Dodaj do ulubionych

Akcja Samoobrony przeciwko wojnie w Iraku

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 21:13
Samoobrona trzeba przyznać od początku wojny była przeciwko udziałowi wojsk
polskich w tym konflikcie. Można ich nie lubić, ale to prawda. Wiem, wiem,
demagogia i tego typu pierdoły. Tu jednak mają rację.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sid Vicious Mniej kłamią niż PO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 21:18
      Mam dosyć tych garniturków, którzy chcą dobrze dla gospodarki kosztem własnego
      narodu. Wolę wsioków mówiących gorzką prawdę prosto w oczy. Dlaczego PO popiera
      wojnę w Iraku - zapytajcie o to Zyty Gilowskiej, która powiedziała, że jest to
      w interesie wszystkich Polaków. Może w jej, ale na pewno nie w moim.
    • Gość: LSD Wkrótce i Platforma będzie przeciw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 22:11
      Zrobią wszystko, aby podlizać się wyborcom. Sondaże są jasne, ponad 70 procent
      Polaków jest przeciwna wojnie. Oni (PO) zawsze byli za. Zobaczycie, że za
      tydzień, dwa, oni nagle zmienią zdanie.
      • Gość: Raf Re: Wkrótce i Platforma będzie przeciw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.04, 23:58
        No obys śię mylił. Najlepiej jest zbijac sobie kapitał przypominaniem, że "to my
        byliśmy przeciw". radzę sięgnąć do wyników głosowania w sejmie nad ustawą
        odnośnie tego co dzieje się na Białorusi. Tu jakoś szanowny marszałek
        przewodniczący Lepper był za Łukaszenką. Co to może znaczyć? Że jak dojdzie do
        władzy to będziemy mieli nad Wisłą drugą Białoruś? Swoją drogą powinien zamiast
        gadać sprężyć kolegów i wysłać więcej kasy na szpitale czy szkoły w Iraku. O ile
        wiem, nasi żołnierze nie walczą, a raczej się bronią (i pewnie dlatego niestety
        giną)
        • Gość: ditran Dobrze, że był za Łukaszenką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 17:30
          Jakie jest bezrobocie na Białurusi - 5 proc. a w Polsce - 30. Wolnościa się nie
          najesz, zresztą nie ma jej, bo więzienia w szwach pekają, a dla mnie to jest
          odnośnik wolności. Nie mam nic przeciwko Białurosi, często tam jeżdżę mają
          lepsze drogi i pracę. Jest ok.
    • makabi Re: Akcja Samoobrony przeciwko wojnie w Iraku 16.09.04, 15:56
      wszystko mi wolno i wszystko wypada,prawda? Samoobrona po raz kolejny pokazała
      swoje zacofanie i brak taktu. Jakkolwiek ich racje nie byłyby uzasadnione,
      dzień w którym trumny ostatnio zabitych żolnierzy dotknęły polskiej ziemi nie
      jest odpowiednim dniem na prostesty. Ale czego można wymagać od partii
      złożónej z oszustów, złodzieji, pieniaczy i chamów
      • Gość: Frit Haber Popieram Samoobronę brawo! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.04, 17:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka