Dodaj do ulubionych

dentysta poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:37
tylu ich jest, że trudno się zdecydować.Na pewno znacie kogoś godnego
polecenia, z powołania i w dodatku na kasę chorych. Ostatecznie może być też
przyjmujący prywatnie, jednak w miarę tani. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anta Re: dentysta poszukiwany IP: *.magma / *.magma-net.pl 06.10.04, 23:49
      Byleby nie Stomadent przy Świdnickiej. Ruinują zęby i jeszcze każą podpisywac
      druczki na fikcyjne usługi refundowane:-(
      • Gość: majapuk Re: dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:22
        dobrze wiedzieć. Ostrzegę rodzinkę która chodzi tam co pewien czas i płaci full
        pieniędzy chociaż podobno u nich robi się również na kasę.Cha cha
        • Gość: heniek Re: dentysta poszukiwany IP: 212.244.52.* 16.10.04, 12:06
          polecam Geodent na ul. Galla Anonima, ja lecze sie u doktora Służalca polecam
          jestem bardzo zadowolona, maja podpisana umowę z NFZ-em !!!
      • Gość: zdegustowana Re: dentysta poszukiwany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.04, 23:22
        Również nie polecam nikomu Stomadentu na Świdnickiej, osobiście przekonałam sie
        że pracują tam stomatolodzy o bardzo nikłym doświadczeniu zawodowym. Jednym
        słowem brak profesjonalizmu ! Przykładem największej niekompetencji w tym
        zawodzie jest dr Tekiela-Sobór.
        • bari99 Re: dentysta poszukiwany 01.11.04, 11:38
          A ja polecam doktora Ryszarda G (nie pamietam nazwiska) przyjmuje w gabinecie
          prywatnym, przy ul. Borowskiej 174 - wejscie obok Apteki Wawrzynek.
          Nie jest drogi, a naprawde godny zaufania.
    • Gość: aleale Re: dentysta poszukiwany IP: *.18.akron.wroc.pl 01.12.04, 10:39
      Karolina Szymonajtis, Wrocławczyka 40 {ok. Grunwaldzkiego} tel.322 90
      41.Trafiłem do niej po przygodach z dentystami-sadystami i jest to miła odmiana.
      Nie jest też najdrożej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka