Dodaj do ulubionych

O antysemityzmie

13.01.05, 21:42
Problemem jest to, że każda uwaga krytyczna wobec Żydów czy Izraela jest traktowana jako antysemityzm. A tak być nie może.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Syjonizm panie "Warszawski" IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 14.01.05, 00:48
      to tez forma faszyzmu !

• Gość: bec Do autora/ki tekstu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 11:13
      Gdybysie Panstwo zapowiadali wczesniej takie spotkania, byloby nieco wiecej
      osob niz garstka. Noze warto w 'Dolnoslaskiej' dac taki kalendarz spotkan?
      • Gość: Rafis Re: Do autora/ki tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:16
        mnie też to dziwi, wrocławska gazeta jest do dupy, nowy naczelny nic niestety
        nie pomógł
        • Gość: killla czepiacie się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 13:08
          za to są informacje o planowanych wyprzedażach i wspaniałych sweterkach
          mocherowych w markowych sklepach.
          • Gość: zadowolony Re: czepiacie się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 14:14
            no i krwisty zombi. czego chcieć więcej?
            • Gość: AntyAsceta Re: czepiacie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:49
              Mnie zombi nie przeszkadza, nie wiem co się tak czepiliście, znacznie gorzej
              odbieram chaos organizacyjny w redakcji, widać że laski tam panujące nie miały
              zbytnio pojęcia jak się zarządza większą firmą.
    • Gość: popierający Re: O antysemityzmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.05, 16:47
      Mnie też żyd nie kojarzy się z nikim innym jak ubek,sekretarz,handel w PRL
      prokurator,bankier, cwaniak no i niestety z obecnymi rządami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka