Gość: el che IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 11:38 Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nell Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.77.49.* 25.08.01, 12:28 Moge zrobić Ci taka koszulkę ze zdjęciemTwojego idola, ale podaj namiary i czy masz jakieś jego fajne zdjęcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.radio-merkury.poznan.pl 25.08.01, 14:08 Gość portalu: el che napisał(a): > Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary??? Polecam sklep na Placu Czerwonym w Moskwie, lub na Kubie u byłego kolegi Che czyli u Fidela-sprzedaje je w swoim domu-jako porządny komuch mieszka jak większość kubańczyków w slumsach-tylko zamiast budulca w postaci trzciny ma marmury biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.pl 25.08.01, 14:11 Marzy Ci się La Rossa Bandera? Viva el communismo? Jak już się dowiesz, to się pochwal na Forum w kolejnym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.eu.org 25.08.01, 14:28 Najlepsze koszulki wysyła za pobraniem Fidel Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 22:14 Widziałęm w sklepie we Florencji przy via Cavour, blisko dworca kolejowego i w Berlinie na Pankow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:05 koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''a... Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi w gazetach (ekhm) młodzieżowych. Pozdrowiooonka:) P.S Nie macie już wątków na "filozofowanie"???Bosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:32 w kameleonie na bodajże drugim piętrze stoisko w rogu(przynajmniej kiedyś było w rogu) takie z punkowymi naszywkami itp a tak w ogóle to nie podpisuj się el che bo to nieładnie CHE BYŁ TYLKO JEDEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.76.92.* 26.08.01, 18:31 A ile taka przyjemnosc by kosztowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che wasza ironia jest nie na miejscu IP: 213.76.92.* 26.08.01, 18:33 Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealiste i czlowieka dazacego do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 18:49 i dobrze! ale z ciebie nerwus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: 64.124.150.* 26.08.01, 19:04 Gość portalu: el che napisał(a): > Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealiste i > czlowieka dazacego do celu. A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 21:10 koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''a... Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi w gazetach (ekhm) młodzieżowych. Pozdrowiooonka:) P.S Nie macie już wątków na "filozofowanie"???Bosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:16 > koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie na > trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''a... > Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowanymi > w gazetach (ekhm) młodzieżowych. > Pozdrowiooonka:) Domyslam sie ze chodzi o Galerie Dominikanska... Nie wiedzialem ze jest tam taki sklep... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.01, 10:47 Gość portalu: el che napisał(a): > > koszulkę możesz kupić w galerii centrum...jeśli się nie mylę to w sklepie > na > > trzecim piętrze przy Media Marktcie...są tam ciuchy m.in. Fishbone''''''''a... > > Łatwo znajdziesz bo to jedyny taki sklep z ciuchami nie będącymi reklamowa > nymi > > w gazetach (ekhm) młodzieżowych. > > Pozdrowiooonka:) > > Domyslam sie ze chodzi o Galerie Dominikanska... Nie wiedzialem ze jest tam tak > i > sklep... ech..o Galerię Dominikańską. :) sorry za błąd. Jest jest...widziałam takie koszulki z tymże to nie są hmmm... T-shirty ale bardziej bluzki...ale zobaczyć zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vito Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: 213.76.92.* 26.08.01, 21:13 Zrób sobie koszulkę z Breżniewem, Mao, Goeringiem! To prawie to samo. Ja, kretyn, mały włos a zrobiłbym sobie tatoo z Che. Też myślałem, że to był idealista. Ale nie, Che był czerwonym betonem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.eu.org 26.08.01, 21:14 No i to imię: Iljicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:16 nazwę tak pierworodnego Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: wasza ironia jest nie na miejscu-do ani 27.08.01, 05:37 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: el che napisał(a): > > > Nie jestem komunista i komunizmu nie lubie. Guevare traktuje jako idealist > e i > > czlowieka dazacego do celu. > nie oceniaj go Aniu tak surowo. nie znam go,ale moz esie zawsz eokazac,z ejeszt zywo zainteresowany w/w e; che che guevatra naprawde... moze wiedziec o wielkim Che wiecej niz ty... za szybko go oceniasz > A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej > modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che Re: wasza ironia jest nie na miejscu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:15 > A według mnie jesteś młodym człowiekiem, który ulega kolejnej idiotycznej > modzie. Nie gniewaj się, ale tak właśnie myślę. Heh niestety sie mylisz... Nawet nie wiesz jak bardzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galba Oj na miejscu, na miejscu... IP: *.users.skanska.se 27.08.01, 12:15 Gość portalu: el che napisał(a): > Guevare traktuje jako idealiste i czlowieka dazacego do celu. Po trupach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Oj na miejscu, na miejscu... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 10:50 ja bym się nie przejmowała drobnymi szczegółami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: 213.77.49.* 27.08.01, 08:34 Zadzwoń dzisiaj pod numer 341 74 88 i poproś Konrada. Powiedz mu o co Ci chodzi, i że przysłała Cię Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 10:44 Konspiracyjny zakup koszulki. Brak hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che do nell IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:18 > Zadzwoń dzisiaj pod numer 341 74 88 i poproś Konrada. > Powiedz mu o co Ci chodzi, i że przysłała Cię Aśka. Raczej nie dam rady... Mozna sie skontaktowac przez email? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: do nell IP: 213.77.49.* 28.08.01, 08:18 Gość portalu: el che napisał(a): > Raczej nie dam rady... Mozna sie skontaktowac przez email? Mają, ale ja nie mam w tej chwili ich adresu, później się dowiem, to Ci podam, a Ty powiedz jaki rozmiar koszulki nosisz, kolor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: do el che IP: 213.77.49.* 28.08.01, 18:02 "BGH_GROUP" <bghgroup@bghgroup.com.pl> Chyba dobrze napisałam ?! Podaj rozmiar i kolor koszulki ! pozdro, nell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el che Re: do nell IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 22:43 najlepiej czerwony XL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba W zakładzie dla obłąkanych IP: *.users.skanska.se 27.08.01, 12:11 Gość portalu: el che napisał(a): > Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary??? W zakładzie psychiatrycznym, koło stoisk z Hitlerem, Pol-Potem, Trockim i Ulrike Meinhoff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: W zakładzie dla obłąkanych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 20:27 A ja proponuje poczytac jakas ksiazke historyczna zanim sie kolo Hitlera postawi Trockiego. Pozdrawiam, Manon Gość portalu: Galba napisał(a): > W zakładzie psychiatrycznym, koło stoisk z Hitlerem, Pol-Potem, Trockim i Ulrik > e > Meinhoff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: W zakładzie dla obłąkanych IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 09:32 Ten post, to prawdopodobnie kubańska prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Re: W zakładzie dla obłąkanych 28.08.01, 12:28 Gość portalu: Manon napisał(a): > A ja proponuje poczytac jakas ksiazke historyczna zanim sie kolo Hitlera > postawi Trockiego. Nie trafiłeś kolego. Lektura książek poświęconych historii jest jednym z moich ulubionych zajęć. Chociaż muszę przyznać, że wolę raczej dużo odleglejsze epoki. Muszę Cię również zmartwić "w temacie" Trocki - był to kawał niezłego drania. Słyszałeś może kiedyś o idei "permanentnej rewolucji i terroru"? Nie? A szkoda! Pan Trocki do czasu ucieczki z ZSRR był równie gorliwym katem jak Stalin, Lenin czy Dzierżyński. Zdaniem historyków nie byłoby większej różnicy gdyby to on (zamiast Stalina) został Pierwszym - obaj byli psychopatycznymi mordercami. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: Gdzie kupic koszulki z Che Guevara 20.06.02, 15:33 Gość portalu: el che napisał(a): > Gdzie we Wroclawiu mozna kupic koszulke z podobizna Che Guevary??? Odpowiedz Link Zgłoś