Gość: laa IP: *.wro-com.net 29.11.04, 15:32 Wiecie może, czy w tym roku któreś z kin organizuje maraton filmowy w Sylwestra? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmilla Re: Sylwester w kinie 29.11.04, 16:57 Kirdyś to był Oskar, teraz podejrzewam, choć może się mylę, że może coś w Heliosie będzie. Ale to raczej nadzieja niż wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapracowana Re: Sylwester w kinie IP: 217.11.140.* 30.11.04, 09:19 Na pewno Atom. W dzisiejszej GW ponownie czytalam, ze cos organizuja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laa Re: Sylwester w kinie IP: *.wro-com.net 30.11.04, 12:35 cała noc na tych ciasnych, twardych siedzeniach? trzeba być prawdziwym miłośnikiem kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann_ Re: Sylwester w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:54 O taki Sylwester siuper;)) wkinie;) musze namówić kolżankę-tylko niech to bezie w Heliosie-tam jest wygodnie:) do laa-Ty tez nie lubisz glosnje muzyki, tańców i duzych imprez, jak ja??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laa Re: Sylwester w kinie IP: *.wro-com.net 09.12.04, 13:55 lubię muzykę i taneczne imprezy na poziomie i chętnie spędziłabym w ten sposob Sylwestra, ale bez pary to nie ma sensu, a tak się składa, że obecnie jestem niesparowana, więc szukam innych możliwości w innych miastach multipleksy organizują sylwestrowe pokazy i cieszy się to niemałym zainteresowaniem, tylko u nas bieda...ech, brakuje mi Oskara pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann_ Re: Sylwester w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 22:34 A co z kinem Atom..../Dzwiene rzeczywisćie, ze Multipleksy nic takiego nie organizując. Pamiętam, ze dwa lata temu bylam w kinie na ostatnim seansie 31 grudnia, ale to sie kończylo chyba o 23.00 Wiec potem impreza byla w domu:) Wiem, że teatr wspólczesny organizuje sylwestrowe przedstawienie. Ja też jestem bezparowa-wyebiore się z koleznakami-moze się tam spotkamy:)pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś