Dodaj do ulubionych

WĘDZONKA 1306 !!!

IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 11:15
Wędzonko, Ty już wysmazyłes 1306 postów. Chyba jestes na czele wszystkich
forumowców. Gratulacje
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.01, 12:10
      Całe szczęście, że mądrych. Gratulacje.
    • Gość: Pafik Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: 216.104.228.* 24.08.01, 12:54
      Gość portalu: Ela napisał(a):

> Wędzonko, Ty już wysmazyłes 1306 postów. Chyba jestes na czele wszystkich
      > forumowców. Gratulacje

Lepszy jest Roberto, ktory zreszta w chwili obecnej przebywa u Was, Elu, w
      Warszawie. Dobrze go ugosccie i Krolewskim uraczcie :)

Dla mnie ilosc postow obu naszych Liderow jest jak na razie nieosiagalna, mimo ze
      to wciaz ten sam rzad wielkosci :)
      • roberto65 Re: WĘDZONKA 1306 !!! 25.08.01, 01:03
        Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Gość portalu: Ela napisał(a):
        >
        > > Wędzonko, Ty już wysmazyłes 1306 postów. Chyba jestes na czele wszystkich
        > > forumowców. Gratulacje
        >
        > Lepszy jest Roberto, ktory zreszta w chwili obecnej przebywa u Was, Elu, w
        > Warszawie. Dobrze go ugosccie i Krolewskim uraczcie :)
        >
        > Dla mnie ilosc postow obu naszych Liderow jest jak na razie nieosiagalna, mimo
        > ze
        > to wciaz ten sam rzad wielkosci :)

Po zmianie (wymuszonej) na "roberto65" mój licznik ilości moich postów na naszym
        forum zaczyna liczyć chyba od nowa...
        Trzeba to szybko nadrobić...
        Pozdrowienia dla Wędzonki i reszty forumowiczów.

• roberto65 Re: WĘDZONKA 1306 !!! 25.08.01, 04:41
        Gość portalu: Pafik napisał(a):

>
        > > Wędzonko, Ty już wysmazyłes 1306 postów. Chyba jestes na czele wszystkich
        > > forumowców. Gratulacje
        >
        > Lepszy jest Roberto, ktory zreszta w chwili obecnej przebywa u Was, Elu, w
        > Warszawie. Dobrze go ugosccie i Krolewskim uraczcie :)
        >
        > Dla mnie ilosc postow obu naszych Liderow jest jak na razie nieosiagalna, mimo
        > ze
        > to wciaz ten sam rzad wielkosci :)

Właśnie skorzystałem z przeszukiwarki całego forum (możliwość po zalogowaniu się)
        i poszukałem hasła: Roberto (tak z ciekawości). Okazuje się, że tych postów
        napisanych przeze mnie jest w tej chwili około 1770, ale jak zauważyłem oprócz
        mnie jest jeszcze na Forum GW jeden Roberto - z warszawy - adres: waw.prokom.pl.
        Bardzo ciekawe są jego posty. Ale przez to, że jest jeszcze jeden Roberto, nie
        wiem, ile w końcu napisałem tych postów. Ale to nieistotne, teraz, kiedy mam
        swoje konto mailowe w GW i log "roberto65" zaczynam niejako moje pisanie postów
        od nowa.

ps: No i przez tego Roberto z Wawy nie mogłem założyć sobie konta i log-
        u "roberto" - ale "roberto65" , chyba też nieżle brzmi?

• Gość: STrup Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 24.08.01, 13:00
      A skad wiesz?
      Czyzbys policzyla pracowicie?
      A moze zrobisz to samo dla innych forumowiczow? Takie zestawienie-ranking
      aktywnosci forumowej... Byloby uroczo! I zachecajaco!
      • Gość: Ela Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 13:25
        Nie bądź taki wygodny, sam sobie policz :))). Na głównym forum poniżej
        logowania jest opcja: przeszukiwanie forum. Szukałam jednego wątku, pamietałąm
        tylko jedno słowo i przy okazji pomyślałam o wedzonce, bo ma nicka nie do
        podrobienia. A co Roberto robi w Warszawie? Ożenił sie? Chętnie go ugoscimy,
        tylko niech da znać przy którym ogródku piwnym czekac na niego. Pozdrowienia
        • roberto65 Re: WĘDZONKA 1306 !!! 25.08.01, 01:05

> Nie bądź taki wygodny, sam sobie policz :))). Na głównym forum poniżej
          > logowania jest opcja: przeszukiwanie forum. Szukałam jednego wątku, pamietałąm
          > tylko jedno słowo i przy okazji pomyślałam o wedzonce, bo ma nicka nie do
          > podrobienia. A co Roberto robi w Warszawie? Ożenił sie? Chętnie go ugoscimy,
          > tylko niech da znać przy którym ogródku piwnym czekac na niego. Pozdrowienia

Elu, żonaty jestem od 8 lat i mam nawet małego synka. Za zaproszenie w Wawie
          serdecznie dziękuję... Może kiedyś skorzystam będąc w stolicy. Na razie wracam
          znów w poniedziałek do Wawy projektować "Złote Tarasy"...
          Pozdrawiam!
          • eela Re: WĘDZONKA 1306 !!! 27.08.01, 08:19
            roberto65 napisał(a):

>
            > > Nie bądź taki wygodny, sam sobie policz :))). Na głównym forum poniżej
            > > logowania jest opcja: przeszukiwanie forum. Szukałam jednego wątku, pamiet
            > ałąm
            > > tylko jedno słowo i przy okazji pomyślałam o wedzonce, bo ma nicka nie do
            > > podrobienia. A co Roberto robi w Warszawie? Ożenił sie? Chętnie go ugoscim
            > y,
            > > tylko niech da znać przy którym ogródku piwnym czekac na niego. Pozdrowien
            > ia
            >
            >
            > Elu, żonaty jestem od 8 lat i mam nawet małego synka. Za zaproszenie w Wawie
            > serdecznie dziękuję... Może kiedyś skorzystam będąc w stolicy. Na razie wracam
            > znów w poniedziałek do Wawy projektować "Złote Tarasy"...

Aaaaaa, ooooch. Ty projektujesz "Złote tarasy"? Może bys uchylił trochę rąbka
            tajemnicy, jak nie na naszym forum to na wrocławskim. Dawno juz nie byłam tak
            zaskoczona. Pozdrawiam wzajemnie, również i pozostałycj forumowiczów
            Ela

> Pozdrawiam!

• Gość: wędzonka Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: 156.24.231.* 27.08.01, 08:24
              eela napisał(a):
              >
              > Aaaaaa, ooooch. Ty projektujesz "Złote tarasy"? Może bys uchylił trochę rąbka
              > tajemnicy, jak nie na naszym forum to na wrocławskim. Dawno juz nie byłam tak
              > zaskoczona. Pozdrawiam wzajemnie, również i pozostałycj forumowiczów
              > Ela
              >
              >
              >
              > > Pozdrawiam!
              >

Wlasnie Roberto, jak bedziesz wolny to podaj troche szczegolow!
    • Gość: Kriss Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 13:26
      Również gratuluję naszemu liderowi!
      • Gość: Ela Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 13:38
        Kris, czy Tobie upały zaszkodziły? Co takie durne wątki u nas zakładasz?
      • Gość: Ela Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.ilot.edu.pl 24.08.01, 13:43
        Kriss, przepraszam, to nie było do Ciebie, tylko do tego drugiego. Moze bys sie
        zalogował, nie będzie problemów
        • Gość: hrabia Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.eu.org 25.08.01, 14:31
          Czy to przerwa w gimnazjum ? Rozmowy doprawdy sztubacko-gimnazjalne.
          • Gość: wędzonka hrabia - 1337 :) IP: 156.24.231.* 27.08.01, 08:03
            Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Czy to przerwa w gimnazjum ? Rozmowy doprawdy sztubacko-gimnazjalne.

Rozumiem Hrabio Twoje rozgoryczenie, wlasnie spiesze Cie docenic! Gratuluje
            wyniku! No ale oczywiscie szczegolne uznanie dla Roberto! DOBRY POCZATEK
            STARY!!! :))

Pozdrawiam Ele, i tradycyjnie MKK! :)
            • eela Re: hrabia - 1337 :) 27.08.01, 10:44
              A, o to chodzi. Tez gratuluje
              Ela
            • Gość: hrabia Re: hrabia - 1337 :) IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 10:46
              Nie masz czego zazdrościć. Nadążaj, nadążaj.
              Warto, gdyż GD będzie płacić 1 zł/post
            • Gość: MKK Re: hrabia - 1337 :) IP: *.ict.pwr.wroc.pl 27.08.01, 11:34
              Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Gość portalu: hrabia napisał(a):
              >
              > > Czy to przerwa w gimnazjum ? Rozmowy doprawdy sztubacko-gimnazjalne.
              >
              > Rozumiem Hrabio Twoje rozgoryczenie, wlasnie spiesze Cie docenic! Gratuluje
              > wyniku! No ale oczywiscie szczegolne uznanie dla Roberto! DOBRY POCZATEK
              > STARY!!! :))
              >
              > Pozdrawiam Ele, i tradycyjnie MKK! :)

:)))))
              Wędzonko , gratuluję.
              Jeśli miałabym określić Twoje posty, to "powiem", że jesteś dla mnie na tym forum
              jak cukier, pieprz i sól. Bez tych przypraw życie byłoby nudne.
              :)))))
        • Gość: tyrysek Re: WĘDZONKA 1306 !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 10:52
          tak a propos... jesli hasla nie pamietam to juz nie ma dla mnie ratunku??? ...a
          moze nieuzywane konta w koncu sa usuwane? (moglabym zalozyc nowe, ale jestem
          przywiazana do nicka ;-)))
          • eela Re: WĘDZONKA 1306 !!! 27.08.01, 13:13
            Jak sie logowałeś (aś), trzeba było skorzystać z opcji "zapamiętaj hasło",
            oprócz tego jest opcja "podpowiedź". Moze ta podpowiedź coś Ci pomoże.
    • walpurga.jarzabek Re: WĘDZONKA 1306 !!! 20.06.02, 15:31

> Wędzonko, Ty już wysmazyłes 1306 postów. Chyba jestes na czele wszystkich
      > forumowców. Gratulacje

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka