Gość: jelczanin IP: 80.48.156.* 04.11.04, 23:18 I tak zapłacą za to podatnicy. Zawsze się jakiś ukryty podatek wymyśli. Jeszcze będziemy opłacać szofera dla burmistrza przez dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Grzywna dla burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:22 zabrac mu koryto i do lopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Grzywna dla burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 03:19 I dalej jest burmistrzem???? W normalnym kraju ( OCZYWIŚCIE NIE W TYM )dostał by od razu kopa i jak słusznie zauwazył mój przedmówca do łopaty dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laskowiczanin Re: Grzywna dla burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 07:39 No cóz-nic dodać nic ująć-gdyby po pijanemu jechał zwykły obywatel dostałby co najmniej wyrok w zawiasach.Gdyby jechał zas burmistrz innej-nieskorumpowanej gminy-zostałby pozbawoiny mantatu,a u nas??Laskowicka rzeczywistosc-rączka raczkę myje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Grzywna dla burmistrza IP: *.ssk.com.pl 05.11.04, 08:16 poranne wiadomości radiowe podały że pan burmistrz nie czuje się winny, poneważ trzeźwym kierowcom też zdarzają sie wypadki.... Czy taki ignorant i palant długo będzie burmistrzem????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Re: Grzywna dla burmistrza 05.11.04, 08:38 Ciekawe jaka karę otrzymał prezes Huty Oława,który tez miał ponad dwa promile i do tego spowodował wypadek.O karze dla niego cichutko mimo ,ze wypadek spowodował 10 marca w tym roku.Informacja ta jest interesująca ze wzgledu na mozliwość porównania jak prawo tratuje przestępstwa róznych prominentów. Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Re: Grzywna dla burmistrza 05.11.04, 08:40 I tak postkomuniści rzadzący naszym krajem sprytnie przerzucaja koszty przestępstw na obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Grzywna dla burmistrza IP: *.ar.wroc.pl 05.11.04, 09:57 I to tylko tyle , bo jest burmiszczem?!!! Tacy ludzie powinni płacic znacznie wiecej!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Grzywna dla burmistrza IP: 80.48.156.* 05.11.04, 16:17 hej mam na imie goska i mieszkam w laskowiach moim zdaniem kara jest zbyt niska jak dla burmistrza ciekawe co bybylo jakby po pijaku kogos zabil !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepartyjny Grzywna dla burmistrza IP: *.edirectlink.com 05.11.04, 22:32 Moi drodzy przedmowcy, zapominacie chyba o tym, ze ten czlowiek zostal wrobiony. Jego przeciwnicy naslali na niego gliny. Zyjemy w kraju, w ktorym niewygodny przeciwnik zostaje wyeliminowany za wszelka cene. Oto nasz wzor demokracji - wstyd i chanba. Burmistrz J-L to nie jest najgorszy facet, wiem bo mieszkalem w J=L i wiem ile dla miasta zrobil. A ze kazdy ma wrogow i czasem ma sie czlowiek ochote napic, to juz nasza wada narodowa. Kara wydaje mi sie jaknajbardziej adekwatna. To sporo kasy, nawet dla burmistrza malego miasta. A 2 lata bez prawa jazdy to juz w ogole bol dla faceta. Odpowiedz Link Zgłoś