Gość: noc IP: *.policom.com.pl 25.05.02, 15:08 ŻEBY NIE PRZEGAPIŁ kilka pytań w wątku "wrocek za pozkiem" w tytule "ZŁOTA DEKADA-CZASY ZDROJEWSKIEGO" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: DO WĘDZONKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 18:28 wedzonka nie badz glupi i nie odpowiadaj na prowokacje tego geja z pozka o ksywie NOC, ktory lize raz w tygodniu odbyt paetzowi. NOC to taki poznanski debilek. oto cytat jednego z jego "madrych" wpisow na forum poznanskim: Re: INVEST BANK ucieka adres: *.policom.com.pl Gość portalu: noc 25-05-2002 13:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując a niech spada Invest Bank to będzie początek jego końca,jak wszystko co przenosi się do Azji a pamiętacie Bankgelschaft Berlin-przeniósł się do Wawy i już się zwija a taką firmę Preem-zaczynali w Poznaniu-teraz wawa-ostatnio twierdzą,że się wycofują z Polski Wprost-przeniósł się do Wawy-i już im spadł nakład-mają problemy parę innych firm to samo... ale to się jeszcze zmieni jak wiec widac noc to przyklad typowego poznanskiego bufona, geja i dupka. NOC - POZNANSKI WYPIERDKU SPADAJ NA WASZ RYNEK ZBIERAC KARTOFLE, TYLKO DO TEGO SIE NADAJESZ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc Re: DO WĘDZONKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 19:28 nie będę odpowiadał na twoje chamstwo asd... a do wędzonki; rzeczywiście niewielu będzie w stanie dorównać Zdrojewskiemu BO: -ile można zadłużać miasto -nie każdy ma szczęście do takiej powodzi -tylko raz we Wrocławiu inwestują sieci hotelowe i handlowe -firmy wrocławskie już wybudowaly swoje siedziby -nie ma już banku do prywatyzacji-a co za tym idzie "skutecznej" propagandowo fuzji -tylko raz można zorganizować kongres eucharystyczny i wyciągnąć pieniądze na renowację Rynku"Starego" -tylko szaleniec może wystartować do expo-chyba nie ma ich we Wrocławiu więcej -tylko raz można namówić Daviesa do napisania książki-reklamówki -i tylko raz marnotrawi się pieniądze na fontannę PS.no i odpowiedz na pytania z ww. wątku szczególnie ciekawi mnie Twoja opinia o wrocławskiej służbie zdrowia to istotne dla rozważań o kompetencjach zarządu Zdrojewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: DO WĘDZONKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 19:49 i o takich imprezach jak puchar świata w kajakarstwie w Poznaniu mogą zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO WĘDZONKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.02, 19:57 No ale jezioro Maltę oddajecie kościołowi, to po pierwsze i chyba będziecie mieli największą na świecie wytwórnię wody święconej, a po drugie czy wiecie co to jest żużel i imprezy z tym związane? Tak a propos kropideł nie potrzebujecie czasami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: DO WĘDZONKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 20:36 Gość portalu: Janek napisał(a): > No ale jezioro Maltę oddajecie kościołowi, to po pierwsze i chyba będziecie > mieli największą na świecie wytwórnię wody święconej, a po drugie czy wiecie co > > to jest żużel i imprezy z tym związane? Tak a propos kropideł nie potrzebujecie > > czasami. Pozdrawiam. A słyszałeś, że Poznań chce zorganizowac zawody żużlowe. A po 2 co tam żużel do wielkiej impery światowej.Po 3 kościół miał niedużą działkę nieopodal jesiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO WĘDZONKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 00:28 Gość portalu: P.B napisał(a): > > A słyszałeś, że Poznań chce zorganizowac zawody żużlowe. A po 2 co tam żużel do > > wielkiej impery światowej.Po 3 kościół miał niedużą działkę nieopodal jesiora. > Co do 1 słyszałem. Wiem także, że Lech Browary Wiekopolski sponsorowal Grand Prix w żużlu. Co do 2 to nie byłeś widać na żadnym meczu żużlowym i trudno coś tu tłumaczyć. Mogę sie natomiast zgodzić, że kajakarstwo, wioślarstwo i żużel to już nieliczne imprezy sportowe, na które bezpiecznie można się udać z całymi rodzinami. Co do 3 to nie masz racji, na krajowym forum ostry spór na ten temat prowadzono. Parafia domagała się środkowej części jeziora Malta. Nie wiem czy Wasz magistrat już odkupił czy jeszcze w tej sprawie toczą się jakieś uzgodnienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: DO WĘDZONKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 18:33 Gość portalu: Janek napisał(a): > Co do 1 słyszałem. Wiem także, że Lech Browary Wiekopolski sponsorowal Grand Pr > ix > w żużlu. Na stadionie Lecha chcą przygotować bieżnie do żużlu. >Co do 2 to nie byłeś widać na żadnym meczu żużlowym i trudno coś tu > tłumaczyć. Mogę sie natomiast zgodzić, że kajakarstwo, wioślarstwo i żużel to j > uż > nieliczne imprezy sportowe, na które bezpiecznie można się udać z całymi > rodzinami. Żużel?Hmm a ilu startuje w nim zaodników podczas jakiejś imprezy. Bo na mistrzostwach świata na malcie było ich ponad 700 z całego świata. >Co do 3 to nie masz racji, na krajowym forum ostry spór na ten temat > > prowadzono. Parafia domagała się środkowej części jeziora Malta. Nie wiem czy > Wasz magistrat już odkupił czy jeszcze w tej sprawie toczą się jakieś > uzgodnienia. Pozdrawiam. Toczą się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO WĘDZONKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 19:33 Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Żużel?Hmm a ilu startuje w nim zaodników podczas jakiejś imprezy. Bo na > mistrzostwach świata na malcie było ich ponad 700 z całego świata. > > Rozminęliśmy się w faktach. Tobie chodziło o zawodników, a mnie o kibiców. Dodam jednak, że biegi maratońskie w ilości zaodników wszystko przebijają. > >Co do 3 to nie masz racji, na krajowym forum ostry spór na ten temat > > > > prowadzono. Parafia domagała się środkowej części jeziora Malta. Nie wiem > czy > > Wasz magistrat już odkupił czy jeszcze w tej sprawie toczą się jakieś > > uzgodnienia. Pozdrawiam. > > Toczą się Dziękuje za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: DO WĘDZONKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.02, 01:01 Gość portalu: noc napisał(a): > nie będę odpowiadał na twoje chamstwo asd... > > a do wędzonki; > rzeczywiście niewielu będzie w stanie dorównać Zdrojewskiemu BO: > -ile można zadłużać miasto > -nie każdy ma szczęście do takiej powodzi > -tylko raz we Wrocławiu inwestują sieci hotelowe i handlowe > -firmy wrocławskie już wybudowaly swoje siedziby > -nie ma już banku do prywatyzacji-a co za tym idzie "skutecznej" > propagandowo fuzji > -tylko raz można zorganizować kongres eucharystyczny > i wyciągnąć pieniądze na renowację Rynku"Starego" > -tylko szaleniec może wystartować do expo-chyba nie ma ich we Wrocławiu > więcej > -tylko raz można namówić Daviesa do napisania książki-reklamówki > -i tylko raz marnotrawi się pieniądze na fontannę > > > PS.no i odpowiedz na pytania z ww. wątku > szczególnie ciekawi mnie Twoja opinia o wrocławskiej służbie zdrowia > to istotne dla rozważań o kompetencjach zarządu Zdrojewskiego. noc, gejowaty leszczu kartoflany chuj wiesz o zdrojewskim i wrocku wiec stul pysk i ciesz sie ze masz jeszcze zeby, ktorymi mozesz gryzc kartofle! Odpowiedz Link Zgłoś