Dodaj do ulubionych

Puchar Uleb. Pompea Napoli - Deichmann Śląsk Wr...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.05, 23:00
no i co teraz dzieciaki bedziecie wychwalac Radka jaki to on dobry? chorągiewki ...
Obserwuj wątek
    • Gość: mk CPWCŚ IP: 195.117.126.* 12.01.05, 08:12
      WYGRAMY I AWANSUJEMY !!!!!!!!!!!!1
    • gelu Re: Puchar Uleb. Pompea Napoli - Deichmann Śląsk 12.01.05, 09:21
      Droga Gazeto!
      Proponuję teraz artykuł na temat tego, jaki postęp uczynił Radek Hyży w rzutach
      osobistych w ciągu paru dni.
    • Gość: lewy Re: Puchar Uleb. Pompea Napoli - Deichmann Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 12:16
      Java. To co piszesz, ze w meczu Slask - Telecom, kto wygra ten awansuje to
      nieprawda. Jesli wygra Slask - zgoda. Natomiast jesli wygra Telekom, a Crvena
      wygra w Wilnie (malo prawdopodobne lecz mozliwe, bo tylko Crvena wygrala z
      Lietuvos), to wlasnie Serbowie awansuja (lepszy bilans koszy z 2 meczow)
    • Gość: ceolk Hyży trafia wolne???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.05, 12:55
      Mam chyba zwidy, bo wydaje mi się że przeczytałem na stronie gazety, że Hyży
      trafił trójkę (sic!) oraz miał 5/6 z wolnych (sic!!!).
      W jednym z poprzednich postów na temat p. Radka wysunąłem propozycję, żeby
      zaczął rzucać osobiste "od dołu". Ktoś widział ten mecz? Może p. Radek się
      zastosował, i dzięki temu zaczął trafiać? Jeśli tak, to jako twórca sukcesu,
      zgłoszę się niedługo po odbiór należnego mi co najmniej jednego piwa (licząc w
      beczkach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka