Gość: Czepka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:46 A potem te gumy pospadają... Ciekawe kto posprząta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mgr inż. Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:06 W balona zostali zrobieni kierowcy którzy po zjeździe z mostu lądują w wąskiej kiszce ulicy Osobowickiej. Oszczędźcie nam widoku tych balonów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ja mam super pomysł!! 26.10.04, 21:17 Z okazji otwarcia mostu proponuję publicznie zrzucać z niego do rzeki urzędników odpowiedzialnych za fatalną sytuację drogową w naszym mieście. Każdemu przyczepić balonik i sru z mostu! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Ja mam super pomysł!! 26.10.04, 21:21 Każdemu przycz > epić balonik i sru z mostu! > Po co balonik! Kamień lepiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezopot Re: Ja mam super pomysł!! IP: *.hutmen.pl 27.10.04, 07:16 Może kąpiel w fenolu pomoże urzędniczym głowom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garym Re: Ja mam super pomysł!! IP: 217.153.88.* 27.10.04, 10:17 Na taki pomysł wpadł były prezydent Szczecina Sochański który obiecał że skoczy do Odry z mostu którego budowa rozpoczęła sie za jego kadencji. Miał trochę problemów z realizacją obietnicy bo w międzyczasie zmieniły się władze na ratuszu i nowy prezydent Jurczyk niechętnie zapatrywał się na ten pomysł. Ostatecznie mu się udało co radośnie odnotowała prasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łos_bimbacz nowa świecka tradycja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:05 uroczystość super, obecność naszych idoli i arcypasterza podbudowała morale malkontentów, chciałbym, aby Słońce Sudetów i jego zmiennik dzielili częściej radości ale i troski tubylców. Okazja już wkrótce- możnaby zorganizować uroczyste zamknięcie wiaduktu na Strzegomskiej oraz otwarcie objazdów na Krzywoustego. Do obowiązkowego wyposażenia propagandowego dołaczyłaby barierka zakazu wjazdu i złocony znak objazdu z herbami miasta. Uroczystość otwarcia czegoś nowego nastąpi nie wiadomo kiedy, a rózne stypy komunikacyjne mogą wyeksponować obecność władzy w codziennym trudzie i stanowić nową świecką tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tm Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:49 Do autora tekstu: O której godzinie planowane jest otwarcie mostu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:16 Głównym sponsorem jest chyba firma U...... z Krakowa. Będą balony i to podłużne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Balony nad mostem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.04, 23:01 Najlepsze, że zjeżdzając z mostu trzeba będzie dwa razy przepuścić ten sam tramwaj. Pierwszy raz zaraz za wiaduktem, gdy zjeżdza z jezdni na prawo, kilkaset metrow dalej gdy spowrotem wjeżdza na środek jezdni. BRAWA dla "inżynierów ruchu", który to wymyslili oraz urzędników, którzy to zatwierdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Balony nad mostem IP: *.crowley.pl 27.10.04, 00:00 Pan pilnujacy :) mówił coś, że otwarcie będzie koło godziny 12, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejoe Otwieraja ten most dluzej niz go budowali... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 27.10.04, 10:21 Wezcie sie lepiej za Klecinska, bo mozna zwariowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Most na cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:44 za takie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Most na cmentarz IP: *.visp.energis.pl 29.10.04, 19:59 wybudowali najdrozszy most w kraju i teraz zastanawiaja sie kto ma kupic balony! a moze to nas robicie w balona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Most na cmentarz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 20:16 W wielkieeeeego baloooona zrobiła czytelników w calej Polsce wrocławska G.W.;w sposób skandaliczny nie zamieszczając żadnej nawet najmniejszej wzmianki o otwarciu tego jednego z najnowocześniejszych mostów w Europie.Zmiana naczelnego świadczy o krwawym pożarciu się i jatkach redaktorów w Wybiórczej-efektem tych polskich awantur jest całkowity brak rzeczowych informacji o istotnych dla Wrocławia i Polski wydarzeniach.Całkowite "desinteressement" najważniejszym wydarzeniem we Wrocławiu od wielu miesięcy.Post ma czas 20.15 a ,most oddano do użytku o godzine 12.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredrus Re: Most na cmentarz IP: *.238.244.219.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 29.10.04, 20:44 No wlasnie! Sieddze przy kompie, szukam jakichs zdjec z otwarcia i relacji, a tu nic. Jesli ktos z forumowiczow zrobil zdjecie z tej imprezy, to prosze o zamieszczenie na forum, jesli to nie sprawi klopotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis fotki z otwarcia. IP: 213.199.196.* 29.10.04, 21:27 ktos zrobił i umiescił na swojej stronie, oto one: www.naszesudety.pl/most.htm a oto ojcowie sukcesu :) www.naszesudety.pl/most10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredrus Re: fotki z otwarcia. IP: *.239.27.149.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 29.10.04, 23:48 Dzieki Rafis. Znalazlem link do nich w innym watku, podany przez (!) Odpowiedz Link Zgłoś