Dodaj do ulubionych

Wrocławiu ! Tęsknię

27.03.02, 15:08
Czołem Wrocławianie !
Napiszcie co słychać ciekawego.
Pozdrawiam
SnZabA
(skazany na zadupie ale będę apelował)
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: 156.24.231.* 27.03.02, 16:09
      sirrobson napisał(a):

> Czołem Wrocławianie !
      > Napiszcie co słychać ciekawego.
      > Pozdrawiam
      > SnZabA
      > (skazany na zadupie ale będę apelował)

U nas stara bida, a co u Ciebie?
      • Gość: Janek Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 16:42
        Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja
        wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie
        wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwodnice
        aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznane.
        Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie. To
        wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki.
        Pozdrawiam serdecznie. :))))
        • wedzonka Re: Wrocławiu ! Tęsknię 27.03.02, 17:04
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja
          > wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie
          > wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwodnice
          > aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznane.
          > Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie. To
          > wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki.
          > Pozdrawiam serdecznie. :))))

Janek, odrobine wyczucia! Ja tu podpuszczam Sirrobsona zeby zbudowac odpowiednia
          dramaturgie, a Ty mi tu ladujesz bez pomyslunku co lepsze kaski, i to swiadomie
          poprzekrecane...

Nie wywalaj na wierzch klejnotow przed kulminacja bo cala intryga padnie! :)

P.S.
          Skad wiesz ze Expo przyznane skoro decyzja ma byc pod koniec roku?
          • Gość: sirrobso Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.dtcentrum.pl 27.03.02, 17:44
            wedzonka napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
            >
            > > Wędzonka jak zwykle przesadza. Bidy żadnej nie ma. Po 3 kadencjach Zdroja
            > > wszystko błyszczy. Komienice komunalne po reformie zarządzania wszystkie
            > > wyremontowane jak nowe, ulice bez wybojów,kulturalne centrum Polski, obwod
            > nice
            > > aż trzy już powstały o mostach i wiaduktach nie wspominając. Expo przyznan
            > e.
            > > Etcetera, itd., itp. Wołowej skóry by zabrakło do spisania jak jest fajnie
            > . To
            > > wszystko wielkiemu Zdrojowi zawdzięczamy, który rządził w czasach Wędzonki
            > .
            > > Pozdrawiam serdecznie. :))))
            >
            >
            > Janek, odrobine wyczucia! Ja tu podpuszczam Sirrobsona zeby zbudowac odpowiedni
            > a
            > dramaturgie, a Ty mi tu ladujesz bez pomyslunku co lepsze kaski, i to swiadomie
            >
            > poprzekrecane...
            >
            > Nie wywalaj na wierzch klejnotow przed kulminacja bo cala intryga padnie! :)
            >
            >
            > P.S.
            > Skad wiesz ze Expo przyznane skoro decyzja ma byc pod koniec roku?

Spokojnie Chłopaki !
            Nie wyemigrowałem tuż po wojnie i tyle to wiem.
            Myślałem bardziej o jakieś nowej (m-c, dwa), fajnej knajpce
            czy cóś tak ogólnie
            a Wy mi tu z polityką

• arvena Re: Wrocławiu ! Tęsknię 28.03.02, 18:43
              jest nowa knajpa- kosmiczne Metropolis czy coś takiego- nie płacisz kasą tylko
              kartą magnetyczną, klatki dla stripizerek ,srebrne ściany itp. Ale piszę o tym
              tylko ze słyszenia... A tak poza ty to stara bida, nie licząc tych reform
              Zdroja o których pisali wyżej, hehe
          • Gość: Janek Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 19:47
            Ja nic nie wywalam. Guziki mam zawsze zapięte pod szyją. To Ty uważaj na
            siebie. Zwłaszcza jak koło fontanny przechodzisz. :)))
    • Gość: feran Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.txucom.net 28.03.02, 06:12
      Nie jest zle.Do Kopenhagi mozna sobie poleciec;tylko po co?W roku 1976 do glowy
      by mi nie przyszlo,ze tak ot do Kopenhagi.
      • Gość: selma Re: Wrocławiu ! Tęsknię IP: *.ppp.get2net.dk 28.03.02, 08:38
        bardzo tesnie za Wroclawiem,mieszkam w Dani ktora wyglada jak zabawkowy kraj
        przy Wroclawiu,tzn .nie ma tu wiekszych miast procz Kopenhagi wlasnie.a ja
        tesnie za wysokimi blokami,starymi kamienicami i zamknietymi przestrzeniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka