blondgirl 16.06.06, 18:18 Nie dość,że chyba mam depresję, to jeszcze okazało się, że moja ostatnia najlepsza prawie przyjaciółks wyjeżdża na rok zs granicę do pracy(( Nić mi się nie chce, z wyjątkiem płaczu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: :( 19.06.06, 09:18 są maile, gg, poczta tradycyjna, telefony - rok to pryszcz. jeśli przyjaźń jest dobra, to takie rozstanie nic jej nie zrobi. nie zamartwiaj się Odpowiedz Link
blondgirl Re: :( 19.06.06, 09:26 Niby tak... Ale nic nie zastąpi osobistego spotkania np. przy lampce dobrego wina. Odpowiedz Link
kleo1 Re: :( 19.06.06, 09:33 no pewnie, że nie, ale zobaczysz, rok szybko minie, musisz sobie znaleźć jakieś fajne zajęcie Odpowiedz Link
blondgirl Re: :( 19.06.06, 09:57 O to chodzi, że zajęć mam dużo, nawetmoże aż za dużo... Pracuję zawodowo, do tego zajmuję się pracę społeczną, teraz czeka mnie jeszcze kolejny ogrom pracy. W czwartek zdaję dość ważny dla mnie egzamin, do którego nie jestem zbyt dobrze przygotowana, ale w razie czego mogę spróbować jeszcze raz za rok. A nasze s[otkania dawały mi odskocznię od tego wszystkiego... Ale macie rację rok szybko minie. Być może widzę teraz wszystko w ciemnych kolorach, bo ostatnio nic mi się nie układa (egzamin, sprzeczka z M.)itd., itp. Odpowiedz Link
weronka77 Re: :( 19.06.06, 10:00 Egzamin zdaszDepresja przejdzie po babeczkach z truskawkami i budyniem-jeśli chcesz to zapraszam do KrakówkaA z koleżanką pogadasz przez Skype,maile,gg i inne cuda.A kamerkę masz? Odpowiedz Link