krzaczekbzu 28.02.07, 09:28 wirtualnemedia.pl/document,,2096373,Frytka_z_autorskim_programem_w_telewizji.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Frytka ma swoj program... 28.02.07, 11:45 Tele 5, no no no. Imponujące. Ktoś to w ogóle ogląda? Frytka pewnie będzie próbowała robić taki trochę "Magiel towarzyski", hjehje. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Frytka ma swoj program... 28.02.07, 12:31 od razu pomyślałam, ze frytka bedzie konkurencje maglowi robic :D Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Frytka ma swoj program... 06.03.07, 09:19 O mammamia! Co to było???!!! Wywołuje większe zażenowanie niż nowe szoł ze śpiewającymi (hm...) gwiazdami. Sam poziom - brak jakiegokolwiek. Frytka... no cóż, z pustego i Salomon nie naleje. Ale ten koleś obok niej - zastanawiałam się, czy on tak się specjalnie wymalował (w ramach akcji "niech nas zobaczą" - jeśli tak, to niech mu będzie), czy makijażystka albo oświetleniowiec spie*przyli sprawę? Posunięta do granic możliwości karykatura Magla. Odpowiedz Link Zgłoś
kora_111 Re: Frytka ma swoj program... 06.03.07, 15:40 > Ktoś to w ogóle ogląda? Na Tele 5 oglądam czasem film erotyczny, leci w piątki czy też w soboty...(?) Cholercia... chyba to jest Tele 5..., a może jednak axn? Też macie takie problemy z zapamiętaniem na jakim programie cos tam oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Frytka ma swoj program... 28.02.07, 14:56 Że też ktoś chce ją jeszcze promować... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Frytka ma swoj program... 28.02.07, 15:34 o! czyli i ja mam szanse... komu mam dać d....? Odpowiedz Link Zgłoś
striepo lub czasopisma 28.02.07, 15:36 jedno trzeba jej przyznac nazwa mi sie podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
admintegoforum Re: lub Pyra... 28.02.07, 17:03 Bezzotkowcy tutaj ? Buehehehe, własny sos zaśmiardł ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: lub Pyra... 28.02.07, 17:42 a co ? zakaz jakiś jest? było uprzedzić... rozumiem,ze chcesz mieć wiecej miejsca na własne popisy? kimkolwiek jesteś , adminie-nie-tego-forum mam sie posunąć w lewo czy w prawo bardziej? a moze wolisz od tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
mop789 Re: Frytka ma swoj program... 07.03.07, 21:11 Ona teraz się określa jako Frika albo Freaka. Ciekawe czy zaśpiewała piosenkę o dwóch gołębiach? Odpowiedz Link Zgłoś