Dodaj do ulubionych

Balony nad mostem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:46
A potem te gumy pospadają... Ciekawe kto posprząta.
Obserwuj wątek
    • Gość: mgr inż. Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:06
      W balona zostali zrobieni kierowcy którzy po zjeździe z mostu lądują w wąskiej
      kiszce ulicy Osobowickiej. Oszczędźcie nam widoku tych balonów.
    • wielki_czarownik Ja mam super pomysł!! 26.10.04, 21:17
      Z okazji otwarcia mostu proponuję publicznie zrzucać z niego do rzeki urzędników odpowiedzialnych za fatalną sytuację drogową w naszym mieście. Każdemu przyczepić balonik i sru z mostu!
      • toka95 Re: Ja mam super pomysł!! 26.10.04, 21:19
        Chciałbyś zaśmiecać rzekę?
      • tomek854 Re: Ja mam super pomysł!! 26.10.04, 21:21
        Każdemu przycz
        > epić balonik i sru z mostu!
        >

Po co balonik! Kamień lepiej!!
      • Gość: Mezopot Re: Ja mam super pomysł!! IP: *.hutmen.pl 27.10.04, 07:16
        Może kąpiel w fenolu pomoże urzędniczym głowom
      • Gość: Garym Re: Ja mam super pomysł!! IP: 217.153.88.* 27.10.04, 10:17
        Na taki pomysł wpadł były prezydent Szczecina Sochański który obiecał że skoczy
        do Odry z mostu którego budowa rozpoczęła sie za jego kadencji. Miał trochę
        problemów z realizacją obietnicy bo w międzyczasie zmieniły się władze na
        ratuszu i nowy prezydent Jurczyk niechętnie zapatrywał się na ten pomysł.
        Ostatecznie mu się udało co radośnie odnotowała prasa.
        • Gość: Łos_bimbacz nowa świecka tradycja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:05
          uroczystość super, obecność naszych idoli i arcypasterza podbudowała morale
          malkontentów, chciałbym, aby Słońce Sudetów i jego zmiennik dzielili częściej
          radości ale i troski tubylców. Okazja już wkrótce- możnaby zorganizować
          uroczyste zamknięcie wiaduktu na Strzegomskiej oraz otwarcie objazdów na
          Krzywoustego. Do obowiązkowego wyposażenia propagandowego dołaczyłaby barierka
          zakazu wjazdu i złocony znak objazdu z herbami miasta. Uroczystość otwarcia
          czegoś nowego nastąpi nie wiadomo kiedy, a rózne stypy komunikacyjne mogą
          wyeksponować obecność władzy w codziennym trudzie i stanowić nową świecką
          tradycję.
    • Gość: Tm Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:49
      Do autora tekstu: O której godzinie planowane jest otwarcie mostu???
    • Gość: Zuzia Re: Balony nad mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:16
      Głównym sponsorem jest chyba firma U...... z Krakowa. Będą balony i to podłużne.
      • Gość: zyczliwy Re: Balony nad mostem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.04, 23:01
        Najlepsze, że zjeżdzając z mostu trzeba będzie dwa razy przepuścić ten sam
        tramwaj. Pierwszy raz zaraz za wiaduktem, gdy zjeżdza z jezdni na prawo,
        kilkaset metrow dalej gdy spowrotem wjeżdza na środek jezdni. BRAWA
        dla "inżynierów ruchu", który to wymyslili oraz urzędników, którzy to
        zatwierdzili.
        • Gość: Mietek Re: Balony nad mostem IP: *.crowley.pl 27.10.04, 00:00
          Pan pilnujacy :) mówił coś, że otwarcie będzie koło godziny 12, zobaczymy.
    • Gość: joejoe Otwieraja ten most dluzej niz go budowali... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 27.10.04, 10:21
      Wezcie sie lepiej za Klecinska, bo mozna zwariowac...
    • Gość: Grabarz Most na cmentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:44
      za takie pieniadze.
      • Gość: mietek Re: Most na cmentarz IP: *.visp.energis.pl 29.10.04, 19:59
        wybudowali najdrozszy most w kraju i teraz zastanawiaja sie kto ma kupic
        balony! a moze to nas robicie w balona?
        • Gość: el matador Re: Most na cmentarz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 20:16
          W wielkieeeeego baloooona zrobiła czytelników w calej Polsce wrocławska G.W.;w
          sposób skandaliczny nie zamieszczając żadnej nawet najmniejszej wzmianki o
          otwarciu tego jednego z najnowocześniejszych mostów w Europie.Zmiana naczelnego
          świadczy o krwawym pożarciu się i jatkach redaktorów w Wybiórczej-efektem tych
          polskich awantur jest całkowity brak rzeczowych informacji o istotnych dla
          Wrocławia i Polski wydarzeniach.Całkowite "desinteressement" najważniejszym
          wydarzeniem we Wrocławiu od wielu miesięcy.Post ma czas 20.15 a ,most oddano
          do użytku o godzine 12.00
          • Gość: fredrus Re: Most na cmentarz IP: *.238.244.219.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 29.10.04, 20:44
            No wlasnie! Sieddze przy kompie, szukam jakichs zdjec z otwarcia i relacji, a
            tu nic. Jesli ktos z forumowiczow zrobil zdjecie z tej imprezy, to prosze o
            zamieszczenie na forum, jesli to nie sprawi klopotu
            • Gość: Rafis fotki z otwarcia. IP: 213.199.196.* 29.10.04, 21:27
              ktos zrobił i umiescił na swojej stronie, oto one:
              www.naszesudety.pl/most.htm
              a oto ojcowie sukcesu :)
              www.naszesudety.pl/most10.jpg
              • Gość: fredrus Re: fotki z otwarcia. IP: *.239.27.149.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 29.10.04, 23:48
                Dzieki Rafis. Znalazlem link do nich w innym watku, podany przez (!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka