Dodaj do ulubionych

Wysyłka kurierska

10.07.14, 10:21
Cześć,
Musze wysłać dla brata do Anglii pewien pakunek. Jak to zrobić? Nie chciałbym tego przepuszczać przez pocztę bo paczka dość ciężka. Taką paczkę należy oclić?

Dzięki wielkie
Obserwuj wątek
    • Gość: Kam Re: Wysyłka kurierska IP: *.static.korbank.pl 10.07.14, 10:26
      Generalnie takie paczki zawsze wysyłam kurierem. Chociaż głównie do Irlandii. Na terenie UE nie ma potrzeby oclenia przesyłki. Najlepiej z usług brokera: jest tego sporo np

Tanie przesyłki kurierskie - ePaczuszka
      epaczuszka.net
      , www.transtoke.co.uk, , generalnie około 100zł taka paczka. Jeżeli masz ciężką, jeżeli masz lekką to nawet 50zł. Pozdro!
    • Gość: Kam Re: Wysyłka kurierska IP: *.static.korbank.pl 14.07.14, 13:36
      Generalnie takie paczki zawsze wysyłam kurierem. Chociaż głównie do Irlandii. Na terenie UE nie ma potrzeby oclenia przesyłki. Najlepiej z usług brokera: jest tego sporo np

Tanie przesyłki kurierskie - ePaczuszka
      epaczuszka.net
      , www.transtoke.co.uk, , generalnie około 100zł taka paczka. Jeżeli masz ciężką, jeżeli masz lekką to nawet 50zł. Pozdro!
    • psychoterapia24 Re: Wysyłka kurierska 16.07.14, 12:16
      Jesteśmy w Uni Europejskiej! Nie ma cła wewnątrz Wspólnoty.
    • doradcafurgonetka.pl Re: Wysyłka kurierska 17.07.14, 12:52
      Witaj satyr654,

Paczkę do Anglii możesz bez problemów wysłać za pomocą Furgonetka.pl. Cena paczki do 31,5 kg to 79,51 zł (przewoźnik DPD). Paczkę możesz monitorować za pomocą naszej bezpłatnej aplikacji mobilnej Furgonetka.pl dostępnej w Google Play i App Store. Zapewnia ona powiadomienia po każdej zmianie statusu paczki (od nadania do odebrania).

Jeśli zależy Ci na korzystnych cenach możesz także obserwować nas na Facebook.com/Furgonetka.pl. Dla osób, które nas lubią publikujemy cenne wskazówki i kody rabatowe obniżające cenę.

Pozdrawiam,

Doradca klienta Furgonetka.pl, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące przesyłek kurierskich. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.
      doradcaklienta@furgonetka.pl
      furgonetka.pl
    • bbe.ataa Re: Wysyłka kurierska 21.09.14, 12:16
      ja co miesiąc wysyłam do siostry paczkę, korzystam zazwyczaj z FastPost.pl, na stronie jest wszystko wyjasnione, tania przesyłka. Dobry kontakt z firmą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka