postmodern 22.05.02, 00:12 Ostatnio w multipleksie była awaria systemu komputerowego i panie wypisywały same bilety (ręcznie)... ja na swoim zobczyłem napis... "Bóg jest..." I kto by pomyślał, że takie komercyjne przedsięwzięcie tak katechizuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: Bóg jest...!!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 22.05.02, 10:51 postmodern napisał(a): > Ostatnio w multipleksie była awaria systemu komputerowego i panie wypisywały > same bilety (ręcznie)... ja na swoim zobczyłem napis... "Bóg jest..." > I kto by pomyślał, że takie komercyjne przedsięwzięcie tak katechizuje... Nie trzeba od razu wierzyć słowu pisanemu, choćby i przez panią bileterkę. A jakby to były np. bilety na "Zabic drozda"? Jedni zaczeliby się uganiać z wiatrówkami po parkach i błoniach, a jeszcze inni zapolowaliby na Tadeusza Drozdę, znanego Dyżurnego Satyryka Kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Bóg jest...!!! 22.05.02, 10:56 ... a jeszcze niedawno agencja TASS donosila ze wrecz odwrotnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś