Gość: terkas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 18:18 Załamałam się. Poświęciłam firmie mnóstwo czasu zamniedubując dom i pryjaciół. Mam wiek nied opowiedni. I co dalej? Mam doła. Przyznaję że nie wiem co dalej robić. :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: straciłam pracę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 18:29 Narazie odpocznij. I pamiętaj, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. To jest przykre przez krótki okres czasu. Sam bezrobotny byłem przez dwa miesiące. łamało mnie przez tydzień, a potem przeszło. Trzymaj się. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarq Nie ma czegoś takiego, jak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 18:34 ...nieodpowiedni wiek. Jest co najwyżej nieodpowiedmnie nastawienie! Myślę, że odpoczynek to dobry pomysł. Będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: straciłam pracę IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 30.04.02, 18:39 Gość portalu: terkas napisał(a): > Załamałam się. Poświęciłam firmie mnóstwo czasu zamniedubując dom i pryjaciół. > Mam wiek nied opowiedni. I co dalej? Mam doła. Przyznaję że nie wiem co dalej > robić. :((((((((((((( Powiedz co robilas, moze przez forum cos sie znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: straciłam pracę IP: 62.8.156.* 30.04.02, 19:33 Gość portalu: terkas napisał(a): > Załamałam się. Poświęciłam firmie mnóstwo czasu zamniedubując dom i pryjaciół. > > Mam wiek nied opowiedni. Już ktoś tu napisał. Nie ma wieku nieodpowiedniego. Zauważyłem, że po pierwszym zachwycie kapitalizmem już i polscy pracodawcy zaczynają przywiązywać większą wagę do umiejętności i doświadczenia kandydata, niż do powierzchownych cech typu "młody, dynamiczny, bla, bla, bla". > I co dalej? Mam doła. Przyznaję że nie wiem co dalej > robić. :((((((((((((( Najpierw odpocząć po tym, jak poświęcałaś się firmie. A potem zacząć szukać nowej pracy. Całkiem możliwe, że i forum może w tym pomóc. Trzymaj się Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Gratuluje ! Teraz mozesz juz zostac milionerem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 19:36 Zaloz firma, pokrec glowa, wymysl produkt i/lub usluge i zbij majatek ;) Potem ewentualnie mozesz wykupic swoja dotychczasowa firme i dac podwyzke temu, kto zrobic Ci tak prezent ;) Widzisz - pracujac dla kogos NIGDY niczego sie nie dorobisz ;) Powodzenia i do zobaczenia za rok w trzecim progu podatkowym ! Avocado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umf Re: Gratuluje ! Teraz mozesz juz zostac milionerem ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 20:18 Odpocznij. To przede wszystkim. Potem spokojnie, bez emocji przeanalizuj sytuację, a w wolnych chwilach nadrób zaległości wobec domu, rodziny, przyjaciół... Trzymaj się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek cmok! IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 30.04.02, 20:27 Gość portalu: terkas napisał(a): > Załamałam się. Poświęciłam firmie mnóstwo czasu zamniedubując dom i pryjaciół. > > Mam wiek nied opowiedni. I co dalej? Mam doła. Przyznaję że nie wiem co dalej > robić. :((((((((((((( tak to juz jest ,że upadamy by potem się podnieść.Masz rodzinę, przyjaciół, krewnych ale masz jeszcze coś czego przedtem nie miałaś...masz nas.I choc to w niczym tak naprawdę nie pomoże to wierzę ,że zawsze gdy tu do nas swoim wirtualnym oczkiem zamrugasz to choć przez chwile będzie tobie lepiej, tak...cieplej. pozdrawiam bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: cmok! 30.04.02, 21:21 trzymam kciuki za wychodzenie z dołka- jutro piękna pogoda, idź na spacer i nie myśl o tym- relaks to najlepszy krok do podjęcia właściwych decyzji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: cmok! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 09:19 Kazdy moze znalezc sie w podobnej sytuacji. Sadze,ze wszystkie dane Ci sugestie sa naprawde madre i warte zastosowania. Dzis jest pieknie ! Warto to wykorzystac i pojsc gdzies "w zieleń".Zamartwianie sie niewiele da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: straciłam pracę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 22:13 Co nie zabija - wzmacnia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: straciłam pracę IP: *.txucom.net 04.05.02, 02:15 Jakos to bedzie.Dopoki zdrowie nie nawala to nie jest zle.Cos sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: straciłam pracę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 10:07 Jesteście bardzo kochani, dzięki za słowa otuchy. No więc wypoczywam. 1 maja od początku zwiedzałam Wrocek, wczoraj pałac w Lubiążu, a zaraz wyjeżdżam do małej miejscowości Bukówek koło Lubawki. Sprzyja mi (i nie tylko) piękna pogoda. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś