Dodaj do ulubionych

Remont łazienki

03.06.16, 17:31
Szukam fachowca/firmy to remontu łazienki w małych mieszkaniu, czy możecie kogoś polecić? Wszystkie posty na ten temat są już dość odległe w czasie.
Obserwuj wątek
    • jacentywroclawski Re: Remont łazienki 08.04.17, 13:37
      Rzuć okiem na ann dach mają bardzo fajną ofertę remontów mieszkań i wykończeń
    • djmaciey Re: Remont łazienki 10.04.17, 16:19
      Dominik Kaźmierski 530 502 458. Robił u mnie łazienkę. Łazienka wygląda jak z bajki. Płytki cięte pod kątem, zabudowa wc z innych płytek, sam polecił mi ogrzewanie podłogowe, założył i nie doliczył nic do ceny. Po sezonie zimowym uznałem, że przy kolejnym remoncie podłogówkę założę w całym mieszkaniu :) Nie jest najtańszy ale nie jest też najdroższy. Przed remontem robiliśmy z żoną "casting" na tego kto nam wykończy łazienkę gdyż chcieliśmy żeby była taka jak sobie wyobraziliśmy i żeby fachowiec miał podobny gust.
      Po łazience p. Dominik wraz z 2 Panami z którymi prowadzi "interes" połozyli nam jeszcze panele w całym mieszkaniu. Nie było żadnych poprawek a na wszystko daje gwarację.
      Dodam tylko, że remont był w kamienicy z lat 50.
    • liczyli Re: Remont łazienki 27.12.17, 01:27
      Czy ktoś zna przede wszystkim dobrego hydraulika? Kwestie wykończenia (płytki) są wtórne..Mieszkanie deweloperskie, kwestia podwyższenia podejścia wody, wiec takie drobne przerobki
    • olgax7 Re: Remont łazienki 14.06.18, 08:06
      Warto przyjrzeć się tym usługom moto-gadzety.pl/remont-u-mojego-znajomego/ Robili u mnie kuchnie i korytarz. Jestem zadowolona i serdecznie polecam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka