Gość: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 10:10 czy mozecie mi poradzic, ktora szkoła jezykowa we W-wiu jest najlepsza? Chce sie zapisac na j.angielski dla poczatkujacych, ale ogrom ofert mnie przeraził. dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: pilne! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.09.04, 17:19 Bardzo dobry jest British Council, chodziłam tam kilka lat temu, bez problemu zdałam FC. Nie polecam natomiast Germaniki, chodziłam tam na niemiecki, wcisnęli do grupy aż 14 osób i zaczęłam z tych lekcji wynosić coraz mniej.A szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: pilne! 19.09.04, 10:25 mam ten sam problem... nie mam pojęcia która szkoła najlepsza. moze znacie jakas naprawde godna polecenia szkołe ang? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: pilne! IP: 5.6.1D* / *.netz.sbs.de 20.09.04, 13:06 Ja polecam Berlitz. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: pilne! 21.09.04, 05:58 a British Language Centre? wg Newsweeka to podobno najlepsza szkola jezykowa we W-wiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia JA ZNALAZŁAM NAJLEPSZĄ IP: *.visp.energis.pl 09.10.04, 21:33 aktive school of english,facet siedzi nawet dla jednej osoby,rodowity amerykanin,w zyciu nie spotkałam się z takim poziomem,zasze wychodze z toną kserówek do zrobienia,jest świetny jako człowiek i jako nauczyciel,sam świetnie mówi po polsku,a chodzą do niego nawet wykładowcy z uczelni róznych ,z resztą patrzyłam na forum rózne i ta szkoła ma nalwięcej super opini...i wcale nie musi się reklamować_grupy 1do3 osobowe..ZAJEBIŚCIE I JEMU ZALEŻY.zresztą napisz nazwę szkoły i bewnie będzie nota do forum_28 opini i wszyscy po pięć gwiazdek..ja tak zrobiłam no a póniej się sama zapisałam Odpowiedz Link Zgłoś