Gość: agnieszka IP: *.wroc.gazeta.pl 13.12.04, 15:36 mam 30 lat, znajomi mówią mi, że już czas imprez minął i mam teraz chodzić na dancingi. Czy to prawda? Kto chodzi teraz na dancingi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha75 Re: dancingi 13.12.04, 16:14 też ma ten problem i szukam fajnego miejsca do zabawy. Dancingi kojarzą mi się raczej niedobrze ... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ditran Ja kocham dancingi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.04, 16:45 Koleżance źle się kojarzą, ale sama nie wie dlaczego. Mi od małego dyskoteki się źle kojarzyły, bo uażałem, że tam chodzą same prostytutki. Nabijałem się też z dancingów, ale dziś mam do nich sentyment. Oczywiście jest jeszcze pare lokali, gdzie one się odbywają np. hotel wojskowy przy ulicy Gajowickiej. Najbardziej lubię dancingowe przeboje, która kojarzą mi się z filmem Wodzirej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Ja kocham dancingi IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.12.04, 21:38 A zewspół leszcze? to nowy modus viwendi dla dacingów Odpowiedz Link Zgłoś