Dodaj do ulubionych

strych do adaptacji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:39
Chcę kupić we wrocławiu strych do adaptacji (lu podbny lokal, który można
przerobić na mieszkanie) kontak: maly65@wp.p
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 08:02
      ponawiam ogłoszenie
    • Gość: maly Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 14:36
      ponawiam
      • Gość: znów ja Re: strych do adaptacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:08
        trzeba dalej próbować
    • Gość: maly Re: strych do adaptacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 19:21
      ponawiam
    • Gość: maly Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 08:58
      spróbuję jeszcze raz
    • Gość: kiki Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 10:58
      Jeśli zapłacisz odpowiednio dużo, mogę ci sprzedać moje mieszkanie (adaptacja strychu, bez skosów, przestrzeń, drewniane podłogi i sufity, 74 m2)

lub

Przechadzając się po wybranej dzielnicy znajdź niezamieszkany strych (brzydkie okna, bez ram i szyb itp). Idź do administracji osiedla i pytaj co dalej - długa droga, ale warto.

• Gość: kiki Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.04, 19:45
      Jeśli zapłacisz odpowiednio dużo, mogę ci sprzedać moje mieszkanie (adaptacja strychu, bez skosów, przestrzeń, drewniane podłogi i sufity, 74 m2)

lub

Przechadzając się po wybranej dzielnicy znajdź niezamieszkany strych (brzydkie okna, bez ram i szyb itp). Idź do administracji osiedla i pytaj co dalej - długa droga, ale warto.

• Gość: maly Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 08:09
        A cp to jest odpowiednio dużo, no i gdzie jest to urocze miejsce?
        • Gość: kiki Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 13:46

Myslałam o kwocie ok. 140 tys. Niestety chwilowo propozycja nieaktualna, bo zepsuł się kocioł do ogrzewania w moim domu pod Wrocławiem i dopóki nie wymienię, muszę gdzieś mieszkać.

Ale jeśli masz czas i pomysły, to warto samemu znaleźć swój strych. Np. fanastyczny był kiedyś na ul. Prusa, koło poczty, w półokrągłym domu. Co za przestrzeń! Nie wiem tylko, czy nie został juz wykupiony.
          • malywroc Re: strych do adaptacji 26.10.04, 15:31
            zgadza się tylko cholernie ciężko coś znaleść i przyznam szczerze, ze nie mam
            pomysłu do kogo się zgłosić. Jeśli możecie - pomóżcie
            • malywroc Re: strych do adaptacji 26.10.04, 20:07
              może ktos jeszcze ma coś do zaproponowania
              • Gość: kiki Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 09:07
                Ja swojego strychu nie znalazłam sama, ale przez agencję.
                • Gość: marcin Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 13:54
                  może to dobry kierunek, dzięki za podpowiedz
                  • Gość: Małpa Re: strych do adaptacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.04, 15:12
                    Jeżeli lubisz skrajności to mogę Ci sprzedać piwnicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka