Dodaj do ulubionych

Gdzie kupic koszulki z Che Guevara

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 11:38
Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary???
Obserwuj wątek
    • Gość: nell Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.77.49.* 25.08.01, 12:28
      Moge zrobić Ci taka koszulkę ze zdjęciemTwojego idola, ale podaj namiary i czy
      masz jakieś jego fajne zdjęcie ?
    • Gość: Maciej Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.radio-merkury.poznan.pl 25.08.01, 14:08
      Gość portalu: el che napisał(a):

> Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary???

Polecam sklep na Placu Czerwonym w Moskwie, lub na Kubie u byłego kolegi Che
      czyli u Fidela-sprzedaje je w swoim domu-jako porządny komuch mieszka jak
      większość kubańczyków w slumsach-tylko zamiast budulca w postaci trzciny ma
      marmury biedactwo...
    • Gość: maro Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.pl 25.08.01, 14:11
      Marzy Ci się La Rossa Bandera? Viva el communismo?
      Jak już się dowiesz, to się pochwal na Forum w kolejnym wątku.
      • Gość: hrabia Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.eu.org 25.08.01, 14:28
        Najlepsze koszulki wysyła za pobraniem Fidel Castro.
        • Gość: kodeks Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 22:14
          Widziałęm w sklepie we Florencji przy via Cavour, blisko dworca kolejowego i w
          Berlinie na Pankow
      • Gość: magician Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:05
        koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na
        trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''a...
        Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi
        w gazetach (ekhm) młodzieżowych.
        Pozdrowiooonka:)

P.S
        Nie macie już wątków na "filozofowanie"???Bosz....
    • Gość: diabełek Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:32
      w kameleonie na bodajże drugim piętrze stoisko w rogu(przynajmniej kiedyś było
      w rogu) takie z punkowymi naszywkami itp
      a tak w ogóle to nie podpisuj się el che bo to nieładnie CHE BYŁ TYLKO JEDEN!
    • Gość: el che Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.76.92.* 26.08.01, 18:31
      A ile taka przyjemnosc by kosztowala?
    • Gość: el che wasza ironia jest nie na miejscu IP: 213.76.92.* 26.08.01, 18:33
      Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealiste i
      czlowieka dazacego do celu.
      • Gość: diabełek Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 18:49
        i dobrze!

ale z ciebie nerwus...
      • Gość: ania Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: 64.124.150.* 26.08.01, 19:04

> Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealiste i
        > czlowieka dazacego do celu.

A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej
        modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę.

• Gość: magician Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 21:10
          koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na
          trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''a...
          Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi
          w gazetach (ekhm) młodzieżowych.
          Pozdrowiooonka:)

P.S
          Nie macie już wątków na "filozofowanie"???Bosz....
          • Gość: el che Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:16
            > koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na
            > trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''a...
            > Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi
            > w gazetach (ekhm) młodzieżowych.
            > Pozdrowiooonka:)

Domyslam sie ze chodzi o Galerie Dominikanska... Nie wiedzialem ze jest tam taki
            sklep...
            • Gość: magician Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 10:47

> > koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie
              > na
              > > trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''''''a...
              > > Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowa
              > nymi
              > > w gazetach (ekhm) młodzieżowych.
              > > Pozdrowiooonka:)
              >
              > Domyslam sie ze chodzi o Galerie Dominikanska... Nie wiedzialem ze jest tam tak
              > i
              > sklep...

ech..o Galerię Dominikańską. :) sorry za błąd. Jest jest...widziałam takie
              koszulki z tymże to nie są hmmm... T-shirty ale bardziej bluzki...ale zobaczyć
              zawsze można.
        • Gość: Vito Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: 213.76.92.* 26.08.01, 21:13
          Zrób sobie koszulkę z Breżniewem, Mao, Goeringiem! To prawie to samo.
          Ja, kretyn, mały włos a zrobiłbym sobie tatoo z Che. Też myślałem, że to był
          idealista. Ale nie, Che był czerwonym betonem!
          • Gość: hrabia Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.eu.org 26.08.01, 21:14
            No i to imię: Iljicz.
            • Gość: diabełek Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:16
              nazwę tak pierworodnego
        • klinta Re: wasza ironia jest nie na miejscu-do ani 27.08.01, 05:37
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Gość portalu: el che napisał(a):
          >
          > > Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealist
          > e i
          > > czlowieka dazacego do celu.
          >

nie oceniaj go Aniu tak surowo.
          nie znam go,ale moz esie zawsz eokazac,z ejeszt zywo zainteresowany w/w e; che
          che guevatra naprawde...
          moze wiedziec o wielkim Che wiecej niz ty...
          za szybko go oceniasz
          > A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej
          > modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę.
          >
          >

• Gość: el che Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:15
          > A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej
          > modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę.

Heh niestety sie mylisz... Nawet nie wiesz jak bardzo :))

• Gość: galba Oj na miejscu, na miejscu... IP: *.users.skanska.se 27.08.01, 12:15

> Guevare traktuje jako idealiste i czlowieka dazacego do celu.

Po trupach...

• Gość: diabełek Re: Oj na miejscu, na miejscu... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 10:50
          ja bym się nie przejmowała drobnymi szczegółami...;)
    • Gość: nell Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.77.49.* 27.08.01, 08:34
      Zadzwoń dzisiaj pod numer 341 74 88 i poproś Konrada.
      Powiedz mu o co Ci chodzi, i że przysłała Cię Aśka.
      • Gość: hrabia Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 10:44
        Konspiracyjny zakup koszulki. Brak hasła.
      • Gość: el che do nell IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:18
        > Zadzwoń dzisiaj pod numer 341 74 88 i poproś Konrada.
        > Powiedz mu o co Ci chodzi, i że przysłała Cię Aśka.

Raczej nie dam rady... Mozna sie skontaktowac przez email?
        • Gość: nell Re: do nell IP: 213.77.49.* 28.08.01, 08:18
          > Raczej nie dam rady... Mozna sie skontaktowac przez email?

Mają, ale ja nie mam w tej chwili ich adresu, później się dowiem, to Ci podam,
          a Ty powiedz jaki rozmiar koszulki nosisz, kolor ?

• Gość: nell Re: do el che IP: 213.77.49.* 28.08.01, 18:02
          "BGH_GROUP" <bghgroup@bghgroup.com.pl>

Chyba dobrze napisałam ?!
          Podaj rozmiar i kolor koszulki !
          pozdro, nell
          • Gość: el che Re: do nell IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 22:43
            najlepiej czerwony XL
    • Gość: Galba W zakładzie dla obłąkanych IP: *.users.skanska.se 27.08.01, 12:11

W zakładzie psychiatrycznym, koło stoisk z Hitlerem, Pol-Potem, Trockim i Ulrike
      Meinhoff.
      • Gość: Manon Re: W zakładzie dla obłąkanych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 20:27
        A ja proponuje poczytac jakas ksiazke historyczna zanim sie kolo Hitlera postawi
        Trockiego.

Pozdrawiam,

Manon

Gość portalu: Galba napisał(a):

> W zakładzie psychiatrycznym, koło stoisk z Hitlerem, Pol-Potem, Trockim i Ulrik
        > e
        > Meinhoff.

• Gość: hrabia Re: W zakładzie dla obłąkanych IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 09:32
          Ten post, to prawdopodobnie kubańska prowokacja.
        • galba Re: W zakładzie dla obłąkanych 28.08.01, 12:28
          Gość portalu: Manon napisał(a):

> A ja proponuje poczytac jakas ksiazke historyczna zanim sie kolo Hitlera
          > postawi Trockiego.

Nie trafiłeś kolego. Lektura książek poświęconych historii jest jednym z moich
          ulubionych zajęć. Chociaż muszę przyznać, że wolę raczej dużo odleglejsze epoki.

Muszę Cię również zmartwić "w temacie" Trocki - był to kawał niezłego drania.
          Słyszałeś może kiedyś o idei "permanentnej rewolucji i terroru"? Nie? A szkoda!
          Pan Trocki do czasu ucieczki z ZSRR był równie gorliwym katem jak Stalin, Lenin
          czy Dzierżyński. Zdaniem historyków nie byłoby większej różnicy gdyby to on
          (zamiast Stalina) został Pierwszym - obaj byli psychopatycznymi mordercami.
    • walpurga.jarzabek Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara 20.06.02, 15:33

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka