martyna_mak 07.12.04, 17:26 gdzie mozna znalezć dobrego fryzjera? w miare taniego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_wenclawiak Re: fryzjer 07.12.04, 17:33 powiem Tobie calkiem serio ze na gajowickiej 137 gdzie ja mieszkalam nad "Plusem" jest fajny bo wczoraj u niego bylam.obcinal mi tylko grzywke za 5 zl ale spodobalo mi sie.troszke zniewiescialy ale ogolnie mila atmosfera:)takze mysle ze warto... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawek Re: fryzjer 18.12.04, 23:52 na ul.Zielińskiego na przeciw hali judo bardzo dobrze i tanio-polecam chodze tam z synem regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
monia292 Re: fryzjer 12.01.05, 13:00 na Placu Piłsudskiego 11(dawny plac Gotfalda)na Karłowicach ,po prostu rewelacja.Polecam Pania Agnieszke tel.326 14 99 np.balejage na długie włosy dwu kolorowy z myciem strzyzeniem i modelowaniem kosztuje 50 zł.Juz taniej naprawde znależć nie mozna!Miła atmosfera,nowoczesny zakład.Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobdud Re: fryzjer 21.02.05, 12:24 szok..cenowy dla mnie..!!! ostatnio zadzwoniłam do fryzjera to zaśpiewqł sobie 170 za promyki słońca, a macie kogoś sprwadzonego któryby uczesał do ślubu? pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fryzjer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 19:53 Do ślubu to polecam panią Renię z salonu na ulicy Dworcowej. To właścicielka salonu, która oprócz tego, że jest fryzjerką to w dodatku artysktą. Wyczaruje Ci taką fryzurę, że szok (w pozytywnym znaczeniu :))) tel. 341-92-59 Odpowiedz Link Zgłoś
mausi12 Re: fryzjer 08.03.05, 23:10 ...a ktora z was zna dobry salon w ktorym robia super trwala ondulacje na dlugie wlosy?Nie chodzi mi o "baranka"na glowie,ale o bardzo duze fale.Czy znacie jakiegos fryzjera ktory wyczaruje super fryzurke?Ja tylko raz mialam trwala ondulacje,a robilam ja w Hotelu "Wroclaw".To byla katastrofa!!!Bylo to jakies 8 lat temu i juz wtedy zaplacilam 100 zl!Fatalnie tam strzyga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: fryzjer IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.03.05, 22:23 bo w hotelu Wroclaw,pracuja te same Panie od stu lat.Uwazam ze to jeden z najgorszych salonow. Odpowiedz Link Zgłoś