyglada jak zabawkowy kraj przy Wroclawiu,tzn .nie ma tu wiekszych miast procz Kopenhagi wlasnie.a ja tesnie za wysokimi blokami,starymi kamienicami i zamknietymi przestrzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś