Dodaj do ulubionych

TELEWIZJA KABLOWA VEKTRA.............

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 17:33
robi sobie jaja ze swoich klientow. Wczoraj nie bylo programu przez kilka
godzin, dzisiaj po południu juz przerywali program kilka razy.W zeszlym
tygodniu konserwowali nadajnik przez caly dzien i jeszcze zachapali sie o
wieczor.Moze nalezaloby obcinac im rachunek ktory wystawiaja co miesiac na
kwote 62,80.
Co wy otym sadzicie!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: macio Re: TELEWIZJA KABLOWA VEKTRA............. IP: *.eck-sa.krakow.pl 27.03.02, 17:47
      TV Vectra jest najgorsza we wrocławiu - potwierdzam.
      Ale inne nie są wiele lepsze. Obecnie mam UPC Katofice
      (innej nie mogę sobie załozyć (viva wolny rynek) i jest to ..ujoza straszna.
      Cienkie programy, z 30 PLN zrobiło się ok. 50, jakość sygnału
      też żałosna.
      • Gość: olga Re: TELEWIZJA KABLOWA VEKTRA............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 19:16
        To prawdziwa niespodzianka, że w wolnym kraju nie ma własciwie wyboru kablówki,
        bo prezesi spółdzielni popodpisywali z nimi kontrakty. Ja od kilku miesięcy
        walczę z UPC, a oni i tak mają to w d.... Nie dość, że nie dosyłaja rachunków w
        terminie, (to nie tylko mój problem), a potem uparcie twierdzą, że przecież
        wysłali, to o jakości ich obrazu nawet nie chce mi się pisać.
        Ale jestem na nich skazana, bo innych operatorów brak, a spółdzielcy nie życzą
        sobie anten na dachu.
        • Gość: AXE Re: TELEWIZJA KABLOWA VEKTRA............. IP: 192.168.10.* 28.03.02, 16:40
          Kochany. Nie wiem jak z Vectrą, ale mając UPC możesz napisać do nich, że
          rezygnujesz i przestać płacić abonament. I tak ci nie wyłączą, bo mają taki
          bałagan, że gorszego mieć nie można. Sposób sprawdzony i pewny. Ja mam Tel-Kę i
          jest super. Czasami są jakieś awarie, ale gdzie ich nie ma? Teraz jeszcze
          dołożyli Internet. Super sprawa 75 zł. miesięcznie i full dostęp z max.
          szybkością jaka wogóle jest.
          • Gość: Kaja Re: TELEWIZJA KABLOWA VEKTRA............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 18:50
            Właśnie z UPC toczę wojnę o bałagan w papierach. Z ich usług już dawno
            zrezygnowałam z pełnego abonamentu w kwietniu - pisemnie, a oni przysłali mi
            zbiorczy rachunek (za pełny pakiet za kilka m-cy). Kiedy się zbuntowałam, to
            zostawili mi tylko trzy programy. I tak piszę do nich kolejne listy, dzwonię do
            Katowic, do Wrocławia i tak w kółko Macieju. Najpiękniejszy tekst, który od
            nich usłyszałam, to po ponownej obietnicy, że ktos do mnie oddzwoni z
            kierownictwa (dzwoniłam kilkanaście razy przez trzy tygodnie)usłyszałam
            od "miłej" pani, że mam wyłączony telefon. Nie pomogły tłumaczenia, że właśnie
            z niego dzwonię, bo panienka zabiła mnie stwierdzeniem "w końcu kierownik nie
            kłamie"
            Podaj mi jakie mam szansę na zmianę kabla, bo z tymi matołami nie mam już siły
            rozmawiać. Nie odpowiadają nawet na polecone. Mieszkam koło Poltegoru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka